Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erhan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 883
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 233,646
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

dıştan

photo-5.jpg

photo-6.jpg

Etiketler

buralpdi' Alıntı:
isterseniz ben cilanızı görene kadar bu işi erteleyin, gördüğüm zaman doğru karar vererek cilanız çok güzel olur, kafanıza takmayın düzelebilecek bir detay sadece,
ben apartmanın altında düzeni kurmaya çalışıyorum, emanet verdiğim aletlerim bu ayın 23'de gelecek, bu tarihten sonra nasipse aktif olarak başlayacağım, bu zamana kadar içine koyacağım malzemeleri alıyorum, ön koltukların döner sehpalarınıda şipariş verdim pazartesi onlarda gelir
selamlar

Sagol Levent kardeşim ., bunun işi bitti artık genede bir bakarsın. Sen atelyeyi kurdugunda yaza dogru tekneye bişeyler düşünüyorum. onları rica ederim senden . Senin karavanıda merakla beklıyorum :smiley: bakalım usta işi karavan nasıl olacak ? ahsapı kaplıyacakmısın ??

Erhan bey, serefinize. Karavaninizi gule gule kullanin. Cozza geliyor musunuz?

Sagolun insel bey tesekkurler. Okudum ilanı ama maalesef ısıtmasını hala aracın kendi kalorıferıyle hallledıyorum, aslında yeterli oluyor ama motor sesi rahatsız edici bişey . Webastoyu halledyımde diğerlerine gelecem inşallah:smiley: sizlere iyi eğlenceler dilerim.

Selamlar

Erhan

erhan110' Alıntı:
Sagolun insel bey tesekkurler. Okudum ilanı ama maalesef ısıtmasını hala aracın kendi kalorıferıyle hallledıyorum, aslında yeterli oluyor ama motor sesi rahatsız edici bişey . Webastoyu halledyımde diğerlerine gelecem inşallah:smiley: sizlere iyi eğlenceler dilerim.

Selamlar

Erhan

Erhan Bey orada elektrik var. Bir ufurmeli isiticiyla isinabilirsiniz. Eger alacaksaniz termostatli olsun. Cok sicak yapar bilginize,,,

Erhan bey,karavanınızı bitirmiş keyfine bile başlamışsınız afiyet olsun... ;D

mseref' Alıntı:
Erhan bey,karavanınızı bitirmiş keyfine bile başlamışsınız afiyet olsun... ;D

Eyvallah cok sagolun :smiley: sigara icmedim ama sozununuz aklimdaydi.

Erhan bey karavanınız hayırlı keyfiniz daim olsun...

Sagolun Hasmet bey .. allah herkeze nasip etsin

ellerinize sağlık çok güzel görünüyor darısı bizlerin başına...

erkan_levent' Alıntı:
elinize saglık güzel olmuş iyi günlerde kullanın

Erkan bey tesekkur ederim , sizde gule gule kullanin .

Selamlar Erhan

bymuammer' Alıntı:
ellerinize sağlık çok güzel görünüyor darısı bizlerin başına...

Tesekkur ederim Muammer bey ., umarim cok daha iyileri sizin olur.

Selamlar Erhan

iyi gunler arkadaslar .,

karavanin nihayet alektrik isleri bitti. sigorta panosu, yasam akusu , ayirac vs vs hersey baglandi. hidraforda biraz problem var zaten basindan beri cekindigim bir konuydu :smiley: hic sevmem sulu tesisat olaylarini. neyse , 70 litrelik depoyu baglamadan once deneme maksadiyla asagidaki sekildeki gibi 20 litrelik bir tatli su bidonu ile deneme yapayim dedim . vede baglantilarini yapip sigorta panelinden dugmeye bastim. normal olarak su akmaya basladi ve tahliye bidonuna su girisi oldu ., ancak asagidaki problemler var , bu konuda bilgisi olanlar konu hakkinda goruslerini verirse cook memnun olucam , ayni zamanda karavani su basmaktan kurtarmis olacaksiniz :smiley:

1- Hidrafor motoru calistiginda TARRRRRRR diye baya bir motor sesi geliyor , bu hep boylemidir ??

2- Su akmaya basladiktan 15 saniye sonra bir yerlerden yere su akmaya basladi . bu nereden olabilir ?? musluga giris rekoruna teflon bant sarmamistim vede hortumunda vidasi biraz gevsekti ordan olabilirmi ??

3- Hemen sonrasindada suyu kapatmama ragmen TAK TAK TAK TAK diye durmayan bir ses olustu, ancak sigorta panelinden hidrafor dugmesini kapatinca bu ses durdu . neden olusmustur ?? nasil onleyebilirim bu sesi ??

Selamlar Erhan

11.jpg

erhan110' Alıntı:
iyi gunler arkadaslar .,

karavanin nihayet alektrik isleri bitti. sigorta panosu, yasam akusu , ayirac vs vs hersey baglandi. hidraforda biraz problem var zaten basindan beri cekindigim bir konuydu :smiley: hic sevmem sulu tesisat olaylarini. neyse , 70 litrelik depoyu baglamadan once deneme maksadiyla asagidaki sekildeki gibi 20 litrelik bir tatli su bidonu ile deneme yapayim dedim . vede baglantilarini yapip sigorta panelinden dugmeye bastim. normal olarak su akmaya basladi ve tahliye bidonuna su girisi oldu ., ancak asagidaki problemler var , bu konuda bilgisi olanlar konu hakkinda goruslerini verirse cook memnun olucam , ayni zamanda karavani su basmaktan kurtarmis olacaksiniz :smiley:

1- Hidrafor motoru calistiginda TARRRRRRR diye baya bir motor sesi geliyor , bu hep boylemidir ??

2- Su akmaya basladiktan 15 saniye sonra bir yerlerden yere su akmaya basladi . bu nereden olabilir ?? musluga giris rekoruna teflon bant sarmamistim vede hortumunda vidasi biraz gevsekti ordan olabilirmi ??

3- Hemen sonrasindada suyu kapatmama ragmen TAK TAK TAK TAK diye durmayan bir ses olustu, ancak sigorta panelinden hidrafor dugmesini kapatinca bu ses durdu . neden olusmustur ?? nasil onleyebilirim bu sesi ??

Selamlar Erhan

Erhan bey suyun nereden geldiğini tespit etmeniz lazım, elinize bir fener alıp suyu çalıştırın ve akabilecek bağlantı noktalarına tek tek bakın
hidrofor konusunda yardımcı olamayacağım bende ilk kez takacağım ve daha hiç kullanmadım

buralpdi' Alıntı:
Erhan bey suyun nereden geldiğini tespit etmeniz lazım, elinize bir fener alıp suyu çalıştırın ve akabilecek bağlantı noktalarına tek tek bakın
hidrofor konusunda yardımcı olamayacağım bende ilk kez takacağım ve daha hiç kullanmadım

:smiley: aman dikkkat su basmasin !!!! ben direkten dondum ......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR