Kendi Karavanını Yapanlar; Magırus Camper - Raci Edalı (racoed)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan racoed Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,845
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magırus Camper - Raci Edalı (racoed)

Raci bey hayırlı olsun güzel gezilerde kullanınız aracınız (bende adadanım selamlar.)

Etiketler

karavanınız güzel olmuş kazasız belasız günlerde binmeniz dileğiyle

Raci Bey aracınız hayırlı olsun. Sağlıkla ve huzurla kullanmanız dileğiyle. Selamlar.

Sayın Çallı,
Teşekkür ederm.Umarım tanışma fırsatımız olur.İyi günler diliyorum.

Sayın Kartal,
Beğeniniz ve dileklerinize teşekkür ediyorum.Selamlar.

Sayın CANOŞ,
Dilekleriniz için teşekkür ederim.İyi günler diliyorum.

Raci Bey,
Karavanınız çok güzel olmuş. Bol geziler dilerim. Bu araçların yakıt tüketimi konusunda bilgi verebilirmisiniz.

Sayın Akca,
Teşekkür ederim.Yakıtı henüz ölçmedim ancak aracı aldığım zaman İzmir'den 220 TL'lik yakıtla 600 km civarı yol geldim,kalanını uzun bir süre şehir içi kısa mesafe git gellerde kullandım.Henüz net bir bilgim yok.Ancak korkulacak kadar çok olmadığı izlenimim var.Selamlar.

recai hocam karavan dünyasına magirus ;) renk katmışsın güzel olmuş kazasız belasız sağlıkta sıhatte sevdiklerinle beraber mutlu geziler darısı başıma :-[ :-[

Aracınızı güle güle kullanın.Oldukça güzel görünüyor,başlangıç olarak. Zamanla daha iyi bir araç herkesin gönlünde yatar,sanırım sizin de öyledir.
Sağlıklı güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
Selamlar, sevgiler ''Güzel İzmir'den''.

Sayın yaylacım,
Teşekkür ederim.Sizin daha iyisine sahip olmanızı dilerim.Selamlar.

Sayın derindeniz1,
Selamınızı aldım.Teşekkür ederim.Benden de size ve güzel İzmir'e selamlar.('79 Buca mezunuyum.)

Raci Hocam karavanınız çok güzel görünüyor,Bol ve mutlu geziler dilerim.
Sizi Pürenli yaylasına mercedes ile çıkardık ya,bu karavana hiçbir yayla banamısın diyemez selamlar.

Sevgili Mehmet Ağabeyciğim,
Çok teşekkür ederim.İnşallah güzel geziler hepimiz için olur.Selam ve saygılarımı iletiyorum.

Sayın Okan bey,
Dilekleriniz için teşekkür ediyorum.İnşallah sizde o bitim gününü görür,kazasız güle güle kullanırsınız.Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR