Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Camper - Ahmet Oral (yasiko)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,584

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Camper - Ahmet Oral (yasiko)

Daha önce de belirttim; LR Defender 110 Kamper olarak literatüre geçecek bir çalışma bu, Ahmet Beyi ve Yusuf Ustayı kutluyorum.

Cavid Sezen
Not: Yusuf, başlıkta LR Defender 110 yazmalı ki Google aramalarında görülebilsin..

Ahmet abi hayırlı uğurlu olsun keyifli geziler dileğiyle

Hafta sonu Akçakese kampında beraberdik. Ahmet Abi'nin karavanını yakından görme fırsatım oldu. Araç gerçekten ezilmemiş diri bir araç. Güzel bir iç dizayn yapılmış. İzolasyonu, cam izolasyonları çok güzel olmuş. Hem kullanışlı bir karavan hem de arazi taşıtı. Ellerinize sağlık. Güle güle dağ bayırda kullan Ahmet Ağabey.

Ahmet Bey,
Çok güzel olmuş. Güle güle kullanın.

Hayırlı Olsun çok güzel olmuş, Allah kazasız belasız nice gezilerde kullanmak nasip etsin

Ahmet ağbi karavanın harika olmuş, güle güle kullan :smiley:

Ahmet abi karavanını güle güle kullan. Açtığın başlıklarda bahsettiğin gibi hangi aracı karavan yapsam diya kararsızdın , bizede yüzlerce örnekle yardımcı oldun, bence 4x4 doğru karar .Kazasız, belasız güzel geziler dilerim.
Selamlar.

Ahmet bey konuya yazmayacak sanırım?
Çok hoş olmuş , hayırlı olsun.

Isıtma-soğutma ve genel maliyetleri de yazma imkanınız olursa sevinirim.

Ahmet Bey Kardeşim,Karavanınız güle,güle kullanın çok güzel olmuş,daha önceki resimlerinden ilham alarak bende karavanımın yapımına başladım.

Arkadaşlar dün yine Ahmet abi ile arabada ufak tefek eksiklikleri hallettik gerçekten 2 kişinin doğada engelsiz dolaşacağı ve tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir araç oldu,ve kendisi burada iyi dileklerini sunan tüm dostlara selam söyledi teşekkür etti.

Sayın berkcantp sizinde aracınız hayırlı olsun yapımda kolaylıklar diliyorum.

gezmen' Alıntı:
Daha önce de belirttim; LR Defender 110 Kamper olarak literatüre geçecek bir çalışma bu, Ahmet Beyi ve Yusuf Ustayı kutluyorum.

Cavid Sezen
Not: Yusuf, başlıkta LR Defender 110 yazmalı ki Google aramalarında görülebilsin..

Cavid abi biz başlığa müdehale edemiyoruz Cem sanırım seyehatte eğer yönetim olarak sizin izniniz varsa ekleyebilirseniz seviniriz.

Ahmet bey, Yusuf kardeşim ellerinize sağlık çok güzel görünüyor. Keyifli zaman ve mekanlarda tadını çıkarmanız dileği ile kutlarım.

Ahmet bey hayırlı olsun bitirmişiniz güzel geziler dilerim.

Ahmet bey hayırlı ve uğurlu olsun.Mükemmel olmuş.Dizayn ve arazi aracı olarak çok iyi.İNŞALLAH hayallerinizin peşinden koşarken size iyi bir arkadaş olur.SEVGİ ve SAYGILAR.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR