Kendi Karavanını Yapanlar; Magırus Camper - Raci Edalı (racoed)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan racoed Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,848
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magırus Camper - Raci Edalı (racoed)

Sayın Haşmet Kalkancı,
İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.Aracım 1997 model.10 Mart'ta İzmir'den aldım.Şehir içi dolmuşlardan çıkma.Hiç bir sorun yaşamadan Adapazarı'na kullanarak geldim.Bakım ve iç donanım harcamalarını ayırmaksızın tuttum.Bu konuda eşe dosta sorarak yardım alıp baktırdım ve ne istendiyse onu ödedim.Araçta sulu webasto denilen ısıtıcı var.Son olarak birde jeneratör edineceğim.Sonuç olarak bana maliyeti 12.000 TL'yi buldu.Selamlar.

Etiketler

Raci Hocam, güzel gezilerde kullanmanız dileğiyle, sizi kutluyorum.

Cavid Sezen

Sayın (aslanahmet)Hakan Bey,
'Saygıdeğer Dost' başlığı altındaki iletim size idi.Aynı başlıkla yazmak isterken,gözümden kaçmış.Bugün dostların iletilerine cevap verirken heyecandan olmalı.Kusuruma bakmayın lütfen.İyi akşamlar.

Sayın Sezen,
Dilekleriniz için teşekkür ediyorum.Sağolun.Selam ve saygılar.

Sayın Sezen,
Teşekkür ediyorum.Sağolun.Selam ve saygılar.

Raci bey karavanınızı güle güle kullanın,
kazasız belasız bol gezmeler dilerim :smiley:

Sayın(buralpdi) Levent Bey,
Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyor,iyi günler diliyorum.Sağolun.

Raci bey,karavanınız sonunda görücüye çıkmış,ilk gezide birlikte olmak dileğiyle.
Güzel günlerde kullanın.
Levent

Açıkçası beklediğimin çok ötesinde güzel olmuş... Araç da çok temiz görünüyor. Geniş geniş ne güzel :D İyi günlerde, güzel gezilerde kullanın...

Tek eksiği sanıyorum dış boyası. Bizi bile dolmuş sanıp durmamız için işaret eden yolcular oluyor arada... :D Bununla düşünemiyorum ;D En azından sarı bantları kamufle etmeniz gerekecektir... Gezilerde görüşmek umuduyla...

Sayın Edalı karavanınız güzel olmuş , içini iki kişilik için dekore etmişsiniz sanırım .Rakam bana uygu geldi , hayırlı olsun ;D

Sayın turan 69,
Teşekkür ederim.Şu an iki kişilik yatma yeri olarak 3. kişi seçeneğimde var ancak sanıyorum buna yolculuk engel.İyi akşamlar.

Sayın Babadağ,
Beğeniniz için teşekkür ediyorum.Boya konusunda haklısınız.O eksikleri gidermek için oto boyacı ve reklam işi yapan kişilerle görüştüm,ikiside yaklaşık aynı rakamlar.Tabiiki ben boya işini tercih ediyorum en kısa zamanda kısmet olursa çözeceğim.Selam ve sevgiler.

Sayın Güngör,
Evet sonunda(biraz yorucu oldu ama)görücüye çıkabildik.Birkaç küçük eksiğide tamamlayıp yollara çıkacağım.İnşaallah karşılaşıp sohbet ederiz.Bilmem beğendinizmi.Selam ve sevgilerimi iletiyorum.

Raci bey karavanınızı güle güle kullanın,gayet güzel olmuş.Ayrıca Güzeldere fotoğrafı için özellikle teşekkür ederiz.Cem beyin yolu kapatan TOMRUĞU arkadaşların da yardımı ile nasıl kaldırdığını görmüş olduk.

Sami Bey,
Teşekkür ederim.İnşaallah biryerlerde karşılaşır,sohbet edriz.İyi akşamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR