Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erhan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 883
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 233,692
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Çok güzel görünüyor. Elinize sağlık. Güzel gezilerde kullanmanız ve etkinliklerde bir araya gelmemiz dileğiyle...

Etiketler

merhabalar erhan bey,öncelikle aracınızı iyi günlerde kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun temennimi iletiyorum,yaklaşık bir yıl önce bende aynı şekilde bir karavan yaptırmıştım ve bu yaz 9000 km yol yaptım,dar oluşu hariç(eşim açısından)çok keyifli bir araç tekrar hayırlı olsun...

İyi gezilerde kullanmanız dileğiyle, hayırlı olsun Erhan Bey..

Cavid Sezen

Erhan Bey,
Karavanınız hayırlı olsun. Güzel tatillerde ve off-road gezilerinde güle güle kullanmanız dileğiyle...

Emek ve sabırla neler oluyor kısa bir süre öncesinden bu yana izleyerek görüyorum.Başlar başlamaz Yusuf kardeşimin kendi çabası ve forumdaki arkadaşların desteğiyle meydana gelen bir aracı forum sayfalarında gördüm,Sayın Orbay 74 Mehmet Abinin yaptıklarını gidip gördüm,aynı şekilde Yusufun bir başka araç için verdiği uğraşı da doğrusu imrenerek izliyorum.Sizin aracınızda kendi yapabilecekleriniz ya da işin ehli birilerine yaptırdıklarınız işin bir tarafı, önemli olan sizin beğenmiş olmanız.Kazasız belasız, sağlıkla güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Sn.Cem bey , Sn.Kodalım, Sn.Cavit bey , Sn.Hakan bey ve Sn.Derindeniz ., Güzel dilekleriniz ve teşvikleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, günün birinde biryerlerde buluşmak üzere iyi günler dilerim.

Selamlar
Erhan

Erhan bey güle güle kullanın, darısı benim başıma :smiley:
renk güzel ama, vernik biraz zayıf gibi, bu problem ileriki zamanlardada düzeltilebilir acelesi yok

Erhan bey, aracınız gerçekten çok güzel olmuş, iyi günlerde ve güzel gezilerde kullanmanızı diliyorum.

Bir dileğim daha var..Haddim olmayarak..

Ne olur arabanın içerisinde sigara içmeyin vede içirmeyin... Saygılarımla..

Şeref

buralpdi' Alıntı:
Erhan bey güle güle kullanın, darısı benim başıma :smiley:
renk güzel ama, vernik biraz zayıf gibi, bu problem ileriki zamanlardada düzeltilebilir acelesi yok

Çok sagolun Levent bey tesekkurler. Usta gözü görüyor dimi ??? :smiley:)
Haklısın yer yer matlıklar var , ama artık iş bana düşüyor . arac yaklasık 1.5 ay atelyede kalınca haliyle ustada bıkkınlık başlamıştı cilada bu evrede oldu , farkındayım olayın ama dedıgım gibi elde fırça zaman zaman devam etmek lazım.

Senin nasıl gidiyor imalat ? havalar soguk yagmurlu o aksatır bıraz , benımde şimdi 10 metre arkamda bahcede duruyor içine girip takılsam bikaç işe harıka olur:smiley: ama soguktan zorlanıyor insan acilen vebastosu lazım.

Selamlar tekradan Levent bey .....

mseref' Alıntı:
Erhan bey, aracınız gerçekten çok güzel olmuş, iyi günlerde ve güzel gezilerde kullanmanızı diliyorum.

Bir dileğim daha var..Haddim olmayarak..e
Ne olur arabanın içerisinde sigara içmeyin vede içirmeyin... Saygılarımla..

Şeref

Saygılar benden Şeref bey tesekkurler uyarınıza :smiley: bir arkadasımız daha aynı konunun altını çizmişti. Ben baya tiryakiyim açıkçası hemen yapabilirim diyemiyorum ama en azından uyarılarınız aklıma gelicek yaptıgımız bu işin kötü bir iş oldugu konusunda.

Selamlar Erhan

yaybek' Alıntı:
Erhan bey bence fırça kullanmayın imkan varsa pistole ile atın daha pürüzsüz ve ince atar.

:smiley: Dogrudur ..senden ders almam lazım ..hiç kullanmadım pistole

yaybek' Alıntı:
Ders demeyelimde abi yardım diyelim seve seve elimden geldiğince ;) ;D

Sagol allah razı olsun :smiley:

Yusuf bey karavanda koyacagınız hatchi yan tarafa koymak dogru karar bencede., önden gelen rüzgar vede yagmura dayanması çok zor olurdu.

Selamlar Erhan

erhan110' Alıntı:
Çok sagolun Levent bey tesekkurler. Usta gözü görüyor dimi ??? :smiley:)
Haklısın yer yer matlıklar var , ama artık iş bana düşüyor . arac yaklasık 1.5 ay atelyede kalınca haliyle ustada bıkkınlık başlamıştı cilada bu evrede oldu , farkındayım olayın ama dedıgım gibi elde fırça zaman zaman devam etmek lazım.

Senin nasıl gidiyor imalat ? havalar soguk yagmurlu o aksatır bıraz , benımde şimdi 10 metre arkamda bahcede duruyor içine girip takılsam bikaç işe harıka olur:smiley: ama soguktan zorlanıyor insan acilen vebastosu lazım.

Selamlar tekradan Levent bey .....

isterseniz ben cilanızı görene kadar bu işi erteleyin, gördüğüm zaman doğru karar vererek cilanız çok güzel olur, kafanıza takmayın düzelebilecek bir detay sadece,
ben apartmanın altında düzeni kurmaya çalışıyorum, emanet verdiğim aletlerim bu ayın 23'de gelecek, bu tarihten sonra nasipse aktif olarak başlayacağım, bu zamana kadar içine koyacağım malzemeleri alıyorum, ön koltukların döner sehpalarınıda şipariş verdim pazartesi onlarda gelir
selamlar

Akşamın ilk karavan denemeleri :smiley:

Tüm karavanseverlerin sağlıgına sıhhatine ......[attachment=3] bu bizim kucuk oglan Murat :smiley: babaya yarenlik ediyor

photo-1.jpg

photo-2.jpg

photo-3.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri