Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erhan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 883
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 235,829

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

orbay74' Alıntı:
Hosgeldın HOOMER
Senı oldukca alımlı , şatafatından dolayı da baya calımlı buldum. oldukca dırı ve aktıf bır gorunusun var. sanırım sevdıklerıne ıyı bakıp onlara huzur ve konfor verebıleceksın. onlarında senı cok sevdıklerı belllı oluyor zaten . dogumunda baya emek vermısler. ellerıne saglık. aklımdayken , kankanı da tanıdıgıma memnun oldum . ınsallah ıyı gecınırsınız. haydı yolun acık olsun, tekerıne tas degmesın.

:smiley: cok sagolunn guzel sozlerinize Mehmet bey , gercekten haklisiniz dogumu baya zor oldu 01.mart.2009 dan 09.ocak.2010 a kadar nerdeyse 10 ay . , bundan sonraki ufak tefek isler surec icinde biter .

Selamlar
Erhan

yaybek' Alıntı:
Erhan bey hayırlı olsun çok şık duruyor güzel gezilerde kullanın iç fotoğraflarınıda eklerseniz seviniriz.

Cok sagol yusuf kardesim . Simdi ekliycem ic resimlerini , isteyim o yuzden firsat buldukca giriyorum .

Selamlar Erhan

Onden arkaya dogru gorunus

4.jpg

3.jpg

onden arkaya vede mutfak onunden arkaya dogru gorunus

12.jpg

11.jpg

10.jpg

arkadan one gorunus

7.jpg

6.jpg

8.jpg

9.jpg

Erhan bey dizayn çok güzel koltuk minderlerinin örtüleri çok hoş duruyor fakat mobilyanın tonu sanki biraz koyu bana göre aydınlatmak zor olacaktır biraz açık olsamıydı acaba,arabanın iç tavanını benim arabada yaptığımız gibi krem rengi winlex deri ile kaplanırsa içerisini biraz aydınlatır kontras sağlar ferahlatır bana göre tabi naçizane fikrim.

Evet arkadaslar eldekiler bunlar. % 100 kendi tasarimin olan karavanda kahve icmek zevkli oluyormus :smiley: yatak olarak resim almayi atlamisim. Sizlerinde tahmin edeceginiz gibi 2 parcadan olusan divan kismi ortaya dogru acildigi zaman komple yatak oluyor ., ancak 2 parca daha ilave edilmesi lazim o zaman hem 3.yatak oluyor hemde arka 2 kapinin onunde 160 cm.lik divanin arkaya dayanma kismi oluyor.

Ilave olarak sofor kabininin koltuklari one dogru yattiginda ve bunlarin uzerine uygun olculerde yatak ve doseme kismini 4.kisi olarakda yapmak aklimda ama normal zamanlarda o malzemeyi nerede tutacagimi bulamadigim icin yaptirtmadim, belki arac uzeri bunun icin uygun olabilir , bakalim aklimda bu konu .

Harika olmuş.
Mutlu - huzurlu ve sağlıklı günlerde keyfini çıkarmanız dileklerimle.

Not: aliminyum tekne sanırım göl için ?
Arabada 4x4 ...
Avcılık varmı serde ?

yaybek' Alıntı:
Erhan bey dizayn çok güzel koltuk minderlerinin örtüleri çok hoş duruyor fakat mobilyanın tonu sanki biraz koyu bana göre aydınlatmak zor olacaktır biraz açık olsamıydı acaba,arabanın iç tavanını benim arabada yaptığımız gibi krem rengi winlex deri ile kaplanırsa içerisini biraz aydınlatır kontras sağlar ferahlatır bana göre tabi naçizane fikrim.

Tekrardan sagol yusuf bey. Mesele su :smiley: ben agac kaplamanin ve cilanin hastasiyimdir ciddi soyluyorum :smiley: guzel bir agac kaplamayi gormek icinde yasamak hani karli dagdaki bungalowlar gibi cok severim , o yuzden boyle oldu. koyuluk uygun hatta cilaya devam biraz daha koyulasabilir , iyi bir aydinlatmayla zevkime uygun olacagini dusunuyorum.

nejat ural' Alıntı:
Harika olmuş.
Mutlu - huzurlu ve sağlıklı günlerde keyfini çıkarmanız dileklerimle.

Not: aliminyum tekne sanırım göl için ?
Arabada 4x4 ...
Avcılık varmı serde ?

Cok sagolun Nejat bey ., yeterki ozgun olsun diye yaptik biseyler.
Bu islere baslamadan once sizin Leyland cok kafama takiliydi , harika bir aractir Fazerle falan konusmustum ama hersey kismet , bende size saglikla mutlulukla dolu yasam dilerim.

Tekne evet gol icinmis Dura aliminyum , ama ben denizde kullaniyorum ., fazla dalgali olmayanindan tabiki :smiley: gerci bunlar batmayan tekne ama fazla yol verince kictan motor basiyor su yapiyor . Gokceadada daliyoruz surekli olarak, avcilktan sayilmaz ya oda olur isalllah :smiley:

Selamlar Erhan

züğürt gezençi' Alıntı:
Bir de içerisi fazla duman olmuş.Bırakın bu sigara işini.. ??? ??? :-\ :mad: ;D ;D

Dumansiz karavan bacasiz ev gibidir sami bey :smiley:
Haklisiniz birakmak lazimda olmuyor iste

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,825
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Lazyshark2672

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR