Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 347,072
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

abi hayırlı yolculuklar.
bizde dün geceyi inönü yaylasında geçirdik.iş çıkışı gittiğimizden fotoğraf makinası almayı da unuttuk.fotoğraf yok bu yüzden.yalnız gece 24:00 orada olmamıza ve sabah 10:00 gibi çıkmamızdan tadını alamadık.yaz bitmeden ailem ile bir hafta sonu geçirme kararı aldım.herkese tavsiye ederim.

Etiketler

Yusuf kardeşim kazasız belasız keyifli bir tatil dilerim.
Bende Cuma akşamı otomobilimle yola çıkacağım inşallah. Bu senede çadır kurmak varmış kısmette. Gökova/ Akyakada olacağız.

engines' Alıntı:
abi hayırlı yolculuklar.
bizde dün geceyi inönü yaylasında geçirdik.iş çıkışı gittiğimizden fotoğraf makinası almayı da unuttuk.fotoğraf yok bu yüzden.yalnız gece 24:00 orada olmamıza ve sabah 10:00 gibi çıkmamızdan tadını alamadık.yaz bitmeden ailem ile bir hafta sonu geçirme kararı aldım.herkese tavsiye ederim.

Engin fotoğraflı gezilerinin devamını dilerim.

centilmen' Alıntı:
Yusuf kardeşim kazasız belasız keyifli bir tatil dilerim. Bende Cuma akşamı otomobilimle yola çıkacağım inşallah. Bu senede çadır kurmak varmış kısmette. Gökova/ Akyakada olacağız.

Ümit hocam teşekkürler,çadır kamplarıda çok keyiflidir eskiden yaptığımız o kampları unutamıyoruz ama karavan ayrı bir özgürlük bitince sizde yaparsınız karavanlı geziler.

Yusuf, Doğu Marmara ve Batı Karadeniz'in batısını kapsayan geziniz için iyi yolculuklar. Kısa gibi göründüğüne bakma, bir haftalık süre yetmeyebilir bile. Kısa sürede çok yer gezmeye kalkışmak, bence çok da doğru değil zaten ... (Herhangi bir zorunluluk yoksa.. ;))

Cavid Sezen

Sevgili Dostlar,

Başta Yusuf kardeşim olmak üzere konuya katkıda bulununan bütün arkadaşlara içten teşekkür ederim. Uzun zamandır üzerinde kafa yorduğum bir projenin hayata geçirilme aşamasını neredeyse canlı yayınla bizimle paylaşarak küçük karavancılık dünyamızda şartların zorlanmasıyla nelerin başarılabileceğinin gösterilerek bize (özelde kendime) cesaret vermenizi gönülden taktir ediyorum. Başlığı bir gün önce tamamen tesadüf olarak bulmama rağmen büyük bir kısmını hemen okudum. Samimiyetinize güvenerek iki konuda görüşlerinizi rica ediyorum. Cevaplandırırsanız çok sevinirim.

1- Forumun özellikle ilk sayfalarındaki Yusuf kardeşimin koyduğu fotoğrafları göremiyorum. Acaba benden kayanaklanan bir durum mu söz konusu?
2- Ailemizin geniş olması nedeniyle İsuzu md veya İveco M midübüsü karavana çevirmeyi düşünüyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.

Hepinize saygılar

Halim Yılmaz

Hadi bakalım kim nerede sayfasını buraya taşıdık,
Yusuf gönlünce gezmeler,
Diğer arkadaşlara da gönüllerince gezmeler,
İş güç'ten uzun zamandır yazamadım.
Pazar günü bizde ailecek kaçıyoruz (İstanbul'dan) (tabii ki dönmek için)
Güzergah İstanbul-Ankara-Mersin(Adana)-Silifke-Anamur-Alanya, devam edebilirsek Bodrum ve İzmir üzerinden İstanbul.
Seyahat binek araç ile, konaklamalar öğretmenevleri (ne yazık ki henüz karavan yok :()
gidilesi-görülesi yerler ve deniz tatili bir arada olacak.

Hepimize iyi gezmeler...
Sevgi ve dostlukla,

Selçuk Sünetci

gezmen' Alıntı:
Yusuf, Doğu Marmara ve Batı Karadeniz'in batısını kapsayan geziniz için iyi yolculuklar. Kısa gibi göründüğüne bakma, bir haftalık süre yetmeyebilir bile. Kısa sürede çok yer gezmeye kalkışmak, bence çok da doğru değil zaten ... (Herhangi bir zorunluluk yoksa.. ;))

Cavid Sezen

Cavid abi teşekkürler güzel dilekleriniz için,bizimkisi şehirden kaçmak yoksa saydığım heryeri gezeceğiz diye bir şey yok belki beğendiğimiz bir yerde takılıp kalacağız.

SNOBDOC' Alıntı:
Sevgili Dostlar,

Başta Yusuf kardeşim olmak üzere konuya katkıda bulununan bütün arkadaşlara içten teşekkür ederim. Uzun zamandır üzerinde kafa yorduğum bir projenin hayata geçirilme aşamasını neredeyse canlı yayınla bizimle paylaşarak küçük karavancılık dünyamızda şartların zorlanmasıyla nelerin başarılabileceğinin gösterilerek bize (özelde kendime) cesaret vermenizi gönülden taktir ediyorum. Başlığı bir gün önce tamamen tesadüf olarak bulmama rağmen büyük bir kısmını hemen okudum. Samimiyetinize güvenerek iki konuda görüşlerinizi rica ediyorum. Cevaplandırırsanız çok sevinirim.

1- Forumun özellikle ilk sayfalarındaki Yusuf kardeşimin koyduğu fotoğrafları göremiyorum. Acaba benden kayanaklanan bir durum mu söz konusu?
2- Ailemizin geniş olması nedeniyle İsuzu md veya İveco M midübüsü karavana çevirmeyi düşünüyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.

Hepinize saygılar
Halim Yılmaz

Sayın SNOBDOC aramıza hoş geldiniz umarım hayalinize kavuşursunuz,fotoğraflar siteden kaynaklanıyor bir ara yeniden ekleyeceğiz ama zamansızlıktan o da olmadı kısmet dönüşte belki forumda herkes tatilde yada tatile çıkma hazırlığında olduğundan cevaplar gecikebilir dönüşte uzun uzun konuşuruz.

selsun' Alıntı:
Hadi bakalım kim nerede sayfasını buraya taşıdık,
Yusuf gönlünce gezmeler,
Diğer arkadaşlara da gönüllerince gezmeler,
İş güç'ten uzun zamandır yazamadım.
Pazar günü bizde ailecek kaçıyoruz (İstanbul'dan) (tabii ki dönmek için)
Güzergah İstanbul-Ankara-Mersin(Adana)-Silifke-Anamur-Alanya, devam edebilirsek Bodrum ve İzmir üzerinden İstanbul.
Seyahat binek araç ile, konaklamalar öğretmenevleri (ne yazık ki henüz karavan yok :()
gidilesi-görülesi yerler ve deniz tatili bir arada olacak.

Hepimize iyi gezmeler...
Sevgi ve dostlukla,

Selçuk Sünetci

Selçuk abi sizede hayırlı yolculuklar.

Güle güle gidin ve gelin. Hayırlı yolculuklar

SNOBDOC' Alıntı:
Güle güle gidin ve gelin. Hayırlı yolculuklar

Çok teşekkürler sabah erkenden yola çıkacağız kısmet olursa 1 hafta gibi kısa bir tatil olacak bu arada kafanıza takılan bir şey olursa çekinmeden arayabilirsiniz telefonum resmimin üstünde yazılı kalın sağlıcakla.

Yusuf bey ,tatil ve dinlenmeyi fazlasıyla hakettin, Kazasız,belasız bir tatil yapıp hayırlısıyla dönmeni dilerim.selamlar.

Açtığınız konu başlığını başından sonuna kadar zevkle okudum. Gerçekten çok hoş bir süreç olmuş. Yorucu fakat, ortaya çıkan ürünün kalitesi anlamında zevkli. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Zevkli, bol geziler dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri