Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aka Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,025
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 219,203

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (aka)

Yaratıcı aklın sentezi ,kitabı aklıma geldi.Tebrik ederim

olurdu olmazdı tartışmalarına son nokta konulmuş, elinize sağlık

Elinize sağlık, ilginç bir çalışma olmuş. :eek:
Beğendim ::smiley:

Eline sağlık, işini görürse sorun yok demektir.
Nihal Işıltman hanımın aracı da buna benzer sistemde 3 yıldır sıcak su ihtiyacını karşılıyor, son 1 yıldır, kamplarda bir araya gelmediğimizden, son durumunu bilmiyorum.

Hepinize teşekkür ederim.
işin doğrusu, ben depoyu 9 LT kullandım, fakat ana tesisatı bir kez çektikten sonra deponun ölçüleri ile oynamak her zaman mümkün.
Çeşitli nedenlerden dolayı, Aracına şofben yada benzeri ısıtıcı takamayan, fakat sıcak suya ihtiyaç duyan herkeze tavsiye ederim, motoru stop ettiğinizde kaynar suyunuz hazır. üstelik bedava. ve benim gibi ısı yalıtımı köpük ile yapıldığında gün boyu ısısını rahatlıkla muhafaza etmekta.

Sayın gezegen07 isteği üzerine.

plan.jpg

Abi öncelikle ilk gezimizin acemiliğinde bize destek olmanızdan dolayı Nursen hanıma ve size sonsuz teşekkürlerimizi bir kez daha belirtmek isteriz.. Abi yine olmazları oldurmuşun ellerine sağlık güle güle kullan..
Tunay Tugay

Sayın "Aka" çok teşekkür ederim. Bilgisayarıma kaydettim. Planınız değişik gerçekten, banyo-wc grubu özellikle ilgimi çekti. Benim plan da benzer ancak ranza enlemesine. Aracı imalata bıraktım hayırlısı ile . E posta adresimi özelden mesajla gönderdim, foto gönderirseniz sevinirim. Sağlıcakla kalın. Feridun.

Abi buzdolabının işlemleri başladı,daaaaa nası cıkacaz işin icinden hak getire.

Sanırım başını cok ağrıtırım

Ne yapıyım sende öncü olmasaydın Abi Bodrum,daki ilgi ve alakanızdan dolayıda cooook coooook teşekkürler
Nineye ve sizlere sevgi ve saygılarımızla
Tunay & Tugay

heredot' Alıntı:
selamlar sayın Aka,
enerjiniz 220 üzerine mi
12 mi?

Merhaba
sistem 12 ve 220v ikisi birlikte kullanılıyor, 220 ile sadece buz dolabım çalışıyor ve muhtelif yerlerde laptop, telefon şarzı vs için 220 prizler var, fakat buzdolap hariç tv vs hepsi 12 volt. şayet aradığım dolabı ülke şartlarında bulabilseydim onuda 12v yapardım. aradığım dolabın özellikleri kopresörün BD35K olmasıdır.

Aklıma ne geldi:
Eski bir konuydu ama, şu sizin su ısıtıcısının içine bir de 220V fişek rezistanslardan koysanız kamp yerlerinde motoru çalıştırmadan sıcak su yapar ne güzel :smiley:

Valla çok mümkün ve hepten lüx olur,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR