Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 218,912
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Çaresizlik insanı çare üretmeye sevk ediyor.Aç kalan insan yaşamını devam ettirmenin yollarını arar ve bulur.
Benim yeni aldığım bagaj demirleri içime sinmeyince.Atilla bagaj patentinin bire bir aynısını kopyaladıktan sonra,Araç tavanını delmeden monte etme yöntemini uyguladım. Bazı parçaları yarın tamamlanacok. Montaj araç çatısındaki pimlere yapılacak.Teşekkürler Atilla.

SAM_4729.JPG

SAM_4731.JPG

SAM_4734.JPG

Etiketler

Adil Abi kolay gelsin..
Maşaallah, görüşmeyeli işleri bayağı ilerletmişsin :smiley:
Darısı da, biran evvel bitirip, keyfini sürmene olsun.

Saygılar.

numan33' Alıntı:
Adil Abi kolay gelsin..
Maşaallah, görüşmeyeli işleri bayağı ilerletmişsin :smiley:
Darısı da, biran evvel bitirip, keyfini sürmene olsun.

Saygılar.
teşekkür ederim Numan Bey.Bundan sonra daha hızlı gider sanırım.Sevgiler.

Abi sen işi bitirmişsin..

Bunlara 4 teker, 1 direksiyon taktın mı; karavan oluyor :smiley:

Darısı da bize olsun...

numan33' Alıntı:
Abi sen işi bitirmişsin..

Bunlara 4 teker, 1 direksiyon taktın mı; karavan oluyor :smiley:

Darısı da bize olsun...
Ha şöyle.Ağzından güzel bir laf çıktı.Darısı en kısa zamanda sana ve senin gibi kardeşlerimize.Kolay gelsin.

Ya abi,vallahi çatladım acaba Adil abi naptı diye.Bir türlü fırsat bulamadım internete girmeye,Kırıkkaledeyim.Eş dost akraba derken özledim vallaha gezenbiliri.Maşallah abi bayağı bi yol almışsın,darısı bana inşallah.Takipteyim

umut7105' Alıntı:
Ya abi,vallahi çatladım acaba Adil abi naptı diye.Bir türlü fırsat bulamadım internete girmeye,Kırıkkaledeyim.Eş dost akraba derken özledim vallaha gezenbiliri.Maşallah abi bayağı bi yol almışsın,darısı bana inşallah.Takipteyim
Değerli Öğretmen arkadaşım,biraz yol aldık.İnşallah iç izalasyon bittikten sonrası daha çabuk olacak.Bütün iyi dileklerim karavan dostlara ve siz gençlere.Sevgilerimle.

Vayyyy Öğretmenim neler neler yapmış maşallah maşallah bide üstüne üstelik yengeden gizli saklı misafir odasının vazgecilmezlerini kullanmış.
Tanrım sana yalvarıyorum yengem bu sayfadaki o resmi görmesin görmesin tanrım ne olur.
Cünki Adil öğretmenimizi gec bulduk yalvarıyorum sana Tanrım Amiiiiiin. Abi 5 cayın afiyet olsun ellerinden öperiz.Tunay,Tugay
Şimdi gine dicen,ki bu oğlan beni iflas ettirecek o döşeme aklıma yatmadı ( Kızma valla kacarım ) neden aklıma yatmadı yer döşemesi tek parca olmalı ben öyle öğrendim.Sakın kızma inan kacarım.Sevgi ve saygılar....

Istmada, omu,bumu derken,dostların tavsiyeleriyle,tercihimizi SHAVA dan yana kullandık.Seri ısıtması,kullanışlı ve de hesaplı oluşu beni milli sermayeden yana tavır koymama neden oldu.Bugün evimiz SHAVA ile sıcacık oldu.Selamlar.

SAM_4741.JPG

Aman Tanrım yine halılar batacak...
Abi güle güle kullan..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
anadolulucahil

SON KONULAR

Geri