Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 218,360
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05)

Adil bey , geçmiş olsun . Tez zamanda saglıgınıza kavuşmanızı dilerim.
Selamlar. Hoşcakalın.

Etiketler

mehmet_mtrs' Alıntı:
Adil bey , geçmiş olsun . Tez zamanda saglıgınıza kavuşmanızı dilerim.
Selamlar. Hoşcakalın.
Mehmet Bey ilginize teşekkürler.Sağlıcakla kalın,Sevgilerle kalın.

Adil hocam geçmiş olsun, arada bizlerde arıza yapıyoruz neyse ki tamiri kolay bir operasyonmuş, acil şifalar

buralpdi' Alıntı:
Adil hocam geçmiş olsun, arada bizlerde arıza yapıyoruz neyse ki tamiri kolay bir operasyonmuş, acil şifalar
Levent Bey teşekkür ediyorum.Evet tamiri mümkün ve rahatladım.Sevgiler bizden.

Hocam, geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.

Lütfen, patlayan lastiğini değiştirirken kriko kullan. Pratik olsun diye, bir bir elinle arabayı kaldırıp diğer elinle lastik değiştirmeye devam edersen, bu rahatsızlık tekrarlayabilir :smiley:

Sağlıcakla kal..

numan33' Alıntı:
Hocam, geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.

Lütfen, patlayan lastiğini değiştirirken kriko kullan. Pratik olsun diye, bir bir elinle arabayı kaldırıp diğer elinle lastik değiştirmeye devam edersen, bu rahatsızlık tekrarlayabilir :smiley:

Sağlıcakla kal..
Problemi tespit edince çözümü kolay.Dedikleri aynen doğru.Var olanın kıymetini bilmek çok önemli,İstesem de o dediğini yapamam artık.Teşekkürler.Sevgilerle kalın,fıdığınızı patlatmayın.

bakmayın hasta ayaklarına yatıyor, bi çoğumuzdan sağlam. naz yapıyo naz..

Aka' Alıntı:
bakmayın hasta ayaklarına yatıyor, bi çoğumuzdan sağlam. naz yapıyo naz..
Bu fıtık beni oldukça ırgaladı.Şuan iyiyim.Dostlarımın sağlıklı olduklarını duymak beni mutlu eder.Bazıları telefonlarını üç beş gün açmıyor,bilmem nedendir?

Yarası olan gocunur derler,ya bendede gocunmalar başladı.

Abi haklısın.. Simav ziyaretimizde ikramınız kahve ve o tadına doyamadığımız simava özel ekmeğin tadı

damağımızdağ,ken ısıtıcının vermiş olduğu arıza bizi baya sıkıntıya soktu onun can sıkıntısı ile cep acmayı

unutmuşum Abi göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya sonsuz teşekkürler...
Sevgi ve saygılarımızla Tunay & Tugay

TUGAY58' Alıntı:
Yarası olan gocunur derler,ya bendede gocunmalar başladı.

Abi haklısın.. Simav ziyaretimizde ikramınız kahve ve o tadına doyamadığımız simava özel ekmeğin tadı

damağımızdağ,ken ısıtıcının vermiş olduğu arıza bizi baya sıkıntıya soktu onun can sıkıntısı ile cep acmayı

unutmuşum Abi göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya sonsuz teşekkürler...
Sevgi ve saygılarımızla Tunay & Tugay

Tugay Kardeşim,
Sakın dostlarını ihmal etmeyesin!

Benim Saunada Yapılan Değişikliklerden Sonraki Yeni Görüntüler.

Benim saunada yapılan değişikliklerden sonraki görüntüler.Buzdolabı arkaya geçti.Yerine oturma grubu eklendi.SHAVA kapatıldı.Kavanoz dolabı eklendi.(10 adet)

SAM_4268.JPG

SAM_4270.JPG

SAM_4271.JPG

SAM_4273.JPG

Söylemesi ayıp,iveco lar için taşıt altına 60 lt relik bir pis su deposu yaptım.Ağırlığı 4 kg.20 lik kanalizasyon borusundan.
Boyutları 185x20cm çapında bir boru.Monteside şamyel lastikten.Şasede en ufak değişiklik yok.Var olan delikler kullanılıyor.

SAM_4262.JPG

SAM_4258.JPG

SAM_4257.JPG

Abi gelişmeler süperrrr olmuş,Yakışıklıda olmuş. Ellerine sağlık

Hani derlerya, Almancının inşaatı bitmez hersene bir yeri yıkar yaparlar ya..,

Biz karavancılarda onlara benzedik hayırlısı bakalım seneye ne değişiklikler yaparız Allah kerim..

Sanırım bazı abiler 15m3 den otobüse geciyor,lar bunu gören cok bilginler,de bu iş cocuk oyuncağı oldu deyip tırı karavan yapıp

Miyavvvvv derler galiba Saygılarımızla Tunay & Tugay

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR