Havayı karavan içinden mi yoksa dışarıdan bir maqzgalla mı alıyor.seyyah54' Alıntı:Hocam ben arka sediri banyo duvarından 5 cm çekerek montaj yaptım.Öbür türlü oturması bana göre rahat olmuyordu.O duvar arasından da hava emme tüneli oluşturdum.
Teşekkürler.Anladım.seyyah54' Alıntı:Havayı dışardan almayın.İçerdeki hava sirkilasyonu olacak.Koridordan ve oturma grubunun çevresinden alıyor.
Dediğin doğru. Yatak altı bagaj çıtaları arası 28 ile 32 cm arası.Ön taraf 24 er cm .davlumbaz arasına daha dört çıta atılacak.Ayrıca mobilye ayaklarının geldiği yerlere, plana göre ek çıtalar yapılacak. yinede esneyen yerleri kontrol edip ek çıtalar koyabilirim.Uyarın için teşekkür.Sevgiler bizden.atiladi' Alıntı:Adil abi, çıtalarının aralıkları tahminim 35 cm gibi görünüyor, bu aralık üstüne koyduğun 8 mm son kaplama için fazla gibi, gerçi sen üzerinde biraz zorlayınca esneme yapıp yapmadığını denemişsindir ama henüz imkan varken, karavanın yerleşim planına göre yürüme koridoruna isabet eden yerlerde aralara birer çıta daha ilave etmeni tavsiye ederim...
Teşekkürler Ahmet Bey.Tugayda cevabını almış durumda. Tabi karavanın içindeki hava iki kişiye ne kadar yeterli olur? Kullananlar bilir.Çadır hayatında horlamanın nedenlerinden biri,oksijen noksanlığı.Arka bagajda sorun yok.Ön tarafın resimlerini akşam yayınlarım.İhtiyarlık zor zanaat.Erken uyumuşum.Selamlar.seyyah54' Alıntı:Tugay dışarıdan alınan hava sistemi olursa cihaz hiç uykuya geçemez.Yakıt yükselir.Sistem gereği ısıtılan hava yanan hava olmadığı için sorun yok.