Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Camper - Ahmet Oral (yasiko)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,584
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Camper - Ahmet Oral (yasiko)

Elinize sağlık, gerçekten çok değerli bir araç olmuş.

Etiketler

Ahmet Abi Akçakese kampında karavanının önünde karavanın tadını çıkarırken.

Not: ortadaki tepsi çekirdek tepsisi. Ahmet Abi pirinç ayıklıyordu zannetmeyin :smiley:

PIC_0119.jpg

Evetttt Ahmet hocam hayırlı uğurlu olsun,araca diyecek hiçbirşey yok dört dörtlük olmuş.Artık gezilerde bizleride çekmen için uzun bir halatta taşıman gerekiyor.Yusuf senide unicef aday göstereceğim.Tekrar tebrikler..

Ahmetbey,Karavanınız çok güzel olmuş, hayırlı ve uğurlu olsun. Yusufbey,ellerinize ve kollarınıza sağlık.

Fahrigül bey çok teşekkürler en güzeli sizlerin olsun,yazarken yaptığınız hatalar için 24 saat içinde yazınızın yanında sağ tarafta değiştir diye bir yazı var oraya tıklayıp düzeltme yaparak tekrar kaydet'i tıklıyorsunuz sorun çözülüyor.

Yusufbey,sağolun,belirttiğiniz gibi yaptım hata düzeldi,ek mesajıda kaldırabildim gibi benim ekran öyle gösterdi.Yardımlar ve öğretiler için teşekkür ederim.selamlar.

Yusuf Bey paylasımınız için cok tesekkürler.
Bu aractan motokaravan yapmak isteyenler için oldukca faydalı; kaplamalar kaldırıldıktan sonra metal iskleletinin nasıl bir sey oldugu hakkında cok güzel fikir sahibi yapıyor.
Bu arada arac cok güzel ve estetik olmus acıkcası. Renklerin birbiriyle uyumu cok güzel. Nice saglık dolu ; mutlu gezmler dileğiyle.

Hasan

yusuf bey elinize sağlık çok güzel olmuş
ilerde benimde hayalimde böyle bişey yapıp dünya turu var eğer yapmaya başlarsam ilk rahatsız edeceğim kişilerdensiniz ona göre

wanted' Alıntı:
yusuf bey elinize sağlık çok güzel olmuş
ilerde benimde hayalimde böyle bişey yapıp dünya turu var eğer yapmaya başlarsam ilk rahatsız edeceğim kişilerdensiniz ona göre

Kardeş rahatsızlık ne demek bilgimiz dahilinde her türlü yardımcı oluruz en azında doğru adrese yönlemdiririz,yapılan araç Ahmet (yasiko) abinin ben sadece biraz yardımcı oldum.

yaybek' Alıntı:
Kardeş rahatsızlık ne demek bilgimiz dahilinde her türlü yardımcı oluruz en azında doğru adrese yönlemdiririz,yapılan araç Ahmet (yasiko) abinin ben sadece biraz yardımcı oldum.

;) Yusuf kardeşim herzaman tevazusunu korur .....

Erhan abi teşekkürler övgü dolu sözlerin için,biz karavanla gezmenin yanında belki daha çok karavanla uğraşmayıda seviyoruz,karavan yapımı ve tamir işleri bize ayrı bir keyif veriyor heleki dostlara elimizden geldiğince yardımcı olabilmek aynı şeylerden keyif yeni arkadaşlar edinmek dahada mutlu ediyor,yardımcı olabiliyorsak ve olabileceksek ne mutlu bize.

Yusuf bey; elinize sağlık. Ahmet beyle çok güzel bir iş çıkarmışsınız. Her şey yerli yerinde ve de ferah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR