Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erhan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 883
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 233,648
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Lr 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Sağol Leventcim Teşekkürler....

Etiketler

Kaptanım buradan mı görüşecektik ? :smiley: Müsait olursan buluşalım.

vaaayyyy güverte baş lostramom :smiley:)) nasılsın üstad ?? kaptanlık kalmadı tekne batttı :smiley:)) unutuyorum ararım Ahmetcim ...selamlar

Teşekkürler....

erhan110' Alıntı:
Alllaha şükürler olsun iyidir ama mekanı 1 yıl dnedikten sonra kapattım, her yaşın bir işi var bize zor geldi...
Fazla zorlamaya gelmez.Yaşadığın hayattan zevk alacaksın.Sanıyorum sen de bu yolu seçmişsin Kenan Kardeşim.Sevgiler.

Erhan Bey merhaba,
Bende, 2,5 td 110 defender kapalıkasa sahibiyim. Benim hayalini kurduğum işi siz yapmışsınız bile :smiley:. Tavsiyelerinize ihtiyacım olacak, yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar... Telefonum 5322032242

image.jpg

İyi akşamlar;

Dizelinden memnun musunuz? Yakıtı , yol tutuşu gidişi vs nasıl?
Tavsiye eder misiniz?

Hasan

Ben defender kullanmaktan çok zevk alıyorum, daha önceki aracım subaru forester turbo idi. o yüzden yakıt tüketimi beni üzmüyor.
Uzun yolda 9lt, şehir içinde 12lt civarında yakıyor.

maxfinans' Alıntı:
Erhan Bey merhaba,
Bende, 2,5 td 110 defender kapalıkasa sahibiyim. Benim hayalini kurduğum işi siz yapmışsınız bile :smiley:. Tavsiyelerinize ihtiyacım olacak, yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar... Telefonum 5322032242

İyi akşamlar LR kardeşim :smiley:

Hayırlı olsun aracınız bence doğru karar vermişssiniz çok güzel bir aracınız var , benimkini almadan ivedik sanayide aynısını almak üzereydim :keşke alsaymışım dediğim bir araç tabiki 2.5 luk td motor hem yakıt hem tork açısından büyük avantaj.

Ben 2008 yılından itibaren 1 yıl dusunerek aldım bu aracı 2009 da üzerinden nerdeyse 4-5 yıl geçti gayet memnunum ; pekçok karavancı arkadaş Defender ları konforsuz, sürüşü sert vs vs diye düşünebilir bunlar doğruda ama avantajları çok daha fazla , her parçası sudan ucuz motorunu bile 3-5000 e değiştirebiliyorsun , sözün özü emekli olan insanlar için ideal.

Ne projeleriniz varsa görüşelim , olurda yardımım dokunursa memnun olurum tabiki. Emailim erhanborke@yahoo.com tel bildiririm.

Selamlar saygılar
Erhan

Erhan bey Merhaba,
Tüm paylaşımları baştan sona okudum.
Çok güzel araç ortaya çıkarmışsınız emeklerinize sağlık.
Ben de bu ara Defender lere merak saldım özellikle Ambulans kasalara.
Offroad ve Kamp ilgi alanım,Suzuki GV aracım var.
Bakalım belki ilerde bizim de olur böyle güzel bir karavanımız.
Selamlar.

salih yardımcı' Alıntı:
Erhan bey Merhaba,
Tüm paylaşımları baştan sona okudum.
Çok güzel araç ortaya çıkarmışsınız emeklerinize sağlık.
Ben de bu ara Defender lere merak saldım özellikle Ambulans kasalara.
Offroad ve Kamp ilgi alanım,Suzuki GV aracım var.
Bakalım belki ilerde bizim de olur böyle güzel bir karavanımız.
Selamlar.
"Bakalım belki ilerde bizim de olur böyle güzel bir karavanımız."
temennimizdir

Teşekkürler Salih bey, Land Rover virüsü sizide sarmak üzere anladıgım kadarıyla:smiley: !!! Aynısı banada oldu ....

Çok güzel bir yazı dizisi ve paylaşım olmuş..Bir solukta okudum..Bir kaç senedir camper modellerini araştırıyordum fakat defendirda karar kıldım..Emeklerinize sağlık, teşekkürler..

Memnun oldum ,teşekkürler....

GeZenbiliri özlemişiz :smiley: 2.5 yıl aradan sonra gene kamplardayız , Defender kanatlarını açtı Kuşadası Önder mocampa kondu 2 ay buradayız , kamp bir harika fiyatları ucuz yolu düşenlerle görüşelim .....Erhan

DSCF0317.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR