Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 218,513
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05)

Öncelikle geçmiş olsun. Ben de aynı operasyonu altı yıl önce geçirdim.

Kolesterol benim de bir dönem oldukça uğraştığım, ama üstesinden de geldiğim bir sorun. Dahası, dünyada üst sınırın her düşürülmesi

ilaç firmalarına inanılmaz paralar kazandırıyor. Dr. Karatay da böyle bir hastalık yok diyor. vs,vs.

Etiketler

derindeniz1' Alıntı:
Öncelikle geçmiş olsun. Ben de aynı operasyonu altı yıl önce geçirdim.

Kolesterol benim de bir dönem oldukça uğraştığım, ama üstesinden de geldiğim bir sorun. Dahası, dünyada üst sınırın her düşürülmesi

ilaç firmalarına inanılmaz paralar kazandırıyor. Dr. Karatay da böyle bir hastalık yok diyor. vs,vs.
marmariscj7' Alıntı:
Adil bey geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.
Aynen öyle.İnsanları psikolojik olarak etkile,parayı götür.Yanına birkaç da destekçiyi televizyonlarda konuştur tamam.Bu arada ben ilaç kullanmıyor,egzersiz ve dengeli beslenmeden yanayım.Sevgiler.

Adil hocam öncelikle geçmiş olsun der acil şifalar dileriz.Fakat öyle hasta ayaklarına yatmak yok.Daha nice kamplar yapacağız.
Aysel & Ahmet Özek.

Adil Hocam; Geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığınıza kavuşup Yurdumun dolambaçlı yollarında nice kilometreler yapmanızı dilerim.

a.yilmaz' Alıntı:
Adil Hocam; Geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığınıza kavuşup Yurdumun dolambaçlı yollarında nice kilometreler yapmanızı dilerim.
Ali Bey teşekkür ederim.Nerelerdesin?Sesin soluğun çokmıyor.Sevgiler.

Geçmiş olsun, Adil Bey... Umarım, şimdi daha iyisinizdir..
Sağlıklı günler dileklerimizle.. selamlar....

egeli' Alıntı:
Geçmiş olsun, Adil Bey... Umarım, şimdi daha iyisinizdir..
Sağlıklı günler dileklerimizle.. selamlar....
Yavuz Bey teşekkür ederim.Bugün dikişler alındı.Çok iyiyim.Sevgiler bizden.

Hocam geçmiş olsun. Dikişler falan yazınca dikkatimi çekti. Tez zamanda sağlığına kavuşup yollara çıkmanı dilerim. Selam ve saygılar.

TA2RX' Alıntı:
Dikiş? Hayırdır? Geçmiş olsun.
Bekir Hocam,M.Ali Bey.Geçen hafta kasık fıtığından bir operasyon geçirdim.Operasyon güzel geçti.Özeti bu .teşekkür ederim.Sevgilerle kalın.

Adil abi geçmiş olsun, tez zamanda gezi faaliyetlerinize devam edersiniz inşallah.

gezegen07' Alıntı:
Adil abi geçmiş olsun, tez zamanda gezi faaliyetlerinize devam edersiniz inşallah.
Ferudun Bey teşekkür ederim.İyiyim.Yakın zamanda dağlarda oluruz diye düşünüyorum.Sevgilerle kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR