Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 218,906
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

airboat' Alıntı:
Öğretmenim,
Hoş geldin.
İyisindir inş.
Selamlar.
Seyfettin Abi teşekkürler.Oldukça iyiyim.İşler biraz yoğun.Haliyle yoruluyorum.Yavaş da olsa ilerleme var.Sevgilerle kal.
Adil05

Etiketler

Hocam, şükür kavuşturana !

Ellerine sağlık. Görüşmeyeli iyi iş çıkarmışsın. Bulunduğun yerde bu işleri yapmak gerçekten çok zor. Simav, coğrafi olarak batıda, imkanları ile doğuda olan bir şehir. Çok sıkışırsan, önce yatak bölümünü bitir ve ilk kampını Seyfettin Hocamın işyerini önüne kur :smiley:
İmeceye katılan arkadaşları kıskandım. Keşke, yakında olsam tüm hafta sonlarını sana çıraklık yaparak geçirirdim :smiley:

Ellerinden öperim.

Adil Bey, yorulmadan, keyifle, ama hızlı ama yavaş. Arkadan atlı koşturmuyor...
Bahara da var daha. Sıkmayın kendinizi.

Ha oldu ya, bi gayret bitti. İşte onun keyfine denecek söz olmuyor. Ben ne yazık ki kendimi sizler kadar becerikli görmediğim ve de zaman bulamadığımdan biliyorsunuz hazır aldım. Ama o ilk gece, içinde kaldığım ilk gece unutulmazdı. Eminim sizler için bu daha başka olacaktır. İnsanın kendisinin yaptığı daha başka olmalı :smiley: :smiley: :smiley:

Kolay gelsin, yardım eden dostların da ellerine sağlık, sağlıcakla kalın...
Alpaslan

numan33' Alıntı:

Ellerine sağlık. Görüşmeyeli iyi iş çıkarmışsın. Bulunduğun yerde bu işleri yapmak gerçekten çok zor. Simav, coğrafi olarak batıda, imkanları ile doğuda olan bir şehir. Çok sıkışırsan, önce yatak bölümünü bitir ve ilk kampını Seyfettin Hocamın işyerini önüne kur :smiley:
İmeceye katılan arkadaşları kıskandım. Keşke, yakında olsam tüm hafta sonlarını sana çıraklık yaparak geçirirdim :smiley:

Ellerinden öperim.
Değerli Numan,gözlerinden öperim.Zoru bu hafta.İzolasyon biterse,karavanı bitti sayıyorum.Yaşım gereği biraz zorlansam da mutluluğu var elbet.Yol içinde yapmak çok zor.Havalarda soğuk.Hayırlısı olsun.Tüm Gezenbilir Ailesine sevgiler.

Kolay gelsin, yardım eden dostların da ellerine sağlık, sağlıcakla kalın...
Alpaslan
[/quote]Teşekkür,sevgili Alpaslan.

Hocam bir kayboldun epey mesafe alarak tekrar göründün. Ellerine sağlık. Güzel ilerlemişsin. Selamlar.

mabirsen' Alıntı:
Hocam bir kayboldun epey mesafe alarak tekrar göründün. Ellerine sağlık. Güzel ilerlemişsin. Selamlar.
Biraz öyle oldu.Birşeyler üretmek güzel.Üretememek üzüyor insanı.Yol ortasında olan iş bukadr.Teşekkürler.Mehmet Ali.Sen neler yaptın.Selamlar.

Hocam bir olumsuz olay yüzünden ben beklemedeyim. Sıkıntım bitince yola devam İnşaallah. Sizi merakla izliyoruz. Selamlar.

numan33' Alıntı:

Ellerinden öperim.

Gezenbilir üyelerine ve de Karavancı dostlarımıza kapılarımız her zaman ardına kadar açıktır.
Elimizden gelen yardımı yapar,elimizden gelmeyenleri de dostlarımıza yaptırırız.

airboat' Alıntı:
Gezenbilir üyelerine ve de Karavancı dostlarımıza kapılarımız her zaman ardına kadar açıktır.
Elimizden gelen yardımı yapar,elimizden gelmeyenleri de dostlarımıza yaptırırız.
Kurtulduğunu sanıyorsan yanılıyorsun.Elbet bir gün kapına dayanacağız.Kal sağlıcakla.Arabamın vizesi olsa çoktan yanındaydım.Sağlıkolsun.Ellerinden öperim.Saygılar.
Adil05

TA2RX' Alıntı:
Ha ha! Özel davet bekliyorsanız hemen davet ediyorum. Kapımız her zaman açık.

Hocam yine kayboldun. Daveti kabul edip, Giresun' a mı gittin??

numan33' Alıntı:
Hocam yine kayboldun. Daveti kabul edip, Giresun' a mı gittin??
Numan Beygünaydın.Buralardayım.Dün bir dostun evinin kapılarını takmaya gittim.Bugün karavanın iç zımparalarını yapıp yarın verniğe vereceğim.Önümüzdeki hafta mobilyaya başlanacak.İş biraz daha kolaylaştı.Sevgilerle kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
anadolulucahil

SON KONULAR

Geri