Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magırus Camper - Raci Edalı (racoed)
Uğur bey,merhaba.Aracın resimlerini buradan görebilirsiniz.yinede sizi bilgilendirmek isterim,her zaman sorularıza bildiklerim doğrultusunda cevap veririm,lütfen rahat olun.
Ben aracı geçen yıl alıp tamamladım.sürücü koltuğunun arakası mutfak,üç bölüm.eviye altı 12 kg ve piknik tüp,bitişiği üç bölüm çekmece ve mini bar denilen 220v buzdolabını soldan sağa yerleştirdim.ön,tekli yolcu koltuğunun arkasına banyo ve lavabo,altınada atık su deposu yaptım.arka iki teker arkasına iki taraflı 60'ar lt lik su depsu,birbirirne bağlantılı ve içine 12v dalgıç pompa koydum.çeşmeler elektrik düğmesiyle çalışır dudrumda,ancak bugüne değin su sistemini kullanma gereği olmadı,seyyar 30 + 20 lt su bana yetti.arka 5'li koltuğun çatısı sabit,orta kapı ve karşısında (aynı hizada)karşılıklı çekyat yaptırdım.motor kaputunun üzerini küçük bir masa ce bardak koyma yerleri ile doldurdum(pratik kahvaltı masası veya dinlenirken kullanma amaçlı).bagajda açık duş bağlantısı var.
Adapazarı'nda yaşıyorum,yakınlarda iseniz aracı görebilirsiniz.
Aracı aldığımda çekme belgeliydi.koltuklarını söküp sözünü ettiğim donanımları yaptım.makina mühendisi bir arakadaşım projelendirdi,plaka ve muayenede hiç bir sorun yaşamadım.işlerimi muameleci yaptığı için istediği parayı ödedim.bugünkü işlemler konusunda maliyeti bilmiyorum.
umarım açıklamalarım yeterli olmuştur,gereksinim duyarsanız yardımcı olmaya çalışırım.selamlar,iyi günler.