Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 218,912
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Evet şimdi kafam rahatladı Adil abi. Sizin son planda calışıyorum bitince,resimler gönderirim...

Etiketler

Tugay'a

t12.jpg

t11.jpg

Kemal abi teşekkürlerimi nası ikram etmeyi bilemedim ama şöyle buz gibi bir akıl suyu yanında sizin yörenin olmazsa olmazı balık ve bizim yöredende kuşgömü pastırma ile sundum abicim.ellerine sağlık saygılarımla

TUGAY58' Alıntı:
Kemal abi teşekkürlerimi nası ikram etmeyi bilemedim ama şöyle buz gibi bir akıl suyu yanında sizin yörenin olmazsa olmazı balık ve bizim yöredende kuşgömü pastırma ile sundum abicim.ellerine sağlık saygılarımla

O günleride görecez, eminim, hemde senin karavanda. allah gönlüne göre versin.

Adil05' Alıntı:
Benim karavandan başka yerde yok.Rengini söylemeyi unutmuşum.Siyah.Selamlar.

Sizinki tam KARA-VAN olmuş, Sn. Adil05.. Kolay gelsin...

Benim Espirili Yavuz abim yine patlattı espirisini abi sevgi ve saygılarla ellerinizden öperiz bu günde ( SEYYAH 54 ) Ahmet abi ve değerli eşleri Aysel hanım misafirimiz oldular biraz yol yorgunu idiler onlarda ordu evinden yer ayırtmışlar biraz önce dinlenmeye cekildiler.Ülker Ablamıza,da sevgi ve saygılar.. İyiki varsınız Dost abilerimiz ve ablalarımız.

Kemal abi sizlerin desteği ile

egeli' Alıntı:
Sizinki tam KARA-VAN olmuş, Sn. Adil05.. Kolay gelsin...
Teşekkürler sn. Egeli.Sayfama hoş geldiniz.Sizin yokluğunuzda bir şeyler olma yolunda. Planlama bitti.Katkılarınızı bekliyoruz.KARA-VAN'a.Selamlar.

Abi sizin yeni ve son planı bitirdim cok güzel oldu yanlız sol girişdeki dolap tavana kadar olması ve karşısındaki banyo,da malum tavana kadar olması ve yarı yarıya karşılıklı olduğundan o alan biraz boğucu geldi bana resim leri göndermeye calışıyorum.

Abi özür dilerim malesef makina ile pc arası kabloya komşu kızımız bu gecelik el koymuş üzgünüm

TUGAY58' Alıntı:
Abi sizin yeni ve son planı bitirdim cok güzel oldu yanlız sol girişdeki dolap tavana kadar olması ve karşısındaki banyo,da malum tavana kadar olması ve yarı yarıya karşılıklı olduğundan o alan biraz boğucu geldi bana resim leri göndermeye calışıyorum.
Gönder bakiim.

TUGAY58' Alıntı:
Abi özür dilerim malesef makina ile pc arası kabloya komşu kızımız bu gecelik el koymuş üzgünüm
Üzüntün tek bu geceye mahsus olsun.Yarın sabah 06 da İzmir yolcusuyum.Selamlar.Vınım yanımda.

TUGAY58' Alıntı:
Duş hariç hepsi kısa boy.Sana boğucu gelen bana haydi haydi boğucu gelir.Meryem hanımdan dolayı.

O zaman tamam. ara koridoruda ben 60 cm,den aşağı hiç düşünmüyorum abi giriş sol daki dolap vs herne yapılacaksa yapılsın abi ara geciş 60 cm altı olursa yan gidip gelmek zorunda kalıyosun 50 cm,lik arada bir kackez gidip geldim denedim berbat 55 eh sürtünerek ama üstü iyi 60 harika bunu okuyan ustalarım Bizim Tugay kendini evde olduğu gibi görmek istiyor dicekler ama sizin plana göre benim acizane fikrim bu giriş sol taraf herne maksatla yapılırsa yapılsın cansız nesnelerin bulunacağı bir yer ( Dolap vs ) onların rahatlığımı ? yoksa canlının hareket kabiliyetinin rahatlığımı. ?, Derim tabi takdir yüce divanın saygılarımla..

Tugay, öncelikle buz dolabına bir karar verip ölçülerini net olarak bilmek lazım ki plan tam otursun, ayrıca yaşam genelde oturma gurubu cıvarında geçeceğinden oturma gurubu yanındaki boşluk ferahlık sağlayacaktır, çizimlerde 27x40 gibi bir kiler dolabı var, ölçüleri küçük olmasına rağmen baya kullanışlı oluyor.
planların birinde kiler hariç herşey yerleştiğinde bir boşluk kaldı bu sana kalmış.

ty1 copy.jpg

ty2 copy.jpg

ty3 copy.jpg

Kemal abi düşlerine ve emeklerine sağlık Bizim buralarda bi latife var. ( Bu iyi,likleriyin altından bi kötülükle kalkarım ) diye abi gercekten zahmet oldu sevgi ve saygılarımla..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
anadolulucahil

SON KONULAR

Geri