Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 218,895
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Allah allah, neler yapıyosunuz, Adil hocanın yatak boyu zaten 130 dan aşşağı inemiyor. dolayısıyla fazla bir seçenek kalmıyor, dolayısıylada banyo illaki davlumbaza denk geliyor.

Tugay, aslında " karavan tasarımım" diye bir başlık açsan ya.

Etiketler

Aka' Alıntı:
Allah allah, neler yapıyosunuz, Adil hocanın yatak boyu zaten 130 dan aşşağı inemiyor. dolayısıyla fazla bir seçenek kalmıyor, dolayısıylada banyo illaki davlumbaza denk geliyor.

Tugay, aslında " karavan tasarımım" diye bir başlık açsan ya.
Kemal Bey İkinci bahar? Durup düşüneceksin.Beni mahvedeceksin.Sen hiç ikinci bahar yaşadın mı?İnsanı iliklerine kadar dondurur.Ağzının içine bakacaksın.Lafı söylemeden ne dediğini anlayacak ve hazırol vaziyetine geçeceksin.Senin plan hemen hemen uygulanacak .Hanım beğendi.Duş teknesi 80x80 den "Bekirbeyin dediği gibi"77x77 yapılabilir.Meryem hanımda dar yer fobisi var.Yalınız yatması mümkün değil.Hatta yatak 140 olsun diyor.Duş harç herşey 90 cm.Selamlar,gününüz aydın olsun.

Adil05' Alıntı:
Kemal Bey İkinci bahar? Durup düşüneceksin.Beni mahvedeceksin.Sen hiç ikinci bahar yaşadın mı?İnsanı iliklerine kadar dondurur.Ağzının içine bakacaksın.Lafı söylemeden ne dediğini anlayacak ve hazırol vaziyetine geçeceksin.Senin plan hemen hemen uygulanacak .Hanım beğendi.Duş teknesi 80x80 den "Bekirbeyin dediği gibi"77x77 yapılabilir.Meryem hanımda dar yer fobisi var.Yalınız yatması mümkün değil.Hatta yatak 140 olsun diyor.Duş harç herşey 90 cm.Selamlar,gününüz aydın olsun.

Öğretmenim,
Araç iç yerleşiminin son şeklini çizim olarak bir de biz görsek!
Selamlar.

son şekli gibi? Gelgörki Seyfettin Hocamın 2011 yılında sol kapı mücadelesini okuduktan sonra neden olması?Derken"Hocam sola yapmış ayıp olur bizde sağa yapalım dedik ve sürgülü kapıyı iptal edip,ortadan 70 lik bir kapı yaptırmaya karar verdik.Kapının yükseklik ölçüsünü sen ver bari.Selamlar.

ah2 (1).jpg

airboat' Alıntı:
Öğretmenim,
Araç iç yerleşiminin son şeklini çizim olarak bir de biz görsek!
Selamlar.
Plan Aka dan.Sadece mutfak takımı sağa sürgülü kapının arkasına geçiyor.

Tugay'ın dikkatine. Ayrıca Seyfettin Hocaya Kapı girişinde 30 cm değil20 cm

SAM_4533.JPG

Abi planı iyice inceledim uygun yanlız bi sorun kapı olayı sürgülü kapının yerinden alınıp dediğiniz şekilde bir sabip kapının yapılmasındaki maliyet ?? Seyfettin hocam yapım aşamalarını geçmişde okudum ama şimdi hatırlamıyorum..

TUGAY58' Alıntı:
Abi planı iyice inceledim uygun yanlız bi sorun kapı olayı sürgülü kapının yerinden alınıp dediğiniz şekilde bir sabip kapının yapılmasındaki maliyet ?? Seyfettin hocam yapım aşamalarını geçmişde okudum ama şimdi hatırlamıyorum..
Altıay sigara içtim dersin veya içiyorsan da altı ay sigara içmedin mi tamam.Seyfettin Hoca 50. sayfalarda sanırım küçük kapının avantajlarını anlatmış.Birde yaşadı.Ondan duymak lazım,dye düşünüyorum.Yaklaşık1000,1200tl civarı.Ben yaptırınca söylerim.Selamlar.Yanlış anladın sürgülü kapı yerinde kaynakla sabitlenip izole ediliyor.Yeni kapı 70x180 ebadında eski karavanlardan çıkma alınıp,kasa üzerine monte edilecek.Sürgülü değil ev kapısı gibi açılmalı.

Tamam bu planı bugün ölçeklendiririm, sen eline metreyi al aracı dıştan ölç kapı nereye geliyor gözünle bir gör bakalım, sonra aksilik çıkmasın.

Bu arada, ölçeklendirme sıkıntısı yaşayan arkadaşlar olursa, aracın ve mobilyaların ölçülerini bildirirlerse ölçeklendirebilirim.

Çizdiğin son planda görünüm bu, soru işaretli yerler nedir merak ettim, buz dolabın nerede, banyo hizasında yatak tarafında 10cm kadar boşluk kaldı, gerçi bir parçaya ilave edilebilir.

ah3.jpg

Aka' Alıntı:
Çizdiğin son planda görünüm bu, soru işaretli yerler nedir merak ettim, buz dolabın nerede, banyo hizasında yatak tarafında 10cm kadar boşluk kaldı, gerçi bir parçaya ilave edilebilir.
Eline sağlık.Gerçek ölçülerde çok güzel.Boş kalan yer yatağa ilave olabilir.Buzdolabı yolcu koltuğunun arkasında tezgah altında."tezgah yüksekliği 87+3cm,Simfer buzdolabı85 cm. 60x60Yanlız bir ayrıntı ,kayar kapı,kasasıyla beraber150cm.Mutfak tezgahı 150cm olacak+ kapı72cm kapı ile dolap arası bitişik.Dolap genişliği karşıdaki aralığı yok edecek şekilde yatak genişleyecekHaliyle dolap ona uyumlu daralacak.

Mutfek tezgahın anladığım kadarıyla buzdolap üstü oluyor, ben tezgahı 55cm gösterdim fakat 60 da olabilir, 10cmlik boşluk yatağa gitti. şuanda yatak 140 görünüyor fakat iş bitiminde birkaç cm oynama olmuş olabilir, bunu bitimde göreceğiz, ama genel olarak bu.

sh5.jpg

Aka' Alıntı:
Mutfek tezgahın anladığım kadarıyla buzdolap üstü oluyor, ben tezgahı 55cm gösterdim fakat 60 da olabilir, 10cmlik boşluk yatağa gitti. şuanda yatak 140 görünüyor fakat iş bitiminde birkaç cm oynama olmuş olabilir, bunu bitimde göreceğiz, ama genel olarak bu.
Olay bu.Ellerine sağlık.Hanım da onayladı ve çok teşekkür ediyor.3,5 cm oynama önemli değil.O bizim elimizde.Bize göre sıcacık ve ferah.Hemen kapının yapımına geçiyorum.İzalosyondan önce yapılmalı.Kemal bey teşekkür ediyoruz.Emeğini helal et.mutfak köşesinin yuvarlak olması giriş ve çıkışta çarpmaması bakımından güzel olmuş.

Kemal abi yardımların icin şimdiden teşekkürler abi 2 plan göndersem ( Tabiki iveco 15m3 icin ) birin ölcüleri yazılı diğeri yazısız size zahmet bi gözden gecirebilirmisin.selamlar

Pardon gözden gecir derken ölçeklendire bilirmisin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR