Kendi Karavanını Yapanlar; Magırus Camper - Raci Edalı (racoed)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan racoed Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,853
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magırus Camper - Raci Edalı (racoed)

Raci bey karavanınızı kazasız,belasız güzel günlerde kullanmanızı diliyorum.
Magiruslar karavan olarak benimde aklıma yatıyor.Boya işini hallettikten sonra karavan görüntüsünüde alır inşallah.
İyi çalışmalar, kolay gelsin.

Etiketler

Sayın ilker72,
Dilekleriniz için teşekkür ediyorum.Araç fena sayılmaz.Tabii ki eksi ve artıları var.Dilerim gönlünüzdekiler gerçekleşir.Selamlar.

camper_02' Alıntı:
Raci Hocam karavanınız çok güzel görünüyor,Bol ve mutlu geziler dilerim.
Sizi Pürenli yaylasına mercedes ile çıkardık ya,bu karavana hiçbir yayla banamısın diyemez selamlar.

Bende aynısını düşündüm gerçekten artık korkusuzca gidersiniz,hayırlı olsun.

Raci bey güle güle kullanın. Magiruslar gercekten cok ferah oluyor. Aracın iç ölçülerini verebilirmisiniz?
Birde gözlemlediğiniz + ve - lerini yazarsanız bu aracı düsünenlere yardımcı olursunuz.

Hasan Bey,
Dilekleriniz için teşekkür ederim.Dilerim daha iyisi sizde olsun.Aracımı sizin için tekrar ölçtüm,eni(en dar yerden)1.75,yükseklik 1.70,boy 5.10,dışarıdan(içini görmek için) alt cam yüksekliği 1.60cm.
artı yanları; -ölçüler bana göre uygun,
-araç alımı ve bakımı her yerde mümkün ve pahalı değil,
-kemikli, dağ,bayır ve yüke dayanıklı,
-kullanım bakımından yüksekliği otobüs gibi gorüş avantajlı,direksiyon ve manevra son
derece güzel,
-imdat freni denilen el frenini bırakmadığınız sürece yerinden oynatamazsınız.
eksi yanları; -seri ve hızlı değil,(80-90 km yi geçmez)
-kullanımı biraz deneyim gerektirir,
-yakıtı çok rahatsız edici değil,
-fren sistemi çok güçlü (hava sistemli olduğu için biiraz sert)
-yağ soğutmalı olduğu için sıcak havayı pek sevmez(miş).
Ben aracımı 10 martta İzmir'den aldım,bu özellikleri bilmediğim için 550 km'yi durmaksızın geldim ve hiç bir sorun yaşamadım,aktardığım bilgileri sonradan dolmuşculardan öğrendim.Son olarak İznik Gölü'ne gidip geldim,şikayetm yok.Kısmet olursa bir hafta sonra Karadeniz turuna çıkacağım.Şimdilik aktaracaklarım bu kadar.Umarım yararlı olur.Selamlar.

racoed' Alıntı:
.Kısmet olursa bir hafta sonra Karadeniz turuna çıkacağım.Şimdilik aktaracaklarım bu kadar.Umarım yararlı olur.Selamlar.

Raci Hocam, verdiğiniz bilgiler, kuşkusuz birçok arkadaşımızın işine yarayacaktır.
Size iyi yolculuk, gezi ve dinlenceler dilerim. Fotoğrafları bekleriz. Ayrıca araç hakkında daha ayrıntılı gözlemlerinizi de bekleriz bu gezi sonunda.

Cavid Sezen

Sevgili karavancı dostlar,
Yarın kısmet olursa,ilk durağım Karaburun ve sonrası Akçakoca olmak üzere Karadeniz turuna başlıyorum.Fırsat buldukca internet cafe'lerden siteyi izlemeye çalışacağım.Şimdilik sağlıklı ve hoşca kalmanızı diliyor,selamlarımı iletiyorum.

Raci bey hayırlı yolculuklar.Gezinizin gönlünüze göre,kazasız sorunsuz geçmesini dilerim.Hava şartları o güzergahta biraz sıkıntılı gibi ukalalık saymazsanız Park ettiğiniz yerlere özen gösteriniz.Zira sel taşkınlıkları belli olmuyor,dere yatağı çukur bölgeler.vs.İyi tatiller.

Ne mutlu size. Gezileriniz gönlünüzce olsun,kazasız belasız gidip dönün.

Bu arada fotoğraflarınızı da bekliyoruz.

Bende bir süredir Magirus'dan karavan yapmayı düşünüyordum. Araştırmalarım sonucu bu siteyi buldum ve çok sevdim. Artık bende aranızdayım :smiley:

Benim karavandaki amacım istediğim zaman kısa mesafeli geziler yapmak. Örneğin haftasonları ufak kaçamaklar ve yazları Akdeniz'e inmek.

Hatta elektirik gibi sorunları çözersem Üniversteye gidince de karavanda yaşamak istiyorum. :smiley:

Magirus'unuz hayırlı olsun. Kazasız belasız binersiniz inşallah. Ayrıcada teşekkür ederim uzun zamandır kafamı kurcalayan sorulara sayenizde cevap buldum :smiley:

Karademir hoş geldin aramıza kafana takılan ne varsa rahatlıkla sorabilirsin burada yardımı paylaşmayı ve haliyle doğayı seven insanlar var ihtiyacın olan her bilgiyi burada bulabilirsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR