Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Camper - Ahmet Oral (yasiko)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,584
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Camper - Ahmet Oral (yasiko)

Taner bey ilginiz için ben teşekkür ederim ama ben sadece teknik konuda birkaç işe yardımcı oldum,mobilya yerleşimi projesi tamamıyle Ahmet abiye ait imalatınıda marangoz bir arkadaşı yaptı ortaya bu güzellik çıktı ne mutlu bizeki beyeniliyor bu da bizi gururlandırıyor.

Etiketler

yaybek' Alıntı:
Kardeş rahatsızlık ne demek bilgimiz dahilinde her türlü yardımcı oluruz en azında doğru adrese yönlemdiririz,yapılan araç Ahmet (yasiko) abinin ben sadece biraz yardımcı oldum.
inşallah nasip olursa telekomdan çıkma dizelleri geliyo yavaş yavaş uygun bitane alıp komple elden geçirip tavanını açılıabilen bir hale getirip hem offroad hemde keyifli bir gezi aracı yapmak istiyorum
bu arada tavanın mekanizzmayla açılmasnın muayene de sorunu olurmu bide böyle bir aracı karavana çevirebilme prosedürü nedir [attachment=1][attachment=1][attachment=2][attachment=3]

2008-08-05-SD870 IS-6303-800.jpg

polycomposit-4.jpg

roverd100.jpg

Tavanlar kapatılıp içeriden kilitlenince muayenede sorun olacağını sanmıyorum daha doğrusu o tavanın açılıp açılmayacağını anlayacağınıda sanmıyorum,defenderlerin daha önce karavana dönüşümünü Cevdet bey yaptı ihtiyaç durumunda tekrar projesini çizdiririz ama sanırım 1+1 oluyor içinede gerekli kamp taşıtı görünümü verilince olmayacak şey değil.
Umarım hayaline kavuşursun hatta bizim dalyan niki ile forumumuzda yazan Ertan beyin defenderi var ilanlar bölümünde satılıklar arasında ama ambulans kasa ve benzinli,gazlı ilgilenirsen bakabilirsin.

yaybek' Alıntı:
Tavanlar kapatılıp içeriden kilitlenince muayenede sorun olacağını sanmıyorum daha doğrusu o tavanın açılıp açılmayacağını anlayacağınıda sanmıyorum,defenderlerin daha önce karavana dönüşümünü Cevdet bey yaptı ihtiyaç durumunda tekrar projesini çizdiririz ama sanırım 1+1 oluyor içinede gerekli kamp taşıtı görünümü verilince olmayacak şey değil.
Umarım hayaline kavuşursun hatta bizim dalyan niki ile forumumuzda yazan Ertan beyin defenderi var ilanlar bölümünde satılıklar arasında ama ambulans kasa ve benzinli,gazlı ilgilenirsen bakabilirsin.
sağol yusuf abi şartlar olgunlaşınca sizden fikir almaya başlarım

Yusuf bey sızlerı arasırada olsa takıp edıyorum konulara pek karısmasamda,

benım karavan hayalım sımdılık son buldu dıyebılırım nedenı ıse ona ayırmıs oldugum paraylan gecen sene Ayvalık Atınovadan mustakıl bahcelı ufak bır yer aldım gonlum hep sızlerlen ara ara sızlerı takıp edıyorum ılerıde sartlar el verırse karavan neden olmasın selamlar..

Salih bey Ayvalık müstakil bahçeli ev daha ne olsun ;) ;D şaka bir yana Allah güle güle oturmayı nasip eylesin hayırlı olsun karavan nasıl olsa olur kalın sağlıcakla.

züğürt gezençi' Alıntı:
Salih bey Altınova'ya geldiğinizde haber verin,Gömeç'e de bekleriz.

Sami bey 7 aydır Altın ovadaydım bayramda geldım nısan baslarında Altınovaya donecegım kısmetse gorusuruz selamlar..

yaybek' Alıntı:
Salih bey Ayvalık müstakil bahçeli ev daha ne olsun ;) ;D şaka bir yana Allah güle güle oturmayı nasip eylesin hayırlı olsun karavan nasıl olsa olur kalın sağlıcakla.

Yusuf arkadasım Allah herkezın gonlune gore versın temenılerın ıcın tesekkurler selamlar..

09.Aralık.2010 Ahırkapı karavan parkı :smiley:

camp 023.jpg

Paylaşımda ve bu güzelliğin ortaya çıkmasında emeği geçen herkese teşekkürler...Bir şeyi merak ettim...Acaba arazide yan yatma sınırları ne olabilir...Nacizane benim de hayalimde olan birşey..Selamlar....

dr.hunter' Alıntı:
Paylaşımda ve bu güzelliğin ortaya çıkmasında emeği geçen herkese teşekkürler...Bir şeyi merak ettim...Acaba arazide yan yatma sınırları ne olabilir...Nacizane benim de hayalimde olan birşey..Selamlar....

Ahmet abi sanırım bana darılmaz cevapladığım için kendi sayfasında :smiley:
25 ila 30 derece eğim kadar ortalama.Tabiki içindeki donanımla alakalı değişiklik gösterebilir.

Dikey de ise diğer Defenderler neyse odur.Yani türkçesi kolay kolay devrilmez ,yan yatmaz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR