KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)
Hocam, şükür kavuşturana !
Ellerine sağlık. Görüşmeyeli iyi iş çıkarmışsın. Bulunduğun yerde bu işleri yapmak gerçekten çok zor. Simav, coğrafi olarak batıda, imkanları ile doğuda olan bir şehir. Çok sıkışırsan, önce yatak bölümünü bitir ve ilk kampını Seyfettin Hocamın işyerini önüne kur
İmeceye katılan arkadaşları kıskandım. Keşke, yakında olsam tüm hafta sonlarını sana çıraklık yaparak geçirirdim
Adil Bey, yorulmadan, keyifle, ama hızlı ama yavaş. Arkadan atlı koşturmuyor...
Bahara da var daha. Sıkmayın kendinizi.
Ha oldu ya, bi gayret bitti. İşte onun keyfine denecek söz olmuyor. Ben ne yazık ki kendimi sizler kadar becerikli görmediğim ve de zaman bulamadığımdan biliyorsunuz hazır aldım. Ama o ilk gece, içinde kaldığım ilk gece unutulmazdı. Eminim sizler için bu daha başka olacaktır. İnsanın kendisinin yaptığı daha başka olmalı
Kolay gelsin, yardım eden dostların da ellerine sağlık, sağlıcakla kalın...
Alpaslan
numan33' Alıntı:
Ellerine sağlık. Görüşmeyeli iyi iş çıkarmışsın. Bulunduğun yerde bu işleri yapmak gerçekten çok zor. Simav, coğrafi olarak batıda, imkanları ile doğuda olan bir şehir. Çok sıkışırsan, önce yatak bölümünü bitir ve ilk kampını Seyfettin Hocamın işyerini önüne kur
İmeceye katılan arkadaşları kıskandım. Keşke, yakında olsam tüm hafta sonlarını sana çıraklık yaparak geçirirdim
Değerli Numan,gözlerinden öperim.Zoru bu hafta.İzolasyon biterse,karavanı bitti sayıyorum.Yaşım gereği biraz zorlansam da mutluluğu var elbet.Yol içinde yapmak çok zor.Havalarda soğuk.Hayırlısı olsun.Tüm Gezenbilir Ailesine sevgiler.
numan33' Alıntı:
Gezenbilir üyelerine ve de Karavancı dostlarımıza kapılarımız her zaman ardına kadar açıktır.
Elimizden gelen yardımı yapar,elimizden gelmeyenleri de dostlarımıza yaptırırız.
airboat' Alıntı:
Gezenbilir üyelerine ve de Karavancı dostlarımıza kapılarımız her zaman ardına kadar açıktır.
Elimizden gelen yardımı yapar,elimizden gelmeyenleri de dostlarımıza yaptırırız.
Kurtulduğunu sanıyorsan yanılıyorsun.Elbet bir gün kapına dayanacağız.Kal sağlıcakla.Arabamın vizesi olsa çoktan yanındaydım.Sağlıkolsun.Ellerinden öperim.Saygılar.
Adil05
Numan Beygünaydın.Buralardayım.Dün bir dostun evinin kapılarını takmaya gittim.Bugün karavanın iç zımparalarını yapıp yarın verniğe vereceğim.Önümüzdeki hafta mobilyaya başlanacak.İş biraz daha kolaylaştı.Sevgilerle kalın.