Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 218,906
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Adil05' Alıntı:
Teşekkürler Ahmet Bey.Tugayda cevabını almış durumda. Tabi karavanın içindeki hava iki kişiye ne kadar yeterli olur? Kullananlar bilir.Çadır hayatında horlamanın nedenlerinden biri,oksijen noksanlığı.Arka bagajda sorun yok.Ön tarafın resimlerini akşam yayınlarım.İhtiyarlık zor zanaat.Erken uyumuşum.Selamlar.

"İhtiyarlık zor zanaat."

Ne derler;Söyleyene değil,söyletene bak.Bana kızarken!

Etiketler

Yani diyorsun ki şehir havası( Karavan içinin havası)kirli oluyo,Yayla havası (ısıtıcının havayı dıştan alması) daha temiz oluyor.Bilenler elbet konuşacak.Konuşmazlarsa olmaz.Bakalım ne diyecekler.Sevgili Tugay bugünde çok yoruldum.Bir söz vardır: el elin eşşeğini üflük çalarak ararmış.Çok doğru.Ağır aksak hergün birşeyler oluyor.Güzel olacak da bedenen ve parasal olarak yoruldum. Arabanın üst bagajları beni sarmadı.Atilla Beyin sistemine dönmeyi düşünüyorum. Tentenin sağlamlığı açısından şart.Üzme beni.Var git keçilerinle uğraş.Sevgiler bizden.

Araba tabanının döşenmesi istenilene uygun sanıyorum.

SAM_4701.JPG

Adil bey elinize sağlık.Çok güzel gidiyor.Yalıtımı yapmadan ısıtıcının çıkış ve depo yakıt borularını klavuz içininde tabana yatırmanı öneririm.Benim depo arkada oradan gelen boru alt tabandan almıştım.Kırıkkalede donacaktı.Isıtıcının yakıt deposunu nasıl düşünüyorsun bilmem.Çizersen önerilerimizi yazarız.Başın şişecek ama idare et.)))

Şişmek ne kelime, patlayacak nerdeyse!Sizler olmasa bir sürü telafisi mümkün olmayan yanlışlar yapacağız.İyiki varsınız.Önce SAVANIN (Ahmet Bey in)
telofonunu rica ediyorum.Dün beni arayacaktı, aramadı.Ben de telefonu kaydetmemişim.
Isıtıcının yakıt deposunu bagaja koymayı düşünüyorum ancak yatak altı, koku yapar mı. (depo ahmet beyden orijinali) Isıtıcının yerini izole etmiyorum, boş bırakıyorum.Oturma gurubu şoför arkası koltuk içi.Olmassa hemen altından araba mazot deposuna bağlanacak.İki bağlantıda döşenecek.Havayı içeriden alacak.Yakıt tasarrufu.Yine bekliyorum.Selamlar.

Adil05' Alıntı:
Şişmek ne kelime, patlayacak nerdeyse!Sizler olmasa bir sürü telafisi mümkün olmayan yanlışlar yapacağız.İyiki varsınız.Önce SAVANIN (Ahmet Bey in)
telofonunu rica ediyorum.Dün beni arayacaktı, aramadı.Ben de telefonu kaydetmemişim.
Isıtıcının yakıt deposunu bagaja koymayı düşünüyorum ancak yatak altı, koku yapar mı. (depo ahmet beyden orijinali) Isıtıcının yerini izole etmiyorum, boş bırakıyorum.Oturma gurubu şoför arkası koltuk içi.Olmassa hemen altından araba mazot deposuna bağlanacak.İki bağlantıda döşenecek.Havayı içeriden alacak.Yakıt tasarrufu.Yine bekliyorum.Selamlar.

Adil abi webasto arka yatağın altında kesinlikle koku yapmıyor, yanınada küçük bi yakıt deposu Albatrosun resmini koyuyorum fikir olsun en azından

KARAVAN20.JPG

Adil bey benim yakıt deposu arkada yatağın altında.Isıtıcı oturma grup altında.Tek çıkışlı.20 dereceye ayarladığım zaman yatakta çok rahat battaniye ile de yattım.Aracın deposundan almadım.
Panoyu 50 derece ye ayarlamıştık.34 derecede kapattım.Fotoğrafları yer için koydum.

DSCN1040.JPG

DSCN1050.JPG

DSCN1054.JPG

DSCN1061.JPG

Öğretmenim dilerim uykunuzda o sesi az duyarsınız benim keciler ücüz doğum yapmış beni cok mutlu ettiler ben onların huyunu seviyorum be öğretmenim ..hep sevgiler sizdenmi olacak bu defada sevgi ve saygılar bizden olsun....

bülent usta' Alıntı:
Adil abi webasto arka yatağın altında kesinlikle koku yapmıyor, yanınada küçük bi yakıt deposu Albatrosun resmini koyuyorum fikir olsun en azından
Bülent usta,banyo camını aldım,teşekkür ederim.Görünüşü güzel.Siyah olması dahada güzel.Isıtıcıyı oturma gurubuna koyacağım.Yakıt deposu arka bagaja olabilir.Teşekkür ederim.Bagaj demirlerini kullanmayı düşünmüyorum. Benim tente 400 cmx250 cm ve ağır. Tente için tavana altı delik açmam gerekeceği için bana uygun değil.Kendim imal etmek düşüncesindeyim.350 tl ödedim,250 tl ye vereceğim.Selamlar.

Yakıt deposu koku yapmıyor anlaşılan.Bunu kimse dillendimemiş.Ses konusunda imalı da olsa bir sinyal aldım. Yer ve deponun yerleri belli oldu gibi.Herkese teşekkürler.

Tentenin ağırlığı ne kadar.?

Adil05' Alıntı:
Yani diyorsun ki şehir havası( Karavan içinin havası)kirli oluyo,Yayla havası (ısıtıcının havayı dıştan alması) daha temiz oluyor.Bilenler elbet konuşacak.Konuşmazlarsa olmaz.Bakalım ne diyecekler.Sevgili Tugay bugünde çok yoruldum.Bir söz vardır: el elin eşşeğini üflük çalarak ararmış.Çok doğru.Ağır aksak hergün birşeyler oluyor.Güzel olacak da bedenen ve parasal olarak yoruldum. Arabanın üst bagajları beni sarmadı.Atilla Beyin sistemine dönmeyi düşünüyorum. Tentenin sağlamlığı açısından şart.Üzme beni.Var git keçilerinle uğraş.Sevgiler bizden.

"Güzel olacak da bedenen ve parasal olarak yoruldum."
Elbette güzel olacak;araç bittiğinde,kontağa bastığın anı hayaller isen tüm yorgunluğun çıkar :smiley:

"Arabanın üst bagajları beni sarmadı.Tentenin sağlamlığı açısından şart.."

Atalarımız; Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar" demiş ;)

"Arabanın üst bagajları beni sarmadı.Tentenin sağlamlığı açısından şart.."

Atalarımız; Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar" demiş ;)
[/quote]
sana döneceğim.Şu anda dışarı çıkıyorum. Selamlar.

Bugün pazar olmasına rağmen can sıkıntımı çalışmakla giderebildim.Banyo camı ve buzdolabı havalandırmalarının yeri hazırlandı.Seyfettin Abinin mazgal kapakları baya güzel durdu. Diğer plastik havalandırmaları kullanmıycam. Nede olsa ileride deforme olma durumu var.Taban döşemesine, 8 mm medefeleri seviştirdim.İlk olarak planı tabana çizdim.Görünüşü güzel,ferah.Kapı girişinin sağında 50x60 cm ölçülerinde bir yerin olabileceğini farkettim.Buzdolabı bile olabilirmiş.Ama mazgallar açıldı bir kere.Taşıtın büyük olması insana beklediği alanları yaratabiliyor.Sağlık olsun.Birgün bizde dostların arasına karışırız.Sevgiler.

SAM_4706.JPG

SAM_4709.JPG

SAM_4714.JPG

SAM_4719.JPG

SAM_4726.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
anadolulucahil

SON KONULAR

Geri