erhan110' Alıntı:iyi akşamlar arkadaşlar .,
aşağıdaki resimde gördüğümüz direksiyon göbegi frezeden ancak bu kadar çıkabildi. bunun göbeğine amblem vs koydurabılecegım yada daha şekilli bir 2.freze üstü parça yaptırtabılecegım yer hakkınıda tavsıylerınızı beklıyorum .
selamlar
erhan
MOBİDİK' Alıntı:erhan bey..sayfanızın tamamını keyifle okudum..uğraştırıcı ama bir okadarda sonucu keyifli olmuş..güle güle ,sağlıkla keyifle binin ve yaşayın..benim sizden bir ricam olacak 17. sayfadaki.fotoğraftaki direksiyon simidinin çapı kaç cm dir.nerden aldınız? çapı 40 yada 42 cm direksiyon simidime ihtiyacım.var..yardımınıza şimdiden teşekkürler..
erhan110' Alıntı:Siteye az girdiğim için cevapsız kalmış kusura bakmayın Haluk bey , ingiliz malı spor direksiyondur google dan kayalar otomotiv landrover diye aratırsanız karşınıza çıkar , orada celal bey isterseniz size yardımcı olacaktır , fiyatı 120 tl.
selamlar
erhan
Erhan bey,erhan110' Alıntı:Arkadaşlar tatilden önce motor tahrikli klima takılması için bıraktıgım Defenderın soğukluk derecesini yeni yeni deniyorum. Brüt 10 m.küp hacmi olan bu araçlarda yatak , dolap vs vs gibi hacim olan yerleri düşersek ortalama 7 m.küp boş hacim var . Isıtma ve soğutmada bu birim bizim için ölçek olabilir. Takılan klima yaklaşık 24.000 btu'luk , hacim küçük oladuğu için önde olmasına rağmen karavan kısımınıda gayet iyi soğutuyor.
Aynı aractan kullanan arkadaşlara faydalı olabılecegini düşünerek birkaç resmini gönderiyorum. Takılan motor ve aksamların motor bölümünde yer alması nedeniyle ön panel bölümüde büyüdü TDI larınkı gibi oldu , haliyle radyatör vede yağ soğutucusuda yeni modellerinkiyle değiştirildi.
erhan110' Alıntı:Alllaha şükürler olsun iyidir ama mekanı 1 yıl dnedikten sonra kapattım, her yaşın bir işi var bize zor geldi...