Adil05
Sevgiler sizinle olsun
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)
Buzdolabı "altusAka' Alıntı:plaka standart değil, sen ebatları söylüyorsun, polyesterci hazırlıyor. yada toplam metrekareyi söylüyorsun o hazırlayıp sen sonradan onu doğruyorsun.
Ayrıca şimdi senin planı max'a aktardım inceliyorum bir kaç yerde hata var, mesela mutfakla koltuk arası mesafe 52cm, buradan buz dolabı geçmez.
Yapılacak işlerden biri, buz dolabına şu aşamada karar vermek ki ölçüler net bilinsin, ayrıca vc yide şimdi almanda fayda var. fakat alt hazne kaç litrelik olacak buda bir soru işareti tabiki.
Buzdolabı"Arçelik Altus" 140 lit 54x60 y84cm Oturma grubu 50 cm yükseklik.Arkalık portatif.Yatağın ortasına konmak üzere.Vc yi büyük bir ihtimal kendim hazırlayıp dökmek istiyorum.Çalışma şeklini öğrendim.koltukla Mut dolabı arası 54cm.7 cm yüksekte.Mutak dolabı mermeri 50 cm.Gövde 45 cm.Aralık54+5=59 cm.Dolap eni54cm.Aka' Alıntı:plaka standart değil, sen ebatları söylüyorsun, polyesterci hazırlıyor. yada toplam metrekareyi söylüyorsun o hazırlayıp sen sonradan onu doğruyorsun.
Ayrıca şimdi senin planı max'a aktardım inceliyorum bir kaç yerde hata var, mesela mutfakla koltuk arası mesafe 52cm, buradan buz dolabı geçmez.
Yapılacak işlerden biri, buz dolabına şu aşamada karar vermek ki ölçüler net bilinsin, ayrıca vc yide şimdi almanda fayda var. fakat alt hazne kaç litrelik olacak buda bir soru işareti tabiki.