Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 218,920
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

halilo11' Alıntı:
Sağol Halil Bey.Atık su deposu problem.Bizim arabalar şaseli olduğu için atık su deposu koyacak yer zor ve oraya uygun ölçülerde depo bulmak daha da zor.Selamlar.

Etiketler

TA2RX' Alıntı:
Yeni Avatar fotoğrafınız çok şeker. Allah nazarlardan saklasın.
Bekir Bey nerelerdesin?Gözlerim hep seni arar oldu.Çalışmalarımızı izlemen ve gerekenleri söylemeni bekliyorum.Selamlar.

Adil05' Alıntı:
Sağol Halil Bey.Atık su deposu problem.Bizim arabalar şaseli olduğu için atık su deposu koyacak yer zor ve oraya uygun ölçülerde depo bulmak daha da zor.Selamlar.

atık su deposunu özel yapımmı olacak şase aralarına? fazla yer yoksa ufak olur, bende büyük tank taktıracağım tamirden cıkmadı daha karavan

halilo11' Alıntı:
atık su deposunu özel yapımmı olacak şase aralarına? fazla yer yoksa ufak olur, bende büyük tank taktıracağım tamirden cıkmadı daha karavan
Halil Bey nerede ve kaç lit taktıracaksınız.Bana hemen ölçüleri gerekli.gider deliklerini açmam lazım.Selamlar.

Adil05' Alıntı:
Halil Bey nerede ve kaç lit taktıracaksınız.Bana hemen ölçüleri gerekli.gider deliklerini açmam lazım.Selamlar.

şuan karavanım tamirde turbo bozuldu ve aynı andada belki motorda degişmesi gereke bilir, tank için 100 ve 120 litrelik varsa olabilir
bendeki 80 litrelik ölcülerini henüz bilmiyorum ama karavanın alt kısmı musait

halilo11' Alıntı:
şuan karavanım tamirde turbo bozuldu ve aynı andada belki motorda degişmesi gereke bilir, tank için 100 ve 120 litrelik varsa olabilir
bendeki 80 litrelik ölcülerini henüz bilmiyorum ama karavanın alt kısmı musait
Değerli arkadaşım,geçmiş olsun.Turbo derken pek anlamadım.Arabanın motoru değil herhalde.Mahsuru yoksa açıklama yapar mısın?Depoların alım adresi nasıl?Selamlar.

Adil05' Alıntı:
Değerli arkadaşım,geçmiş olsun.Turbo derken pek anlamadım.Arabanın motoru değil herhalde.Mahsuru yoksa açıklama yapar mısın?Depoların alım adresi nasıl?Selamlar.

Öğretmenim,
Aracın altına yat,Depo koymayı düşündüğün bölümün yakın plan fotosunu çek.
El freni telinin geçtiği boşlukları işaretle,depo engel çıkarmasın.
Bir kağıda ölçüleri ile birlikte çiz.Depo yüksekliği dingil hizasından aşağı düşmesin.
Belki bir çare düşünürüz.
Selamlar.

Arabanın altında depo konabilecek iki yer var.Şase iç genişlik 72 cm,en 43 cm,yükseklik,azami 35cm olabilir.Diğer bölüm:70x42x25cm.Diğer yerlerya egzoz,ya elfren telleri,mazot deposu ve en çok şaft ile egzoz borusu var.Koca arabanın altında depo koyacak yer yok.Plastik olmasını istiyorum.70x43x yükseklik 25 uygun.Selamlar.70 litre su yapar.Kemal bey nereye koymuş bilmiyorum.Seyyah 54 ün deposu çok güzel ama yapana ulaşamadım.tavandan defirensiyel 47cm,yerden 20 cm yüksek.

SAM_4772.JPG

SAM_4771.JPG

Adil hocam Kütahya da olursa bir kaportacı lazım.Ankarada olursa Seyfettin Hocam sorunu çözeceğinden hiç tereddütüm yok.

Abi hani bir şarkı var bilirsin.. Dönülmez akşamın ufkundayım...Demiş şair şimdi öğrencilerinden Tugay da diyorki Depo işinde Dönülmez olmuş Seyfettin hocamın mekanı der. saygılarımla abi bak izocam işine dönmesin
Ha birde Tunay hanım,da resim daha bi harika olmuş diyor aynen katılıyorum....

TUGAY58' Alıntı:
Abi hani bir şarkı var bilirsin.. Dönülmez akşamın ufkundayım...Demiş şair şimdi öğrencilerinden Tugay da diyorki Depo işinde Dönülmez olmuş Seyfettin hocamın mekanı der. saygılarımla abi bak izocam işine dönmesin

Tugay,
Adil Öğretmen Beşe alıp üçe satmaya alıştı.Acele etmesin.Bana yazdığı ölçüler uygunsa ve yerleşim yerine uygun yapılabilirse 100lt atık suyu depolayabilir.İkinci yerede 80lt lik bir depo sığar.
Toplamda 180 lt eder.Uzun konaklamalara uygun olur.

atık dp 7.jpg

BABA2 054.jpg

BABA2 001.jpg

BABA2 061.jpg

Adil hocam; malzemeler tamam işlere koyulmuşsun, sana güzel hava ve kolaylıklar dilerim. Bu günlerde boşum. Ne zaman istersen yardıma hazırım. Şimdiden kolay gelsin. Selamlar.

Adil05' Alıntı:
Bekir Bey nerelerdesin?Gözlerim hep seni arar oldu.Çalışmalarımızı izlemen ve gerekenleri söylemeni bekliyorum.Selamlar.

Buradayım, merak etmeyin. İzliyorum. Öğreniyorum. ;)

airboat' Alıntı:
Tugay,
Adil Öğretmen Beşe alıp üçe satmaya alıştı.Acele etmesin.Bana yazdığı ölçüler uygunsa ve yerleşim yerine uygun yapılabilirse 100lt atık suyu depolayabilir.İkinci yerede 80lt lik bir depo sığar.
Toplamda 180 lt eder.Uzun konaklamalara uygun olur.
Amanı bilmezmisin Sevgili öğretmenim?Bu gösterdiklerin egzozun arkası mı önümü? Birbirine bitişik üç depo görünüyor.Bırak 180 litreyi ben 100 litreye razıyım.Gerçi 180 olsa daha iyi.Ölçüleri nasıl? İveco karavan yapacakların en büyük problemini halletmiş olursunuz.Selamlar.

Adil05' Alıntı:
Amanı bilmezmisin Sevgili öğretmenim?Bu gösterdiklerin egzozun arkası mı önümü? Birbirine bitişik üç depo görünüyor.Bırak 180 litreyi ben 100 litreye razıyım.Gerçi 180 olsa daha iyi.Ölçüleri nasıl? İveco karavan yapacakların en büyük problemini halletmiş olursunuz.Selamlar.

Bu depolar PSA kasa(Dukato-Pejo Boxer-Citroen Jumper) ölçülerine uygun olarak yapıldı.
Sizin Araçlarda engelleyici olan; şaft ve defransiyel ve de eksoz.
Depoları bunların dışında kalan; sağ ve sol boşluklara yerleştirebilirsin.
Acilen bir İveco bulmamız lazım,Sen yinede bir kağıda üç boyutlu çizersen ön çalışmayı yapabiliriz.
Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

SON KONULAR

Geri