Öğretmen okulunda boyum 174 idi. Şu anda 168 cm.Hergün boyum kısalıyor.Mirasçılarım düşünsün.Her söylediğinde benim yararıma bir şeyler var.Ayrıca okadar haklı olduğun konular var ki saygı duyuyorum.Eh benimde yaşlanmaya başladığımı kabul et.Kızmak mı? Bu sitede neler bulduğumu anlamanız için benim yaşımda bu siteyi bulmanız gerekir.Bu da olmayacağına göre! Selamlar.Aka' Alıntı:Çözümü yazdım işte,
Ama sonunda nolur biliyomusun, hocanın araç biter vede keşkeler başlar, ve hoca yeni bir planla yeni bir araç yapmaya karar verir, bu seferde telf ile arayan müşterilere " kardeşim önce boyun kaç onu söyle " der.
Neyse , hocayı kızdırmayalım, vardır bi bildiği..
Ben zaten oturarak duş alıyorum.Ya ayağım kayarsa.Seyret cümbüşü.Kalça kırığından diskalifiye?Aka' Alıntı:Tugay, sende üşenmeyip deniyosun yani , hoca oturarak yıkanacak belki ne biliyosun, al sana çözüm işte.
Dikkat edersen 168 den kısaboylularla arkadaşlık yapıyorumAka' Alıntı:"""Benim boyum 168cm.Bana uyar. """"
He he , hoca kapıya yazı yazacak, - 171 den uzunlar giremez " diye
Karadenizin havasını ciğerlerine çekip,ısıttıktan sonra saç kurutanlara bir şey demiyosunuz.Buldunuz ihtiyarı,gönder gitsin?Aka' Alıntı:Çözümü yazdım işte,
Ama sonunda nolur biliyomusun, hocanın araç biter vede keşkeler başlar, ve hoca yeni bir planla yeni bir araç yapmaya karar verir, bu seferde telf ile arayan müşterilere " kardeşim önce boyun kaç onu söyle " der.
Neyse , hocayı kızdırmayalım, vardır bi bildiği..
Adil05' Alıntı:Karadenizin havasını ciğerlerine çekip,ısıttıktan sonra saç kurutanlara bir şey demiyosunuz.Buldunuz ihtiyarı,gönder gitsin?
Hocam hçbirşey gözünüzden kaçmıyor vallahi.Gönderinizi ne çabuk aldınız.Sayfamda göremediğim için ..... yani.Hocam bugün 21 aralık?airboat' Alıntı:Karadeniz'in havası.!!!!!
Adil05' Alıntı:Hocam hçbirşey gözünüzden kaçmıyor vallahi.Gönderinizi ne çabuk aldınız.Sayfamda göremediğim için ..... yani.
İhtiyarlara 4 saat uyku yetiyor.Selamlar ve de sağlıklı nice günlere.airboat' Alıntı:Saniyesinde yanıt!
Maşallah siteden hiç ayrılmıyorsunuz;gündüz gece
Seyfettin Hocam Saba Tümerde ,şu an Yaşar Nuri ile güzel eğlenceli bir proğram izliyorum.Tavsiye.airboat' Alıntı:Saniyesinde yanıt!
Maşallah siteden hiç ayrılmıyorsunuz;gündüz gece
Acele etme gerisi sitede kolay.Selamlar.umut7105' Alıntı:Abi çok güzel,Allah devamına erdirsin.Benim böyle yeteneklerim yok,yaptıracağım galiba ben karavanı.Tabi maliyet açısından biraz daha külfetli olacak;ama ne yapalım değer.Takipteyim...