Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erhan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 883
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 233,641
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Birazda iş :smiley: gerektiğinden değilde can sıkıntısı işte :smiley: marangoz murat ustanın tavsiyesiydi verniğe devam etmek , çünkü sürdükçe güzelleşiyor vede bu vernik işi resmen sabır işi bide zehirli vernik kokusuna dikkat !!!! resmen vuruyor insanı .....

securedownload-6.jpg

securedownload-3.jpg

securedownload-5.jpg

securedownload-4.jpg

Etiketler

Erhan bey,çayınızda tavşan kanı olmuş. Afiyet olsun.Daha nice çaylar demleyip içmek nasip olur. Fakat, herşey bitti gibi, artık elinizden fırçayı bırakında gezmeye başlayın.Bizlerde sizin, gezi anılarınızı burada izleyelim.

Erhan abi hayırlı uğurlu olsun çayınızda afiyet olsun mobilyanın rengi çaya yansımış çay iyice demlenmiş :D asıl o çayı deniz kenarında güneşin batışını izlerken ve zaman kavramı olmadan,alıştığımız hadi ortalık karardı eve yada pansiyona dönelim telaşı olmadan tertemiz havada samanyolunun altında akşamın serininde hele birde odun ateşi varsa işte o zaman içmek ayrı bir tat verir ;D vay be bende ne yazdım yazdığımdan kendim etkilendim keşke yaz erken gelse ;) ;D

Sağolun Şeref bey teşekkür ederim ...Ardıçtada beraber içeriz işalllah :smiley:
Gezme dolaşma işini yaza bırakmış durumdayım , aracı mekanik olarak mükemmeliyete kavuşturmadan çıkma niyetim yok çünkü uzak mesafelere gitmeyi planlıyoruz , tabii birde işin hobi kısmı var , emekliliğe yakın oldugumuz şu günlerde karavanlarda illaki yapacak bişeyler bulabiliyorsunuz .

Selamlar ERHAN

yaybek' Alıntı:
Erhan abi hayırlı uğurlu olsun çayınızda afiyet olsun mobilyanın rengi çaya yansımış çay iyice demlenmiş :D asıl o çayı deniz kenarında güneşin batışını izlerken ve zaman kavramı olmadan,alıştığımız hadi ortalık karardı eve yada pansiyona dönelim telaşı olmadan tertemiz havada samanyolunun altında akşamın serininde hele birde odun ateşi varsa işte o zaman içmek ayrı bir tat verir ;D vay be bende ne yazdım yazdığımdan kendim etkilendim keşke yaz erken gelse ;) ;D

Vallla Yusuf kardeşim deme bunları allahaşkına :smiley:) vercoşkuyu yapıyorsun ben senden çok gaz alıyorum ... KArtepede yada uludagdada guzel olur aslında bu çay kahve odun ateşi muhabbetleride :smiley: senin dediğin gibi duygusal nedenlerle uyku modunda kalmak zorundayız bir süre daha :smiley: neyse Şeref beye dediğim gibi yaza doğru canlanıcaz işallah.

Erhan bey afiyet olsun :smiley:, çaydanlığınızda süpermiş

Erhan bey sıcak çayınızı şimdi için. Yaz geldiğinde ASLAN SÜTÜNÜ buzlu olarak" deniz kenarında güneşin batışını izlerken ve zaman kavramı olmadan,alıştığımız hadi ortalık karardı eve yada pansiyona dönelim telaşı olmadan tertemiz havada samanyolunun altında akşamın serininde hele birde odun ateşi varsa işte o zaman içmek ayrı bir tat verir vay be bende ne yazdım yazdığımdan kendim etkilendim keşke yaz erken gelse " ;D ;D

buralpdi' Alıntı:
Erhan bey afiyet olsun :smiley:, çaydanlığınızda süpermiş

:smiley: Sagol Levent bey darisi sana ..caydanlik evet evin en guzel malzemeleri karavana transfer :- hanim cok sikayetci :smiley:

züğürt gezençi' Alıntı:
Erhan bey sıcak çayınızı şimdi için. Yaz geldiğinde ASLAN SÜTÜNÜ buzlu olarak" deniz kenarında güneşin batışını izlerken ve zaman kavramı olmadan,alıştığımız hadi ortalık karardı eve yada pansiyona dönelim telaşı olmadan tertemiz havada samanyolunun altında akşamın serininde hele birde odun ateşi varsa işte o zaman içmek ayrı bir tat verir vay be bende ne yazdım yazdığımdan kendim etkilendim keşke yaz erken gelse " ;D ;D

:smiley: Evet aynen oyle sami bey ..telas olmadan nerde tirak orda birak ., bakalim bu yaz tadicaz o zevki .

Sami Bey,bayağı bir süredir ben de forumdayım,ama o yazdığınız birkaç satırı hayal ettim,harika bir şey bu. Teşekkürler adaşım,İzmirden selamlar.

Bir şeyi atladımsa affola,Sezarın hakkı Sezara,tabiiki Yusuf Kardeşimin hakkı da kendisine. Selamlar.

Sami abi (derindeniz) işin şakası tabi sadece o çay kahve odun ateşi cümlesini ben kullanmıştım Sami abi (züğürtgecenci) de tırnak içinde kullanıp cümleyi beğendiğini ifade etmişti siz de Sami abiye teşekkür edince kendisi düzeltme yapmıştı burada benim sizin farketmez rtaya birşey çıkıyorsa konuluyorsa paylaşılıyorsa bu hepimizindir saygılar.

Bu kilitler kapanmak bilmedi arkadaşlar yada açılmak :smiley: bende taktım tepelerine birer kanca

IMG_0764.jpg

IMG_0769.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR