Kendi Karavanını Yapanlar; Magırus Camper - Raci Edalı (racoed)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan racoed Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,848
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magırus Camper - Raci Edalı (racoed)

yaybek' Alıntı:
Karademir hoş geldin aramıza kafana takılan ne varsa rahatlıkla sorabilirsin burada yardımı paylaşmayı ve haliyle doğayı seven insanlar var ihtiyacın olan her bilgiyi burada bulabilirsin.

Hoşbuldum, teşekkür ederim.

Bundan sonra bu forumun sıkı takipçisiyim :smiley:

Bu başlıktan sorarak, bu başlığı kirletmek istemedim. O yüzden yeni başlık açıp orda sorularımı sordum :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62183.0

Etiketler

Sayın Yaşar Onaran,

Çoktandır aracıma ilişkin yazılanları okumadım,bu yüzden teşekkür iletimi gecikmeli yazıyorum kusuruma bakmayın,sağolun.

Raci bey merhaba,
Karadeniz turuna çıktığınızdan beri karavanınızla ilgili tecrübelerinizi, uzun yol perfornansını sormak istiyordum. Artılarını ve eksilerini paylaşırsanız çok memnun olurum. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

raci bey önclikle hayırlı olsun gülegüle kullanın ben arabanızın modelini ve 6 aylık bandrlunu soracaktım kaç para artı sigortası kaç para çünkü bende aynı arabadan düşünüyorum bilgi verirsniz memnun olurum tefonunuz u verirseniz telefonda edebilirim benimki 0532 286 7074 tür saygılar

Harika,
Bence içi sade ve şık olmuş,
Ayrıca lise yıllarımda çokça bindiğim bu araçların vites geçiş seslerine her zaman hayran olmuşumdur,
Güle güle kullanın,
Selamlar.

Raci hocam merhaba Beko marka 2 gözlü ocak yeni dikkatimi çekti bu markanın böyle bir modeli olduğunu görmemeştim bilmiyordum nereden ve kaç liraya aldınız kendi bayilerinde bulunuyormu yoksa siparişlemi getirtiyorsunuz yazarsanız ihtiyacı olanlarada yardımı dokunur.

raci bey aracınız güzel olmuş güzel günlerde kullanma dileğiyle

saygılar kurtaran

raci bey karavanınız güzel olmuş, iyi günlerde kullanın

Sn. Raci bey
Karavanınız guzel olmuş . Hayırlı ugurlu olsun. Gule gule kullanın.
Mehmet.

Sn raci bey cok guzel bir
karavan yapmissiniz hayirli olsun iyi gunlerde kullanin

bende bu tip bi karavan yapmak istiyorum bir iveco euro cargo
minibus buldum resmi acidan ne gibi sorunlar cikiyor peki
minibus olan araci karavana cevirirken tesekkurler

Aracımla ilgili ileti yazan tüm dostlara selamlarımı iletirken ikinci kez geç kalışımdan dolayı özür diliyorum.Neredeyse hergün ''gezenbilir''i ziyaret ederim ama bugüne değin aracıma ilişkin bilgilere bakmak hiç aklımdan geçmedi.Bügün nasılsa aklıma geldi ve isabet olduğunu düşünüyorum.
Başta iyi dileklerde bulunan; Sayın Tuncay Tuncer,Yugun,gitarcı,berkcantp ve Orbay74 olarak tanıdığım dostlara iyi dileklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
İkinci olarak,özellikle,bu sitede tanıdığım ve aracımın yapım aşamalarında telefonla arayıp katkıları ve gereksinimlerimi karşılamak amcıyla ilgi gösteren sevgili dost,Yusuf Aybek ve sorularına ancak şimdi cevap verebildiğim dostların affına sığınıyorum.
Sayın Aybek,ocağı kardeşimin Arçelik'te çalışması nedeniyle tesadüfen Antalya'da buldum,bana gönderildi.Fiatı 160 Tl ve ankastra diye adlandırlan.Alışım 7 ay önce gibiydi,bayide 5-6 tane var olduğu söylenmişti,satışı fazla değilmiş.(Bayii,amca oğlum)
Sayın İlker72,aracım bilindiği gibi biraz motor sesini hissettiriyor,rampa çıkışı biraz yavaş,yakıtı 300 kuruş civarı.Motoru çok güçlü,deneyimlerimle 1. vitesle rampa çıkamam diye korkmuyorum,elfrenini çektinizmi kesinlikle güvendesiniz,dörtköşe,yolculuğu yüksek olması nedeniyle rahatve içi çok ferah
Sayın Şahbudak;aracın 6 aylık bandrolü,97 model için 180TL,trafik sigortası 430TL
Sayın Sahinkral;aracın koltuklarını söküp içini donattım,makina mühendisi arkadaşımı donanımla ilgili bilgilendirdim,proje çizilip TSE ce onaylandı sonra TÜV den geçti,hiç sorun ilmadıSelam,saygı ve sevgilerimi iletiyorum

Raci bey, bende kutluyorum sizi. Yorgunluğunuzu Karadeniz gezisi alır sanırım. Aracınızı dolmuş görüntüsünden kurtarmak için benim araç ISUZU gibi bir reklamcıya giydirebilirsiniz. Aslında ruhsatı karavana dönüştürmeden önce yapsaydınız daha ekenomik olurdu. Kendi karavanını yapan bölümünde giydirilmiş ISUZU'yu görebilirsin.Araç sigortasına gelince ; bende 470 tl ödüyordum. Dubai sigortada kampanya var 217 tl ödedim.

Sevgili Yusuf Kardeşim,sizi her zaman anarım,karşılaşmayıda çok istiyorum,inşallah bir gün mutlaka ve kısa zamanda.Ocak gereksinimi olursa aynı bayiye tekrar sorarız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR