Yusuf..
Zirve
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)
Erhan abi jeneratör hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
Erhan abi jeneratör hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
Erhan bey bilgi için teşekkürler, bu arada siz enerji üretme sistemini tamamlayabildiniz mi, istediğiniz sonucu aldınız mı?erhan110' Alıntı:Mehmet bey üretici bilgisi 500 gr/saat herhalde bu yukleme olmadan asgari rakkkamdır , 750 gr olarak dıkkate alıyorum ben.
buralpdi' Alıntı:Erhan ağbi senin ihtiyacını anca bu görürdü, panel ile çözemezdin iyi yaptın, bizim durum senin gibi olmadığı için bizede en iyi çözüm panel, bizim enerji ihtiyacımız sana göre devede kulak, jeneratörün hayırlı olsun güle güle kullan , selamlar
erhan110' Alıntı:Aslında bu enerji konusunda bir kafa karışıklıgı var , allahın amerikalısı karavanında plazamasıda ,klimasıda var camasır makınesi vs vs vs her elektrıklı aletı kullanıyor , bu adam nasıl yapıyor ?? youtube'da karavanın motoruna 6 adet birden şarj dinamosu koymuş yani enerji santralı gibi herhalde 200x6=1200 amper şarj ediyor saatte. Neyse Levent durum bu ben kurtardım şu anda
Selamlar
Erhan
DR.ÖZHAN' Alıntı:Erhan hocam butün konuyu baştan sona okudum cok güzel bi arac ortaya cıkarmışsınız buluşlarınız ekleme yaptıklarınız gercekten cok başarılı, faydalı bilgilerde edinmemize sebep oldunuz size cok teşekkur ederim her şey gönlünüzce olsun
DR.ÖZHAN' Alıntı:evet erhan haklısın üstunde düşündükce herşey yapılıyor araclar uzerınde, inşallh hayalllerinizde gercek olur tr pilakalı afrıkada hıç land görmedik sponsor bulup gitmek lazim