Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 219,862

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

İyi not beklediğimiz yazılı sınavlarını hemen sorardık öğretmenim ne zaman okucaksınız diyye ?
Kötü gecenleri hic sormazdık !
Bilirsiniz öğretmenim sizin karavanda iyi gecen sınav gibi cünki başından beri iyi calıştık hadi artık şu resimleri görelim,mi ?
Sevgi ve Saygılarımızla öğrencilerinizden Tunay Tugay

airboat' Alıntı:
Ele güne karşı; olmadığını açık etme bari!
Bizde zaten çoktan yok! ?

Gönderdiğin Görsel Her şeye değer.Tugay ve benim istediğimiz Dıııııt sadece aracın görseli idi.
Yanlış anlaşılmasın Lütfen.
Sağol.Ele güne anlatmadın.Anlamadılar zaten. Yorgunum.Yatağın somyesini yaptım.Duş teknesini sabitledim.Neye lazımsalar! Güneş panellerini kasa içine yapıştırdım.İşte böyle.Selamlar.

Adil agabey karavanınız günler ilerledikçe güzelleşiyor Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Bende İstanbul,a bekliyorum Ankaraya gelmişken burayada uğrarsınız umarım:smiley:

Selamlar Turan.

Hocam hazır Ankara'dan İstanbul'a gelmiş iken, oradan da Kayseri'ye geçiverirsin artık :smiley:

numan33' Alıntı:
Hocam hazır Ankara'dan İstanbul'a gelmiş iken, oradan da Kayseri'ye geçiverirsin artık :smiley:
Bu zamana kadar pastırma yediğimizi sanırdık.Sevgili Numan Kardeşim sen de olmasan pastırma yemeden dünyadan gidecektik.Allah da onun hesabını bizden sorardı.Ne cevap verirdik bilmem.Teşekkürler.Tugay teklif etmişti de ben ciddiye almamıştım.Sağlık olsun.Sevgiler bizden.

Turan YUCEL' Alıntı:
Adil agabey karavanınız günler ilerledikçe güzelleşiyor Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Bende İstanbul,a bekliyorum Ankaraya gelmişken burayada uğrarsınız umarım:smiley:

Selamlar Turan.
Sevgili Turan teşekkür ederim.çoğu gitti azı kaldı.Gün olur bizler de dostlar arasına karışırız.Darısı sıradaki kardeşlerimize,en iyi dileklerimizle.Sevgiler bizden olsun.

Adil05' Alıntı:
Bu zamana kadar pastırma yediğimizi sanırdık.Sevgili Numan Kardeşim sen de olmasan pastırma yemeden dünyadan gidecektik.Allah da onun hesabını bizden sorardı.Ne cevap verirdik bilmem.Teşekkürler.Tugay teklif etmişti de ben ciddiye almamıştım.Sağlık olsun.Sevgiler bizden.

Hocam, sucuk her yerde aynı ama gerçekten pastırma Kayseri' de farklıymış. Biz de buraya gelince öğrendik.

Hayırlısıyla, İkinci Bahar da yollara düşünce, artık nerede ne yenir senden öğreneceğiz hocam. Gezilerini paylaşacağın günleri merakla bekliyoruz.

Selamlar.

numan33' Alıntı:
Hocam, sucuk her yerde aynı ama gerçekten pastırma Kayseri' de farklıymış. Biz de buraya gelince öğrendik.

Hayırlısıyla, İkinci Bahar da yollara düşünce, artık nerede ne yenir senden öğreneceğiz hocam. Gezilerini paylaşacağın günleri merakla bekliyoruz.

Selamlar.
Şu an atölyeye geldim.Ustanın gözünün içine bakıyorum.Mobilyaları keser diye.Benim için dua et.Selamlar.

Adil05' Alıntı:
Şu an atölyeye geldim.Ustanın gözünün içine bakıyorum.Mobilyaları keser diye.Benim için dua et.Selamlar.

Hocam, duamız her zaman seninle. Yalnız, ustanın gözünün içine değil, ustanın gözünün işine bakmasını sağlayın da mobilyalar kesilsin artık. Yada, ustayı bu foruma üye yapın, biz ikna ederiz :smiley:

numan33' Alıntı:
Hocam, duamız her zaman seninle. Yalnız, ustanın gözünün içine değil, ustanın gözünün işine bakmasını sağlayın da mobilyalar kesilsin artık. Yada, ustayı bu foruma üye yapın, biz ikna ederiz :smiley:

Ustanın foruma üye edilmesi;işini hızlı yapmasını sağlayacaktır.

airboat' Alıntı:
Ustanın foruma üye edilmesi;işini hızlı yapmasını sağlayacaktır.
Bugün kulağını çınlattım.Bir ara neden hocamın sözünü dinlemedim diye hayıflandım.Neyseki problem çözümlendi.Sonra anlatırım.Mobilyalar kesildi,monte başladı.Sevgilrele kalın.İkinizde öpüldünüz.

Adil05' Alıntı:
Bugün kulağını çınlattım.Bir ara neden hocamın sözünü dinlemedim diye hayıflandım.Neyseki problem çözümlendi.Sonra anlatırım.Mobilyalar kesildi,monte başladı.Sevgilrele kalın.İkinizde öpüldünüz.

toplanıp ustayı dövmeğe gerek kalmadı bu durumda.....
kalın sağlıcakla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,856
Kayıtlı Üye Sayımız
166,652
Kaydolan Son Üyemiz
ayeser

Çevrimiçi üyeler