TUGAY58' Alıntı:Kemal abi teşekkürlerimi nası ikram etmeyi bilemedim ama şöyle buz gibi bir akıl suyu yanında sizin yörenin olmazsa olmazı balık ve bizim yöredende kuşgömü pastırma ile sundum abicim.ellerine sağlık saygılarımla
Adil05' Alıntı:Benim karavandan başka yerde yok.Rengini söylemeyi unutmuşum.Siyah.Selamlar.
Teşekkürler sn. Egeli.Sayfama hoş geldiniz.Sizin yokluğunuzda bir şeyler olma yolunda. Planlama bitti.Katkılarınızı bekliyoruz.KARA-VAN'a.Selamlar.egeli' Alıntı:Sizinki tam KARA-VAN olmuş, Sn. Adil05.. Kolay gelsin...
Gönder bakiim.TUGAY58' Alıntı:Abi sizin yeni ve son planı bitirdim cok güzel oldu yanlız sol girişdeki dolap tavana kadar olması ve karşısındaki banyo,da malum tavana kadar olması ve yarı yarıya karşılıklı olduğundan o alan biraz boğucu geldi bana resim leri göndermeye calışıyorum.
Üzüntün tek bu geceye mahsus olsun.Yarın sabah 06 da İzmir yolcusuyum.Selamlar.Vınım yanımda.TUGAY58' Alıntı:Abi özür dilerim malesef makina ile pc arası kabloya komşu kızımız bu gecelik el koymuş üzgünüm
Duş hariç hepsi kısa boy.Sana boğucu gelen bana haydi haydi boğucu gelir.Meryem hanımdan dolayı.TUGAY58' Alıntı:Abi sizin yeni ve son planı bitirdim cok güzel oldu yanlız sol girişdeki dolap tavana kadar olması ve karşısındaki banyo,da malum tavana kadar olması ve yarı yarıya karşılıklı olduğundan o alan biraz boğucu geldi bana resim leri göndermeye calışıyorum.