Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 218,895
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Mobilyalar, inşaatı bitmiş eve gelir.. Artık karar sürecinde eşinizin de olması kaçınılmaz. :smiley:

Etiketler

Kısa bir zaman yakaladım ve hemen öğretmenimin aracına baktım baya ilerlemeler olmuş ellerine sağlık abi zamanlama cok güzel abi kolay gelsin

Olmaz
numan33' Alıntı:
Mobilyalar, inşaatı bitmiş eve gelir.. Artık karar sürecinde eşinizin de olması kaçınılmaz. :smiley:
Olmazsa olmazlardan biri,Kesinlikle mutfağı hanım dizayn edecek.Sevgiler.

TUGAY58' Alıntı:
Kısa bir zaman yakaladım ve hemen öğretmenimin aracına baktım baya ilerlemeler olmuş ellerine sağlık abi zamanlama cok güzel abi kolay gelsin
Sağolasın,Tugaycığım.Darısı sizlerin başına.Sevgiler.

Adil hocam bahar geliyor.Karadeniz bekliyor.Unutmadınız değilmi.

Adil hocam yine ortadan kayboldun. Kesin bu sessizliğin arkasından fırtına patlar. Bitmiş karavan sahneye çıkar. Kolay gelsin selamlar.

seyyah54' Alıntı:
Adil hocam bahar geliyor.Karadeniz bekliyor.Unutmadınız değilmi.
İşler biraz yavaş gidiyor.Yarın arabanın pasta,polişi yapılacak.Dış resimleri yazmadan önce gerekli.Sadece iç mobilyaların yapımı kaldı.Ahşap olduğu için başkalarının eline bakıyorum.Projeye önümüzdeki hafta müracat ediyorum.Sevgiler.

Sessiz bir gemi kalkar bu limandannnnn.....Öğretmenim

Karavanın da sıkılmış bir hali var!
Adil Hocam tez zamanda bitirmezse, kendi başına kaçıp tatile gidecek gibi :smiley:

numan33' Alıntı:
Adil Hocam tez zamanda bitirmezse, kendi başına kaçıp tatile gidecek gibi :smiley:
numan33' Alıntı:
Pesetmemek için gerekeni yapıyorum amma,işim elerle, ellerimle değil.Benim yapacaklarım,sınırlı.Hayırlısı diyelim.Üç gündür Ankaradan misafirim vardı.Bugün gittiler.İşbaşı yapıyorum.Güzel şeyler oluyor.Henüz resim beklemeyin.Sevgilerle kalın.

Adil05' Alıntı:
Pesetmemek için gerekeni yapıyorum amma,işim elerle, ellerimle değil.Benim yapacaklarım,sınırlı.Hayırlısı diyelim.Üç gündür Ankaradan misafirim vardı.Bugün gittiler.İşbaşı yapıyorum.Güzel şeyler oluyor.Henüz resim beklemeyin.Sevgilerle kalın.

Ankara'dan gelen üç günlük misafiri ağırlamaktansa;siz Ankara'ya on günlüğüne geliniz.
Sizi hem ağırlayalım,hem de Motokaravan'ın kontak anahtarını 'haydi hayırlı yolculuklar' diye elinize tutuşturalım,Öğretmenim.
Selamlar,Başarılar.

airboat' Alıntı:
Ankara'dan gelen üç günlük misafiri ağırlamaktansa;siz Ankara'ya on günlüğüne geliniz.
Sizi hem ağırlayalım,hem de Motokaravan'ın kontak anahtarını 'haydi hayırlı yolculuklar' diye elinize tutuşturalım,Öğretmenim.
Selamlar,Başarılar.
Teklif çok güzel.Gel gör ki Ben arabanın camlarını açmadan önce fren muayenesi bitti.Simavın içine bile iki arabayla gidiyorum.Trafik noktalarını kontrol için.Ankaraya misafi olacağımız günler de olacak.Çok yakın.Birqaz sabır.Teşekkürler.Sevgilerle kalın,Sayın Abim.

Adil05' Alıntı:
Teklif çok güzel.Gel gör ki Ben arabanın camlarını açmadan önce fren muayenesi bitti.Simavın içine bile iki arabayla gidiyorum.Trafik noktalarını kontrol için.Ankaraya misafi olacağımız günler de olacak.Çok yakın.Birqaz sabır.Teşekkürler.Sevgilerle kalın,Sayın Abim.

Çağrımız açık çek gibidir!Her zaman kullanabilirsiniz ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR