airboat
0 506 747 33 33
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)
ara geciş 60 cm altı olursa yan gidip gelmek zorunda kalıyosun 50 cm,lik arada bir kackez gidip geldim denedim berbat 55 eh sürtünerek ama üstü iyi 60 harika
Bu konudaki düşüncenize ;aynen katılıyorum.
Dostlarım Yeni yılınızı kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim.TUGAY58' Alıntı:O zaman tamam. ara koridoruda ben 60 cm,den aşağı hiç düşünmüyorum abi giriş sol daki dolap vs herne yapılacaksa yapılsın abi ara geciş 60 cm altı olursa yan gidip gelmek zorunda kalıyosun 50 cm,lik arada bir kackez gidip geldim denedim berbat 55 eh sürtünerek ama üstü iyi 60 harika bunu okuyan ustalarım Bizim Tugay kendini evde olduğu gibi görmek istiyor dicekler ama sizin plana göre benim acizane fikrim bu giriş sol taraf herne maksatla yapılırsa yapılsın cansız nesnelerin bulunacağı bir yer ( Dolap vs ) onların rahatlığımı ? yoksa canlının hareket kabiliyetinin rahatlığımı. ?, Derim tabi takdir yüce divanın saygılarımla..
ara geciş 60 cm altı olursa yan gidip gelmek zorunda kalıyosun 50 cm,lik arada bir kackez gidip geldim denedim berbat 55 eh sürtünerek ama üstü iyi 60 harika
Bu konudaki düşüncenize ;aynen katılıyorum.