Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 218,919
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

ellerinize saglık estetik olmuş hırdavatçılarda degişik ebatlar için profil agızlarını kapamak plastik tapa takozlar var uygularsanız profilin içeriden paslanmasını engeller görünümü eminim daha şık olur.

Etiketler

( Savaş meydanlarda deyil masa başında kazanılır ) Biz erkek,ler ne acıdır,ki bunu bile bile hic birimiz farkına varmadan basıyoruz imzayı belediyedeki nikah defterine. imzadan sonraki cicim ayları ve sonrası Tuz deyince CIZ misali başlamış Ana bi bakmışız,ki evden kovulmuşum olsun be Tugay bin karavanına yat oda,ne yataman niye karavan yeni anlaşma yapılana kadar 1/2 si hanımın...
Karavanına güvenenlere duyrulur...
Abi bağlantı ayakları süper olmuş dahası güneşlikde bağlanırsa tam ultra güzel olacak kolay gelsin...

Turan Bey yavaş adımlarla arkanızdan geliyoruz.Teşekkür ederim.Selamlar.

Geç vakitte olsa üst bagaj bağlantıları bitti.Tenteyi 2 dakikada monte yaptım.Teşekkürler Atilla.Çok da sağlam ve şık oldu.Şimdi sıra güneş panellerinin,manüel ayarlı tablosu monte yapılacak. İki tane 130 luk ve baştarafına ters yönde bir tane 90 lık takılacak.Tamamı 350 lik oluyor.

Fotoğraf0003.jpg

Hocam ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Artık bizimkine de destek olursunuz. Selamlar.

Yok üle karanlık fotolar, Lütfen daha detaylı ve net fotolar bekleriz,ki izocam misali nedenler yakalıyalım.Saygılarımızla

mabirsen' Alıntı:
Hocam ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Artık bizimkine de destek olursunuz. Selamlar.
Olur neden olmasın.Ölçülerini ivecoya göre hazırladım.Yapılabilir durumda.Diğer araçların,üzerindeki pimlere göre alt pabuç basit olarak hazırlanabilir diye düşünüyorum.Esneme alta konan şamyel ile oluyor.Taşıt tavanının delinmesinin sakıncalarını arkadaşlar yazmışlardı zaten.Selamlar.

TUGAY58' Alıntı:
Yok üle karanlık fotolar, Lütfen daha detaylı ve net fotolar bekleriz,ki izocam misali nedenler yakalıyalım.Saygılarımızla
Haklısın.Araba atölyenin içinde.Bugün daha net resimler koyabilirim.Akşam 18 de telefonla çektim.Selamlar.

Ne deyim abi,10 numara olmuş valla.Artık ben araç alınca da yardımını esirgeme:smiley:

Hocam, sitede problem mi var? İki gündür giremiyorum...

Sohbetinizi özledik..

numan33' Alıntı:
Hocam, sitede problem mi var? İki gündür giremiyorum...

Sohbetinizi özledik..
Evet Numan Bey.Patladım vallahi.Bu millet nereye gitti o da bir soru işareti.Karavanını alan bir yerlere kaçıyor.Gördüklerini yaşadıklarını yayınlasalar da biraz moral bulsak.Havalarda o kadar kötü gitmiyor.Hayırlısı.Elbet biz de bitirir yollara düşeriz.Karavanı olan, olmayanın halinden ne anlar ki?Sabah sevgileri bizden.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR