Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 218,895
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Adil05' Alıntı:
söylediğini anlıyorum.Benim arabanın çatısında resimdeki pimlerden altı tane var.Selamlar.

Telefon görüşmemizden sonra senin topikte resimlerini gördüm.
Öğretmenim, bana soracağın konuları benim topikde yazmalısın ki ben görebileyim!

Etiketler

seyyah54' Alıntı:
Adil bey ısıtcınız hayırlı uğurlu olsun.Umarım memnun kalırsınız.Montaj yaparken eksoz çevresinin ağaç kısmını biraz daha geniş açın.Yanmaz kırmızı silikonla doldurun.Hocam dikkat tecrübe konuşuyor.)))) Yoksa sıkıntı verir.Saygılar.
Ahmet Hocam, o kırmızı silikonun bir adı var mı?Ayrıca teşekkür ederim.Zaten sizden tiyo almam öğütlenmişti.Saygılar bizden.

Adil hocam montajda eksoz çıkışında çevresini kırmızı yanmaz slikon adını unuttum.Muhakkak onunla çevrele.Sizin aracın tabanında ziftte kullanıyorsunuz.Mümkünse egzoz çevresini amyantla sarın sonra slikon yapın.Montajda konuşuruz.Aracın neresine montaj yapacaksınız.

[ Isıtmada sorun olmazsa yolcu koltuğunun altına düşünüyorum.Arkaya doğru üflesin.Arabanın altını zift yaptırcam.Dediğini göz önünde bulundururum.Silikonuda bir şekilde buluruz.Selamlar.

Isıtıcıyı sadece arkaya yada tek noktaya üflettirmek özellikle büyük araçlar için iyi fikir değil, bir çatal ile ayır farklı iki noktaya üflesin, haa diyosanki " kardeşim ben kahvaltıyı yatakta yaparım " o zaman tamam. yatak tarafı iyi ısınır.

[ Aynı araca sahip olduğumuza ve tecrübe sende olduğuna göre,yer tespiti de senden olsun.Selamlar.Bugün zaten çok yorgunum.Ahşapla şase donanımı tamamlandı.Yarın bir ihtimal kablo döşemeye geçebiliriz.Teşekkürler.

Kemal abi Adil öğretmenime ısıtıcı konusunda bir cırağın verebileceği tiyoyu vermiştim sende üstüne kullanıcı ve tercübeli bir usta olarak aynısını söyleyince bu iş oldu sanıyorum yanlız Adil öğretmenim yinede kafasına yatanı yapar bilirim biz bu işi Meryem hanıma ilete bilirsek o zaman istisnasız yapılır kanısındayım.
Adil abi Kemal abinin 59 sayfasında galiba o akardiyon borudan bulmalısın bencede ısıyı ikiye bölmeyle daha faydalı olacağı kanısındayım.Aman 3. cıkışla sac mac kurulama filan düşünme sakın sacları matlaştırıyormuş.abi planını bulamadım 60.sayfaya kadar baktım bende o cizimdeki banyoyu aracın soluna alıp düşünüyorum iyi bir tasarım cıkarırız umarım sevgi ve saygılarımızla

Abi diyorum ya abi ben karavancı gibi gözüken bir cırakdan nacizane bir öneri..Takdir yüce makamındır saygılarımızla...

ADİL  DÖŞEME.JPG

Abi cıtalar yapışmış ama yine bir fikir olurmu acısından, Kendini cok yorma abiiii oluruna bırakkkk nası olsa elmalar soyuluyo kendini niye yorarsınki anlamadım. saygılarımla

Adil hocaya ısıtıcımın yerini göstermiştim, tabiki o bildiğini yapacak.

Bu yere serilen siyah malzeme ne işe yarayacak.

Aka' Alıntı:
Adil hocaya ısıtıcımın yerini göstermiştim, tabiki o bildiğini yapacak.

Bu yere serilen siyah malzeme ne işe yarayacak.

Adil Hoca bildiğini okumaz.Adil hoca bu akşam senden yanıt bekliyor.Yarın taban döşemesi son.Kahvaltıyı yatakta yapmıyorum,hanıma yatağa kahvaltıyı ben götürüyorum. Bu konuda iddialıyım.Tugay ile görüş ve bana özelden ısıtıcının iki taraftan üfleme planını gönder lütfen.
Benim arabanın içinde siyah miyah hiçbir şey yok.Ankara yollarında senin gözlerin kararmış.Hadi sevgilerde bizden olsun.

Evet abi bende sizin dediğiniz doğrultuda bi akıl yürüttüm ama düşlediğim gibi olmadı ısıtıcıdan cıkışı yer döşemesinin altından gecsin diye düşledim ama olmadı ben o cıta kalınlığını 5 cm sanıyordum..
Neden vaz gectin abi KARAVANBÜS,den dedim ya cığır acardı..
Aman abi ben o yazıyı yazarken hep fakirlerin üstüne yağan ince ince diye Kar yağışını ima ederim başalarım.
Gerci ben karavancı gibi gözükenlerdenim ya doğrusun yanlış anlayanlar olur.

Onu 7 cm ye çıkarabilirim.gayet basit.Benim düşüncem ,oturma gurubunu bayo hizasından 7 cm ye çıkarmak.Bir arkadaşın karavanında görmüştüm.Isıtıcıyı banyo bitişiğindeki sedirin altına koymak.

Adil hocam benim ısıtıcı senin söylediğin sedirin altında.Fakat ben koridora vermemiştim.İkiye ayırıp koridora verebilirsen güzel olur.Hava emmesini ne taraftan yapacaksın.

seyyah54' Alıntı:
Adil hocam benim ısıtıcı senin söylediğin sedirin altında.Fakat ben koridora vermemiştim.İkiye ayırıp koridora verebilirsen güzel olur.Hava emmesini ne taraftan yapacaksın.
Seninki nereden alıyor? Alttan mı, yandan mı?Selamlar.İki yerden vermeyi düşünüyorum.Uygun olan yerlerden.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR