Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 218,887
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Aka' Alıntı:
plaka standart değil, sen ebatları söylüyorsun, polyesterci hazırlıyor. yada toplam metrekareyi söylüyorsun o hazırlayıp sen sonradan onu doğruyorsun.

Ayrıca şimdi senin planı max'a aktardım inceliyorum bir kaç yerde hata var, mesela mutfakla koltuk arası mesafe 52cm, buradan buz dolabı geçmez.

Yapılacak işlerden biri, buz dolabına şu aşamada karar vermek ki ölçüler net bilinsin, ayrıca vc yide şimdi almanda fayda var. fakat alt hazne kaç litrelik olacak buda bir soru işareti tabiki.
Buzdolabı "altus
Aka' Alıntı:
plaka standart değil, sen ebatları söylüyorsun, polyesterci hazırlıyor. yada toplam metrekareyi söylüyorsun o hazırlayıp sen sonradan onu doğruyorsun.

Ayrıca şimdi senin planı max'a aktardım inceliyorum bir kaç yerde hata var, mesela mutfakla koltuk arası mesafe 52cm, buradan buz dolabı geçmez.

Yapılacak işlerden biri, buz dolabına şu aşamada karar vermek ki ölçüler net bilinsin, ayrıca vc yide şimdi almanda fayda var. fakat alt hazne kaç litrelik olacak buda bir soru işareti tabiki.
Buzdolabı"Arçelik Altus" 140 lit 54x60 y84cm Oturma grubu 50 cm yükseklik.Arkalık portatif.Yatağın ortasına konmak üzere.Vc yi büyük bir ihtimal kendim hazırlayıp dökmek istiyorum.Çalışma şeklini öğrendim.koltukla Mut dolabı arası 54cm.7 cm yüksekte.Mutak dolabı mermeri 50 cm.Gövde 45 cm.Aralık54+5=59 cm.Dolap eni54cm.

Etiketler

Aka' Alıntı:
Tamam, plan önümde net göreyim diye istedim.
Ayrıca yemek masan biraz gereksiz geniş 55cm gibi yapsan daha rahat edersin. .
Tugay'dan alıntı: 3 tabak yanyana 21x3=63 cm.Biri salata tabağı.

Aka' Alıntı:
Tamam, plan önümde net göreyim diye istedim.
Ayrıca yemek masan biraz gereksiz geniş 55cm gibi yapsan daha rahat edersin. .
Altta 55 neden olmasın.Yukarıda yine 64 olabilir.Deneyelim.Yatak boyu175 cm ye düşer.Yeterli olur gibi.

sadece bir öneriydi hocam, benim masa 70 cm idi, şimdi 52.

Şöyle bir planda ben çizdim, sadece banyo ve grdrop ölçüleri ile az oynadım.
Bu şekilde vc davlumbazdan kurtuluyor, Ayrıca yukarıda yazdığın gibi " mutfak mermeri " diye bişey yok, onu unut.

ahoca.jpg

Bekir beyin zamanında bana söylediği lafı bende şimdi sana söyleyim " karavanda ev lüksü aramayın" demişti.

Aka' Alıntı:
Şöyle bir planda ben çizdim, sadece banyo ve grdrop ölçüleri ile az oynadım.
Bu şekilde vc davlumbazdan kurtuluyor, Ayrıca yukarıda yazdığın gibi " mutfak mermeri " diye bişey yok, onu unut.
Mermer dediğim üzerinin tahtası.140x 50. Gövde 135x45.Ölçülerinizi tam vermemişsiniz.Gördüğüm kadarıylaŞoför koltuğundan:60+55+60+77+64+130=446 gibi, 130+60+140+kapı120=450gibi.Tuvaleti bende oturma grubu yanına koymanın gerekli olduğunu"kullanma açısından"düşündüm.Daha doğrusu arkadaşların uyarısı.Vc hala 15 cm re davlumbaz üzerinde.Davlumbaz orta noktası,önden 275,arkadan 175.Davlumbaz 90x40 yükseklik25cm.7cm si taban kaplama geriye 18cm kalıyor. yani öne uzaklığı230,Arkadan130cm.Yinede tam ölçüleri verin bakim.selamlar.

Hocam araç boyu 460 olmalı hatta 464, ben planda oturma gurubuyla oynamadım, senin verdiğin ölçülere göre davlumbaz arkadan 130 önden 235 yazdım fakat küsuratına bakarsan238 gibi gelmesi lazım, ben senin ölçülerini baz aldım yoksaki aracımda davlumbazları görme şansım yok, aksi halde iner ölçerdim.
Oturma gurubunun koltuk arkalarından birbirine mesafesi, senin 64cm lik masa ile184cm. sadebe banyonun derinliğini gösterdim 77cm diğer derinlikler senin verdiğin ölçülerde. bu ölçülerde 1-2 cm toplamda zaten oynar, oynamaması mümkün değil, ağaç esner, iyi kapanmaz vs vs. zaten bitişik iki dolap arasına tek dikme ağaç kullanacaksın , ağaç hesabı yanıltmasın sakın.

ah2.jpg

Aka' Alıntı:
Hocam araç boyu 460 olmalı hatta 464, ben planda oturma gurubuyla oynamadım, senin verdiğin ölçülere göre davlumbaz arkadan 130 önden 235 yazdım fakat küsuratına bakarsan238 gibi gelmesi lazım, ben senin ölçülerini baz aldım yoksaki aracımda davlumbazları görme şansım yok, aksi halde iner ölçerdim.
Oturma gurubunun koltuk arkalarından birbirine mesafesi, senin 64cm lik masa ile184cm. sadebe banyonun derinliğini gösterdim 77cm diğer derinlikler senin verdiğin ölçülerde. bu ölçülerde 1-2 cm toplamda zaten oynar, oynamaması mümkün değil, ağaç esner, iyi kapanmaz vs vs. zaten bitişik iki dolap arasına tek dikme ağaç kullanacaksın , ağaç hesabı yanıltmasın sakın.
Ölçü kapı menteşesinden454.Şu anki ölçülerin doğru.Ben davlumbazın ortsını söylemiştim.130+45=175 veyaönden 230+45=275.Bu ölçüler bana uyar.Bagaja iki valiz atarım olur biter.Teşekkürler.

Adil hocam, sen buzdolabı aldınmı, almadıysan simfer bz2501' incele derim, gerçi 96Lt olması lazım, fakat 4 yıldızlı soğutması var. BZ2502 de 118 Lt , ölçüler uygun.

Aka' Alıntı:
Adil hocam, sen buzdolabı aldınmı, almadıysan simfer bz2501' incele derim, gerçi 96Lt olması lazım, fakat 4 yıldızlı soğutması var. BZ2502 de 118 Lt , ölçüler uygun.
Buzdolabı arçeliğe baktık sadece.Söylediğin marka burada olmaz.Yılbaşında İzmirden bakayım.118 litre uyar.Simfer markası mı?Selam.

Davlumbazın yüksekliğini 9 cm kesersem 13 cm yükekliğinde bir duş teknesi kullanabilirim.Başka çözüm önerisi olan arkadaşlardan beklentilerim var.Kalan yükseklik190-6=184-13=171.Benim boyum 168cm.Bana uyar.
[/quote]

Flat türde duş teknesi kullanırsanız yükseklik 13 cm yerine 5 cm olur.

TA2RX' Alıntı:
Davlumbazın yüksekliğini 9 cm kesersem 13 cm yükekliğinde bir duş teknesi kullanabilirim.Başka çözüm önerisi olan arkadaşlardan beklentilerim var.Kalan yükseklik190-6=184-13=171.Benim boyum 168cm.Bana uyar.

Flat türde duş teknesi kullanırsanız yükseklik 13 cm yerine 5 cm olur.
Tabanı 6cm yükselttikten sonra hala davlumbazın yükekliği 13 cm.Eğer duş ölçüsünü80x80 yaparsak,sizin dediğiniz 5cm yüksekliğinde flat bir tekne kullanabileceğim gibi.Selamlar.

Adil05' Alıntı:
Tabanı 6cm yükselttikten sonra hala davlumbazın yükekliği 13 cm.Eğer duş ölçüsünü80x80 yaparsak,sizin dediğiniz 5cm yüksekliğinde flat bir tekne kullanabileceğim gibi.Selamlar.

Duş teknesi için benim bulduğum kaynaklar:

http://www.yurtbay.net/Urun/80-X-80-Kare-Dus-Teknesi-pmu1049.html -->Bunun fiyatı görünüyor.
http://www.sanicabanyo.com/tr/m/product/196 -->Bunda fiyat yok.
http://www.pelicankuvet.com/132,80-x-80.html -->Bunda da yok.

Fiyatı görünmeyenleri telefonla arayıp fiyat alabilirsiniz.

Abi 77 x 77 , ??? denemek lazım

TA2RX' Alıntı:
Duş teknesi için benim bulduğum kaynaklar:

http://www.yurtbay.net/Urun/80-X-80-Kare-Dus-Teknesi-pmu1049.html -->Bunun fiyatı görünüyor.
http://www.sanicabanyo.com/tr/m/product/196 -->Bunda fiyat yok.
http://www.pelicankuvet.com/132,80-x-80.html -->Bunda da yok.
Gördün mü bak çözemessen rahatsız olursun? Teşekkürler.

Fiyatı görünmeyenleri telefonla arayıp fiyat alabilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR