Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erhan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 883
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 233,652

Etiketler

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Allah bol ve hayırlı kazançlar versin.
10 gün önce yeşilyurt tan geçtik ama aracı göremedik, sebebi şimdi belli oldu.
Selamlar
Kenan YAMA

İyi pazarlar arkadaşlar :smiley:
Güzel temennilerini, hayır dualarını belirten ,yada belirtmeyen tüm arkadaşlara teşekkürler.
Gezenbilir karavan camiasından gelen tüm arkadaşlarımıza ilk yemekleri şirkettten :smiley:) Gezenbilirdeki dostluklarımızın o kadar hatrı olsun dimi ?? Ama hatır için çiğ tavuk yemeyeceksiniz rahat olun :smiley:))

Cümleten selamlar , sevgiler.....
Erhan

Sayın Zaloglu, Yogun , Bülent teşekkürler arkadaşlar ......

Erhan bey çok sevindim hayırlı bol kazançlı olsun.

Erhan bey hayırlı olsun, Bol kazançlı günler dilerim Tam da öğle üzeri sizin iş yerinin fotoğraflarını gördüm. Canım kuru-pilav çekti :D :D :D
Şimdi gidip yiyeceğim ;D

drares' Alıntı:
Erhan bey hayırlı olsun, Bol kazançlı günler dilerim Tam da öğle üzeri sizin iş yerinin fotoğraflarını gördüm. Canım kuru-pilav çekti :D :D :D
Şimdi gidip yiyeceğim ;D

Afiyet olsun Sn.Doktorum ...Turşusu olmayan yere girmeyin lütfen !!! işi bilmiyor demektir)

Cavit hocam, Halil arkafdaşım teşekkürler iyi dileklerinize , sağolun....

drares' Alıntı:
Şimdi gidip yiyeceğim ;D

Ama yoksa buraya buyurun bugün etli nohut pilav :smiley:)) tabiki turşular ......

Resim.jpg

Uuh . Harıka bir ikili göruntu. Adamı baştan çıkartıyor. :D ;D
sanki kemik suyu kokusu lezzeti almaya başladım . Turşu da tahrik edici, canlı gibi biberler.
Hayırlı ugurlu olsun Erhan bey , bol kazançlar dilerim .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri