Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erhan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 883
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 233,661
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

erhan abi karavana tuvalet banyo koyarak çok doğru bi karar vermişsin tuvalet ihityacı hadi her yerde karşılanırda küçükte olsa duş alacak temiz bir alan çok önemli bence çalışmaları merakla takip ediyorum kolay gelsin

Etiketler

serhatkocaerol' Alıntı:
erhan abi karavana tuvalet banyo koyarak çok doğru bi karar vermişsin tuvalet ihityacı hadi her yerde karşılanırda küçükte olsa duş alacak temiz bir alan çok önemli bence çalışmaları merakla takip ediyorum kolay gelsin

Teşekkürler Serhat kardeşim :smiley: 4x4 LR ambulansların karavana dönüşümü sizin gibi outdoor aktiviteleri olan genç arkadaşlar için aslında düşük bütçelerle gerçekleşecek güzel bir proje . Toplam 8 metreküp vede 6 m.karede büyük bir karavanda olan imkanlara kısmen sahip olmak , aynı aracı şehir içindede kullanabilmek fikri benim hoşuma gitti . Sonucu bende merakla bekliyorum :smiley:

Selamlar Erhan.

İyi akşamlar Levent bey , :Yusuf bey :smiley:

Dün akşam konuştugumuz bu cila konusunda son durumu hemen size bildirmek istiyorum , açıkçası bilmediğim bir konuda beni aydınlattınız tşk ederim , bu sitedeki paylaşımı bu yüzden çok seviyorum .

Evet sizlerden aldıgım uyarı ile sabah 8 de derhal düştüm yollara çünkü sabah 2.katı atacaklardı arkadaşlar. Daha boğazyolundayken cilayı aldıgım Akzo-Nobel firmasını aradım sözlerinizi ilettim özetle diğer katlardaki koyulaşma dolgu katı vede mat sonkat hakkında. Firma kesinlikle bu cins ithal ürünün son kat dahil atıldıgını çok az koyulaşama olabılecegını ama zemin verniği olması dolaesiyle dolgu verniğine gerek olmadıgını eger dolgu verniği vs sentetik vernikler atılırsa ilk atılan malzemede yanma yapacagını vede çıkan kötü sonuçtan mesul olmıycaklarını söylediler. Bilahare ustada bunu duymadan yaptıgı yorumda ''abi gerek yok bu son katlı olanından '' sözü ile durumu teyid. etti.

Ben genede sizlere teşekkür ederim en azından bilgimiz oldu bu konuda . Bu vesile ile 2. katı gösteren 2 resim vede Restol marka cilanın resmınıde gönderiyorum. Ağaç hala cilayı emiyor camsı parlak yüzey daha oluşmadı .

Cümleren selamlar iyi akşamlar ,
Erhan

..

securedownload-2.jpg

securedownload-1.jpg

securedownload.jpg

erhan110' Alıntı:
Ağaç hala cilayı emiyor camsı parlak yüzey daha oluşmadı .

Erhan bey o son katlı karışık haldeki vernik ne mene birşey bilmiyorum ama ;D o camsı parlak yüzey dolgu vernik olmadan mümkün değil oluşmaz en azından dolgu atılan gibi olmaz bildiğim kadarıyle.

erhan110' Alıntı:
İyi akşamlar Levent bey , :Yusuf bey
Ben genede sizlere teşekkür ederim en azından bilgimiz oldu bu konuda . Bu vesile ile 2. katı gösteren 2 resim vede Restol marka cilanın resmınıde gönderiyorum. Ağaç hala cilayı emiyor camsı parlak yüzey daha oluşmadı .

Cümleren selamlar iyi akşamlar ,
Erhan

Erhan bey benim anlatmak istediğimde buydu, dolgu verniği işin içine girmeyince o istediğiniz camsı parlak yüzeyi elde etmek zor oluyor, ustanız bu yüzeyi elde edene kadar birkaç kat daha çekmek zorunda kalacakdır, her kattada biraz daha koyulaşma olacaktır

:smiley: Kısmet ...iş ona kaldı artık arkadaşlar .. bikaç gün sonra alacaz sonucu.

yaybek' Alıntı:
Erhan bey çalışmalar ne aşamada neler yapıldı merak ediyoruz yeni fotoğraflar varsa ekleyebilirseniz seviniriz.

THE END :smiley:
Yusuf kardesim bugun bitti sukur , bikac kucuk bakiyesi var perdeler + elektrik isleri vs vs gibi . , kismet olursa cumartesi gunu teslim alicam ve tamamen bitmis haliyle resimlerini koyacagim.

Selamlar Erhan

buralpdi' Alıntı:
Erhan bey benim anlatmak istediğimde buydu, dolgu verniği işin içine girmeyince o istediğiniz camsı parlak yüzeyi elde etmek zor oluyor, ustanız bu yüzeyi elde edene kadar birkaç kat daha çekmek zorunda kalacakdır, her kattada biraz daha koyulaşma olacaktır

Merhaba Levent bey .,

Aynen dediginiz gibi oldu .,vede 3.katta durmak zorunda kaldik daha koyulasacak diye. Mevcut durumundan memnunum amma bu isler acikcasi bazen geri donusu olmayan isler, onun icin karavan olayinda en ufak kararda bile cok dikkatli arastirmak sorusturmak gerekiyor.

Onerilerinize tesekkurler tekrardan selamlar.,
Erhan

İnşaallah bir yerlerde karşılaşıp hem tanışıp hemde aracınızı inceleme fırsatı buluruz
tekrar hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin, ağız tadı ile gezmek nasip
olsun :smiley:
sevgiler

Tebrikler Erhan bey,güzel günlerde kullanın.

Tesekkurler Bulent bey

Merhaba Arkadaslar .,

Beni uzun zamandir takip ediyordunuz :smiley: tesekkur ederim muhtemelen benim adim ''HOOMER'' olacak. Bildiginiz gibi ben bir LR Defender ambulanstim , ama simdi bir Offroad Camper oldum, isim %97 bitti ve bu aksam siz degerli karavanseverlerin huzuruna cikip yorumlarinizi almak istiyorum . Ha bide alttaki resimdeki aliminyum teknede benim kuyrugumdan gelecek yani benim kankam .

1.jpg

2.jpg

Hosgeldın HOOMER
Senı oldukca alımlı , şatafatından dolayı da baya calımlı buldum. oldukca dırı ve aktıf bır gorunusun var. sanırım sevdıklerıne ıyı bakıp onlara huzur ve konfor verebıleceksın. onlarında senı cok sevdıklerı belllı oluyor zaten . dogumunda baya emek vermısler. ellerıne saglık. aklımdayken , kankanı da tanıdıgıma memnun oldum . ınsallah ıyı gecınırsınız. haydı yolun acık olsun, tekerıne tas degmesın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.