buralpdi' Alıntı:isterseniz ben cilanızı görene kadar bu işi erteleyin, gördüğüm zaman doğru karar vererek cilanız çok güzel olur, kafanıza takmayın düzelebilecek bir detay sadece,
ben apartmanın altında düzeni kurmaya çalışıyorum, emanet verdiğim aletlerim bu ayın 23'de gelecek, bu tarihten sonra nasipse aktif olarak başlayacağım, bu zamana kadar içine koyacağım malzemeleri alıyorum, ön koltukların döner sehpalarınıda şipariş verdim pazartesi onlarda gelir
selamlar
erhan110' Alıntı:Sagolun insel bey tesekkurler. Okudum ilanı ama maalesef ısıtmasını hala aracın kendi kalorıferıyle hallledıyorum, aslında yeterli oluyor ama motor sesi rahatsız edici bişey . Webastoyu halledyımde diğerlerine gelecem inşallah sizlere iyi eğlenceler dilerim.
Selamlar
Erhan
mseref' Alıntı:Erhan bey,karavanınızı bitirmiş keyfine bile başlamışsınız afiyet olsun... ;D
erkan_levent' Alıntı:elinize saglık güzel olmuş iyi günlerde kullanın
bymuammer' Alıntı:ellerinize sağlık çok güzel görünüyor darısı bizlerin başına...
erhan110' Alıntı:iyi gunler arkadaslar .,
karavanin nihayet alektrik isleri bitti. sigorta panosu, yasam akusu , ayirac vs vs hersey baglandi. hidraforda biraz problem var zaten basindan beri cekindigim bir konuydu hic sevmem sulu tesisat olaylarini. neyse , 70 litrelik depoyu baglamadan once deneme maksadiyla asagidaki sekildeki gibi 20 litrelik bir tatli su bidonu ile deneme yapayim dedim . vede baglantilarini yapip sigorta panelinden dugmeye bastim. normal olarak su akmaya basladi ve tahliye bidonuna su girisi oldu ., ancak asagidaki problemler var , bu konuda bilgisi olanlar konu hakkinda goruslerini verirse cook memnun olucam , ayni zamanda karavani su basmaktan kurtarmis olacaksiniz
1- Hidrafor motoru calistiginda TARRRRRRR diye baya bir motor sesi geliyor , bu hep boylemidir ??
2- Su akmaya basladiktan 15 saniye sonra bir yerlerden yere su akmaya basladi . bu nereden olabilir ?? musluga giris rekoruna teflon bant sarmamistim vede hortumunda vidasi biraz gevsekti ordan olabilirmi ??
3- Hemen sonrasindada suyu kapatmama ragmen TAK TAK TAK TAK diye durmayan bir ses olustu, ancak sigorta panelinden hidrafor dugmesini kapatinca bu ses durdu . neden olusmustur ?? nasil onleyebilirim bu sesi ??
Selamlar Erhan
buralpdi' Alıntı:Erhan bey suyun nereden geldiğini tespit etmeniz lazım, elinize bir fener alıp suyu çalıştırın ve akabilecek bağlantı noktalarına tek tek bakın
hidrofor konusunda yardımcı olamayacağım bende ilk kez takacağım ve daha hiç kullanmadım