Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aka Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,025
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 219,431
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

İş oraya kalsın, detayıyla çizer gönderirim,
Ben az sonra İzmire yola çıkıyorum arkadaşlar, hepinize iyi geceler.

Etiketler

Aka' Alıntı:
İş oraya kalsın, detayıyla çizer gönderirim,
Ben az sonra İzmire yola çıkıyorum arkadaşlar, hepinize iyi geceler.
İzmire yola mı çıkıyorsun.Yoksa yola mı çıkıyorsunuz?

Abi sağlıkla git gel tekerine taş değmesin...

Bu panonun nesini karmaşık buldunuz ben anlamadım. Ortalıkta bu kadar çok sayıda kablo olunca bu durum gayet normal. Benimki bittiğinde nasıl olacak Allah bilir. Bence son derece derli toplu bir pano. Adaşım kablo dağınıklığını toplamak için CİDDİ boyutta çaba göstermiş. Ellerine sağlık.

TA2RX' Alıntı:
Bu panonun nesini karmaşık buldunuz ben anlamadım. Ortalıkta bu kadar çok sayıda kablo olunca bu durum gayet normal. Benimki bittiğinde nasıl olacak Allah bilir. Bence son derece derli toplu bir pano. Adaşım kablo dağınıklığını toplamak için CİDDİ boyutta çaba göstermiş. Ellerine sağlık.
Bekir Kemal Bey siz buralardamıydınız?Kabloların dağınıklığını sende kabul ediyorsun yani!

Adil05' Alıntı:
Bekir Kemal Bey siz buralardamıydınız?Kabloların dağınıklığını sende kabul ediyorsun yani!

Hayır. Kablo sayısının çokluğunu kabul ediyorum. Bence son derece derli toplu.

Aka' Alıntı:
Panomun şemasının düzgün olduğuna bakmayın, iş uygulamaya geçince arap saçı gibi bişey oluyor,
Bodrum'dan Ankara'ya gelmek için kendi çizdiğin beyaz kabloyu izle yola düş.
Hanımefendiyi de mavi kablonun ucuna getir,iyi yolculukllar dile,uçsun gelsin ;)
İsteği olur sa Esenboğa'dan aldırırız.
Selamlar.

Kayın valideyi peryodik kontrolleri için İzmire götürdüm ve 24 saat sonra yani şimdi döndüm. Ankara kısmetse 20 yada 21'inde.

Bekir bey, aracın kalbi kesinlikle pano, helede ıvır zıvır fazla ise kesinlikle ferah bir panoya ihtiyaç var, " aman nolacak 2 kablo sonuçta tuttururum bir tarafa gider " demeyle olmuyor, ben panoyu yaptığımda acaba sigortalar gerçekten atarmı diye tüm kabloları tek tek kısa devre yapıp denedim. ama şimdi hiç şüphem yok, burada yazmadığım bir nokta daha var klemensleri sıktıktan sonra vida deliklerine tek tek baly türü bir yapıştırıcı damlattım, çünki araç belli bir yol kat ettikten sonra klemens vidalarının boşluk yaptığını fark ettim, öyleki kabloyu yavaşça çektiğinizde bir çoğu çıkıyordu, ve kablo yanma olaylarının çoğunlukla nedenlerinden biride vida boşlıukları oluyor.

Sağol Tugay, şimdi Adil öğretmenin Ankara yolu tüyolarını alıp birde o tafara uzanacağız.

Karavanla,mı Abi Birde o vidaların üstüne oje olurmu abi

Aka' Alıntı:
Sağol Tugay, şimdi Adil öğretmenin Ankara yolu tüyolarını alıp birde o tafara uzanacağız.
Afyon Sivrihisar arası resmen buz pisti.Gece yolculuğu tavsiye etmem.Geri kalan yollar çok güzel.Selamlar.

TUGAY58' Alıntı:
Karavanla,mı Abi Birde o vidaların üstüne oje olurmu abi

Evet niyet karavanla, vidaların üzerine oje olur ama pek tavsiye etmem. öbür türlü vidayı açmak istediğinde az zorlandıktan sonra baly ile beraber çıkıp yuva tertemiz oluyor.

Valla doğrusu karavanın sunduğu yaşam rahatlığına alışınca öteki araçlar 2. sınıf oluverdi.

Abi bu aralar bende bi Ankara düşünüyorum.Denk gelirse sizinle bi araç var ona bakarız.Seyfettin hocamda cay ısmarlar iceriz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR