Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 218,889

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Adil hocam, uzun kış geceleri kampı esnasında, bayanların en iyi dostu. Tekrar hayırlı olsun.
Benimde buna benzer bir teknolojiye girme nedenim. Kışın gecelerin uzun olması, kıdemli evlilik süresinden sonra, konuşacak fazla konu kalmıyor tam sırada diziler devreye giriyor.

berkcantp' Alıntı:
Adil hocam, uzun kış geceleri kampı esnasında, bayanların en iyi dostu. Tekrar hayırlı olsun.
Benimde buna benzer bir teknolojiye girme nedenim. Kışın gecelerin uzun olması, kıdemli evlilik süresinden sonra, konuşacak fazla konu kalmıyor tam sırada diziler devreye giriyor.
Tecrübe konuşuyor.Teşekkür ederim.Gerçi bizimkide kıdemlenmeye başladı.Sekiz yıl oldu.Isıtıcı konusunda netleşemedim.Truma ısıtıcı mı vebosto mu?Bu konuda arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.Selamlar.

Şimdi çalışma zamanı

SAM_4680.JPG

SAM_4681.JPG

airboat' Alıntı:
Öğretmenim,
Elinde mala ile herhalde kaba sıvaya başlamışsın.İnce sıvayı atıp perdahlayınca alçı ve badanaya
hazır oldun demektir.
Haaaa gayret az kaldı!
Kolay gelsin.
Sağol Öğretmenim.Bu hafta iç izalasyonun bitmesi gerekiyor.İhtiyacım olan ivegonun üst bagaj pabuçları.Orijinal olmalı.Tavanı delmek istemiyorum. İlgilenirsen sevinirim.Selamlar.

Elinde yada aracın üstünde orijinal varsa,bir resmini gönder.
Vehbi 42 için PSA araçların pabucunu aradık,bulduk.
Gel görki papuçlar kasaya perçinleme yapılmış,söktük ama vidalı olmadığından herhangi bir işimize yaramadı.
Sizin kilerde perçinleme yapılmışsa başlangıçta; kasayı delmeniz gerekecek.Yok vidalı ise
bulabileceğim kanısındayım.
Selamlar.

airboat' Alıntı:
Bülent Usta Beyaz saraya takmış.Kasanın üzerinde üç sağda ,üç de solda altı tane " T " harfine benzeyen,2cm yükseklik,2cm üstü,taban ayak kalınlığı8 mmolan ayaklar var.Pabuçlar bunlara bir şekilde geçmeli.Arabanın tavanının delinmesi gerekmiyor. O ayaklar sabit ve kasa ile bütün.Senin arabanın üzerine merdivenle bakarsan görürsün.Selamlar.İşte yapılması gereken pabuçlar.Elzem.

Abi ( Gerek yok ) Hayırlı olsun Güzel dizilerinde bol olsun aman yengenin dizisi ile cakışan başka bir dizi beğenme mazallah.Bak mesela İkinci bahar gibi bir dizi önere bilirim.
Abi ısıtıcı 4000 vebosto Seyyah 54 Ahmet abi cok cok menmun biliyorsun şu an gezide.
Abi birde tabana döşenecek ızgaradaki cıta,yı hangi ağaca karar verdin ve kac cm ? Birde sadece hatırlatmak icin aman resmini cekmeyi unutma.Kolay gelsin

TUGAY58' Alıntı:
Abi ( Gerek yok ) Hayırlı olsun Güzel dizilerinde bol olsun aman yengenin dizisi ile cakışan başka bir dizi beğenme mazallah.Bak mesela İkinci bahar gibi bir dizi önere bilirim.
Abi ısıtıcı 4000 vebosto Seyyah 54 Ahmet abi cok cok menmun biliyorsun şu an gezide.
Abi birde tabana döşenecek ızgaradaki cıta,yı hangi ağaca karar verdin ve kac cm ? Birde sadece hatırlatmak icin aman resmini cekmeyi unutma.Kolay gelsin
Henüz dizilere sıra gelmedi.İlhan Bey haklı bir gün sıra ona da gelecek.Gelmeden önce ilgi alanlarımızı çeşitlendirmeye çalışıyoruz.60 ı geçen erkeklerin de dizi düşkünlüğü olduğuna rastladım.Dikkatli olmak lazım.Çıtaların kalınlığı malesef her yerde aynı değil.Benim arabanın davlumbazın ön tarafı " terazide" 5 cm den 4 cm ye doğru,önden arkaya.En arka kapıdan davlumbaza kadar 2cm.Davlumbazlar arası 3 cm.Her çıtayı ölçüp kesmek gerekiyor.Tabi bu arabanın sırtına daha önceden konan ağırlıkla doğru norantılı.Demekki arabayı alırken gözönünde bulundurması gerekli durum.

Isıtıcı olarak mazotlu mu yoksa gazlı mı olacak?Konusunda kararsızım.Yoksa vebostayı gezenbilirden AHMET Beyden alacağım.Pazarlığı bitti ama gazlı iyi ise parası önemli değil.Hanımı üşütmemek lazım.Yeni gelecek bayanlar;yatı olsun,arabası olsun,katı olsun ve birde yazlığı olsun diyorlar.60 ından sonra dikkatli olmak lazım.Sevgiler.

Hocam Seyyah 54 Ahmet hocamdaki vebostayı(mazotlu) bir sorun. O da Afyon'a uğradı. Kar yağarken Kocatepe'ye tırmanmaya çalıştık, fakat kar çok olunca riske girmedik. Ahmet hocamın ısıtıcısı süper. Ben de ondan düşünüyorum. Kendisiyle irtibata geçip ayrıntıları alabilirsiniz. Selamlar.

vebostonun biraz sesli çalıştığını duydum.Truma daha sessizmiş.Ne varki yakıt büyük tüple olması gerekiyormuş.Saatte ne kadar yakar bir bilen var mı?Çok harcamasından ziyade tüpü her dağın başında bulamazsın.Ne zaman biterse de bilemessin.

Uydu anteninin kutusunu su deposu " tatlı su " yapma düşüncesindeyim.ölçüleri 90 x65 x25 = 146 lt su. Kenarlerı paslanmaz çıtılarla sabitlenmiş.Polyester mi fiber mi? Hangisiyle yapmam gerekir? Sağlık açısından.Ağırlığı7.5 kg.

SAM_4684.JPG

Adil05' Alıntı:
vebostonun biraz sesli çalıştığını duydum.Truma daha sessizmiş.Ne varki yakıt büyük tüple olması gerekiyormuş.Saatte ne kadar yakar bir bilen var mı?Çok harcamasından ziyade tüpü her dağın başında bulamazsın.Ne zaman biterse de bilemessin.

Tüpün içinde ne kadar gaz kaldığını gösteren ve buzdolabına taktığımız magnetlere benzeyen ürünler var. Ben kullandım çok memnun kaldım.

Merhaba, gezenbilir' i uzunca zamandır takip ediyordum ve aranıza yeni katılıyorum.

Bugüne kadar, Adnan Bey' in de sizden farklı bir konu başlığı ile açmış olduğu projesini izledim. O da çok hoşuma gitti. Sizin projenizi de keyifle izledim. Projeler daha keyifli bir hayat için yapılınca, yazılar da keyifli oluyor, okumak da keyifli oluyor.
Sizin projenizden öğrendilerimi aşağıda maddeler halinde sıralarsam;

1) Böyle bir projeye başlamadan önce, Atilla Bey, Adil Bey, Kemal Bey ve Tugay Bey ile acilen dost olmam gerekiyor:smiley:)

2) Atilla Bey' in yakın takipçisiyim. Diğer projelere de katkılarını okuyorum. Onu asla sinirlendirmeden ve kalbini kırmadan fikirlerinden faydalanmam gerekiyor:smiley:)

3) Gezenbilirde bulunan gönül dostlarına, ustalardan daha fazla güvenmem gerekiyor..

4) Sabırlı olmam gerekiyor.

5) Hanımlar ne derse, o oluyor :smiley:))

6) Aracımda kullanacağım bir projeyi düşünürken, hanıma meyva soydurmam gerekiyor:smiley:))

Aracınızı iyi günlerde kullanın..

Sevgi ve saygılarımla..

Numan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR