Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 218,360
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05)

Merhaba Adil Hocam,
Misafirperverliğiniz ve odun ateşinde demlenen güzel çayınız için öncelikle bir kez daha ailecek size ve eşinize teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Benim önerim en basit aşağıdaki resimde olduğu gibi olabilir. Buna sağdan soldan aydınlatma koyabilmeniz çok daha doğru olabilir.
Seyahatinizin tamamı için iyi, mutlu, sağlıklı yolculuklar dileriz...

P1090572.JPG

FOTORA~1.jpg

Etiketler

aslanahmet' Alıntı:
Adil Bey karavanınız çok güzel olmuş. Güle güle kullanın. Hayırlı yolculuklar dilerim.
Hakan Bey teşekkür ederim.Dağlarda internet çekmiyor,herkesten özür diliyorum.Sevgilerle kalın.

bariscim' Alıntı:
Merhaba Adil Hocam,
Misafirperverliğiniz ve odun ateşinde demlenen güzel çayınız için öncelikle bir kez daha ailecek size ve eşinize teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Benim önerim en basit aşağıdaki resimde olduğu gibi olabilir. Buna sağdan soldan aydınlatma koyabilmeniz çok daha doğru olabilir.
Seyahatinizin tamamı için iyi, mutlu, sağlıklı yolculuklar dileriz...
Sevgili Alpaslan teşekkürler.Sevgiler bizden olsun.

22 Mayıs 2013 tarihinde başlayan yaz dönemi gezimiz 01 Kasım 2013 tarihinde sorunsuz olarak sağlıklı bir şekilde sona erdi. Her gittiğimiz yer bir öncekinden daha güzeldi. Batı Karadeniz Yaylaları, İç Anadolu Yaylaları, Karaman, Ermenek ile Toroslarda başlayan gezimiz, Akdeniz, Güney Ege Deniziyle son buldu.

SAM_2889.JPG

SAM_2694.JPG

SAM_1885.JPG

SAM_3602.JPG

Adil Bey,
Adettendir, yuvaya hoş gelmişsiniz, diye başlayım dedim, sonra düşündüm hep zaten yuvanızda idiniz :smiley:
Değiştireyim bari ; sabit yuvanıza hoş gelmişsiniz...
Resimler, gezi notları var değil mi, bir soluklanın da paylaşacağınızı umuyoruz ve merakla bekliyoruz...

bariscim' Alıntı:
Adil Bey,
Adettendir, yuvaya hoş gelmişsiniz, diye başlayım dedim, sonra düşündüm hep zaten yuvanızda idiniz :smiley:
Değiştireyim bari ; sabit yuvanıza hoş gelmişsiniz...
Resimler, gezi notları var değil mi, bir soluklanın da paylaşacağınızı umuyoruz ve merakla bekliyoruz...
Sevgili Alpaslan mesajınızı yeni gördüm.Teşekkürler.Gündüzleri karavan iç dizaynında değişikliklerle uğraştım.Ön blokta daha geniş bir alan yaratarak hemen kış gezilerine çıkmak istiyorum.Biraz yoğunum.Yine de eşim resimler gönderecek.Benim resimler daha çok yayla manzaraları olacak diye düşünüyorum.Sevgiler.

bülent usta' Alıntı:
Adil abi gezmek yaramış gençleşmissin Allah uzun ömür versin herşey gönlünce olsun. ;)
DOLLY KARAVAN
BÜLENT SOYDAŞ
Bülent kardeişim teşekkürler.Çalışmalarını merakla bekliyoruz.Sevgiler.

Adil hocam gezme yaradı desem eskidende geziyordun.Sanırım kabin amirin iyi bakmış. Nice sağlıklı geziler yapmanız dileği ile. Aysel & Ahmet Özek

seyyah54' Alıntı:
Adil hocam gezme yaradı desem eskidende geziyordun.Sanırım kabin amirin iyi bakmış. Nice sağlıklı geziler yapmanız dileği ile. Aysel & Ahmet Özek
Ahmet öğretmenim,teşekkür ederim.Gezmek yaramadı desem yalan olur.Kollestrolüm,180' 130'a düştü.Tabi ki bunda Meryem Hanımın rolü çok büyük.Sevgilerle kalın.

Adil Hocam, nedir bu kolesterolden çekimiz anlayamıyorum.Bir tarafta birileri böyle bir hastalık olmadığını söylüyor, diğer tarafta

yüksek kolesterol nedeniyle başına akla hayale gelmedik şeyler gelen vatandaş.Ama siz bir çözüm bulmuşsunuz yanlış

anlamadıyssam.

Reçeteyi paylaşırsanız memnun olacağım.

Gezi izlenimlerini paylaşan tüm dostların paylaştıkları, karavan severlikten bir karavan sahibi olmaya ilk adımları attığım bu günlerde,

benim de çok işime yarayacak.Tabii sizin de gezi izlenimlerinizi ve fotoğraflarınızı bekliyoruz.

airboat' Alıntı:
Adil Hocanın formulu aleni ve ap açık.
İkinci Baharını yaşıyor,elbette kollestrol olamaz, diye düşünüyorum.
Selamlar Adil Hoca.
Sevgili Derindeniz ve Seyfettin Hocam.Merakınız ve bana güveninize teşekkür ederim.Bugün kasık fıtığından ameliyat oldum ve şuan evdeyim.Problem yok.
Kollestrole gelince:İkincibaharın etkisi büyük elbet.Ben işin başka yönünü açıklıycam.1997 den beri bu işin içindeyim.Kollestrol hayatımızın olmassa olmazı.Hayat kaynağı.İlk başlarda yüksek olduğuna (LDL 180)üzülürdüm.Bir doktor aynen şöyle söyledi:Yüksek rakımlı yerde mi doğdun?Hayret ettim! doğduğum yer 1200 m rakımlı,bir dağ başı. Vücut savunma sistemini böyle korurmuş. 22 Mayıs gezimede de 1000m ve daha yükseklerde 4 ay dolaştım.LDL 180 den 135 e,HDL35 ten 55 e çıktı.İnanamadım.Birisi L(lanetli),diğeri H (hayırlı)İlaç sermayesi bizleri yolunacak kaz gibi görüyor ve doktorlarımız da otlandığı için (pirim alıyorlar)buna göz yumuyorlar. . Kollestrolün yükseği olmaz.gerekli olanı vardır. Hepinize Sevgiler.Tlf:05057571084

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR