Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aka Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,025
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 219,426
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

zaloğlu' Alıntı:
Buzdolabına yapmış olduğum ilave fana; Otomatik olarak belli ısıda devreye girecek sistemi yaparak gönderdiğiniz için çok teşekkür ederim.Beni çok mutlu ettiniz.Selamlar.

İş görecekse ne ala.

BU arada tüm camiaya mutlu yıllar dilerim.

Etiketler

Aka' Alıntı:
İş görecekse ne ala.

BU arada tüm camiaya mutlu yıllar dilerim.
Hadi senin de yeni yılın kutlu olsun.Bugün sana sormadan İveconun orijinal şoför koltuğunu aldım.Soruyorum bir tanede çorumlu ısıtıcı aldım.Motora bağlıyacağım gün yardımını isterim.Buzdolabını serinletmek içinde 12 volt bir fan "ısıtıcı üfleme "aldım.Dolap için kullanacağım.Gereken yardım istenir.İyi yapmışmıyım? Selamlar.

Adil bey çorumlu ısıtıcıyı ne zaman kullanacaksınız.Bildiğim kadarı ile o ısıtıcı araba hareket halinde iken ısıtır.Ben öyle biliyorum.Aracın kendi kaloriferi yokmu.Kamp anında ısıtıcıyı kullanabilecekmisin.

Adil abi koltuk tamamda corum ısıtıcıya neden gerek duydun.?

Çorumluyu hiç kullanmadım, fakat normalde bizim araçların kendi kaloriferleri yol alırken tüm aracı fazlasıyla ısıtıyor zaten, şoför kış ayında atletle rahat edecek kadar.

seyyah54' Alıntı:
Adil bey çorumlu ısıtıcıyı ne zaman kullanacaksınız.Bildiğim kadarı ile o ısıtıcı araba hareket halinde iken ısıtır.Ben öyle biliyorum.Aracın kendi kaloriferi yokmu.Kamp anında ısıtıcıyı kullanabilecekmisin.
Tabi çorumlu araba hareket halinde iken veya rolantide çalışıyor.Araç geniş olduğu için çok soğuklarda rolantide "yakıt önemli değil"
tedbir amaçlı aldım.Yakıt ısıtıcılı "vebosta benzeri"zaten olacak.Selamlar.

Çorum kaloriferi sulu ise arkaya kadar uzatılacak borularda devir daim pompasını zorlaması lazım.Ya pompa değişikliği olacak veya devirdaimde sıkıntı olabilir.Ustaya danışmanızda fayda var derim.

seyyah54' Alıntı:
Çorum kaloriferi sulu ise arkaya kadar uzatılacak borularda devir daim pompasını zorlaması lazım.Ya pompa değişikliği olacak veya devirdaimde sıkıntı olabilir.Ustaya danışmanızda fayda var derim.
Teeşekkürler.Söylediklerinizi dikkate almak zorundayım.Çünkü bu konu hakkında hiçbir bilgim yok.Selamlar.

Çorumluyu öne koymak anlamsız, arkaya koyduğunda ise devirdaimin gücü yetmiyor bilesin.
Dedimya bulduğunu dolduruyor diye.

Aka' Alıntı:
Çorumluyu öne koymak anlamsız, arkaya koyduğunda ise devirdaimin gücü yetmiyor bilesin.
Dedimya bulduğunu dolduruyor diye.
Haklısın okadar mesafeyi basmak pompayı yorar.Benim ısıtıcının bozulmasını bekliycez.Selamlar.

Çorum ısıtıcımı.Ben shva kullanıyorum.Şu anda sıkıntı yok.En son 2300 rakıma çıktım.

seyyah54' Alıntı:
Çorum ısıtıcımı.Ben shva kullanıyorum.Şu anda sıkıntı yok.En son 2300 rakıma çıktım.
Yakıtlı ısıtıcı alacağım.Bunu lazım olur diye çıkmacıdan 100 liraya aldım.Ama yeni.Zaman içinde siz arkadaşlarımızın uyarılarıyla düzgünü bulcaz.Tabi fazladan biraz para vererek.Selamlar.

seyyah54' Alıntı:

2 bin 300 rakım çok iyi. Eğer Shavalarda yüsek irtifa sorunu yoksa bu değil iç piyasada dış piyasa da da büyük bir avantaj sağlar...

Kemal bey gönderdiğim planların renkli olanı benimkine benzer.Bilgi amaçlı olarak gönderiyorum.Işık ve prizler birebir aynı.Selamlar.maket benim planımdaki.

DSC03200.JPG

KARAVAN 4.JPG

Karava'nın Ölçülü Resmi.J

SAM_4600.JPG

Öğretmenim süpersin maşallah baya hızlı bilgisayarcı oldun valla hadi darısı karavana..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR