Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 218,906

Etiketler

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

" o öyle olmaz, bu böyle olmaz " diye diye öğretmeni küstürdük, eminim eleştirilerden uzak kafasına göre takılıyordur, cee yapıp çıkacak bi yerden..

Siteye girmeme nedenini de söylemedi.
Girmeme nedenini söyleseydi, iyi birşeyse siteye biz de girmezdik :smiley:

Hocam, kapına durduk bekleşiyoruz :D
Fazla özletme, kendini...
Umarım herşey gönlünüzce iyidir...
Alpaslan

bariscim' Alıntı:
Hocam, kapına durduk bekleşiyoruz :D
Fazla özletme, kendini...
Umarım herşey gönlünüzce iyidir...
Alpaslan
Beklettiğim için Özür dilerim.Geldim sayılır.Sevgiler.

Bu arada biraz çalıştım.Karınca kararınca.Yardımını esirgemeyen arkadaşlarıma sonsuz selamlar.Gezenbilir dostlarım iyiki varsınız.Sevgiler.

SAM_4922.JPG

SAM_4916.JPG

SAM_4917.JPG

SAM_4918.JPG

Komşularım, Mehmet Aslan ve Öğretmen Recep Gökçen sağolsunlar imeceye katıldılar.İzalasyonda birebir yardımcı oldular.İzalasyonda bütün sevenlerimi ve de kendimi sevindirmek adına üç yalıtım malzemesi kullandım.En alta "saca gelen kısıma "taş yünü,onun üzerine folyalı izocam,en üste nembar ve onların en üstüne " vernik olabilen " eyong denen " 4 mm " bir kontraplak kullandım.Mobilyaların arka kısımlarırnın güzel sevişmesi için her dolaba ayrı ayrı kalıp çıkardım.Kolay gelsin.Sevgiler bizden.
Adil05

SAM_4919.JPG

SAM_4836.JPG

SAM_4834.JPG

SAM_4832.JPG

Aka' Alıntı:
" o öyle olmaz, bu böyle olmaz " diye diye öğretmeni küstürdük, eminim eleştirilerden uzak kafasına göre takılıyordur, cee yapıp çıkacak bi yerden..
Aynen öyle oldu.Birşeyler yapamamak strese soktu biraz.Şu günlerde iş gereği beni hoş görün.Sevgler .İlginize teşekkürler.

numan33' Alıntı:
Siteye girmeme nedenini de söylemedi.
Girmeme nedenini söyleseydi, iyi birşeyse siteye biz de girmezdik :smiley:
Sevgili Numan öyle birşey olsa en önce seni bilgilendirirdim.Tamamen kişisel nedenlere dayanıyor.Karavan yapımı hem yaşıma, hem de karekter yapıma ağır geldi.Birşeyler yapamamak insanı yoruyor.El becerisi yönünden sıkıntı yok.Teknik bilgi noksanlığı yoruyor insanı.Siteye giremediğim süreçte gezenbilir Ailesinin birçok üyesinden telefonla teknik yardım aldım. şu an tekerlek dönmeye başladı.Biraz olsun rahatladım.Sevgilerle kalın.
Adil05

airboat' Alıntı:
Tugay,
Uzun süredir sizde yoksunuz! Adil öğretmenim inde işleri yoğun galiba!
Son iletisinde mazeretini söylemişti?
Sana da karavan dolabına koyduğum elmalar kaldı.Bizim yaşımızda günde iki elma yemek cilde iyi gelirmiş.Kadınlar problemlerini konuşarak,erkekler ise kendi düşünce mağaralarına çekilerek hallederlermiş.O mağaradan daha dinç ve enerjik olarak çıkarlar mış.Sevgilerle kalın.
Adil05

Bu sessizliğin arkasından bu kadar çok iş çıkacağını tahmin etmiştim. ;)

İyi gidiyor, devam.

Teker dönmeye başladığına göre arada ufak tefek keyifler de yaşanıyor demektir. Sevindim.

TA2RX' Alıntı:
Bu sessizliğin arkasından bu kadar çok iş çıkacağını tahmin etmiştim. ;)

İyi gidiyor, devam.

Teker dönmeye başladığına göre arada ufak tefek keyifler de yaşanıyor demektir. Sevindim.
Bekir Bey sen de hoşgeldin.Demek ki beni takip ediyorsun.Kendi adıma sevindim. Teşekkürler.
Adil05

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
anadolulucahil

SON KONULAR

Geri