Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 347,131
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

buralpdi' Alıntı:
Yusuf korkmaya başladım senden, yakında biri gelip yaa haberin varmı Yusuf robot imal etmiş kampta bütün işi o yapıyor, inan şaşırmayacağım :D :D nazar değecek sana ;D ;D ;D

Levent abi sizin gibi ustaların yanında bizimki amelelik ;D ayrıca kampta herşeyi ben yapmak isterim birazda manuel olsun herşey o sebeple robot işi bize uymaz ama ileride karavancılık adına belki birşeyler yapabiliriz herkesin ihtiyacı olan birşey olur faydamız olur belki ;)

Etiketler

yaybek' Alıntı:
Levent abi sizin gibi ustaların yanında bizimki amelelik ;D ayrıca kampta herşeyi ben yapmak isterim birazda manuel olsun herşey o sebeple robot işi bize uymaz ama ileride karavancılık adına belki birşeyler yapabiliriz herkesin ihtiyacı olan birşey olur faydamız olur belki ;)

niye amelelik olsun Yusuf, bizler şanslı insanlarız, en azından kendi işimizi kendimiz görebiliyoruz, düşünsene hem paramız yok hemde elimizden birşey gelmiyor, karavan işi o zaman hepten hayal olurdu ;),
bu beceri ve kafa yapısıyla her işin üstesinden geleceğine de inanıyorum....

Yusuf usta şu avatar fotoğrafını değiştir ne öyle garip garip duruyorsun, canlı kanlı bir resim koy ;D ;D ;D

yaybek' Alıntı:
Arkadaşlar bugün muayeneden geçtim hatta el frenim istenilenin çok üzerinde performans gösterdi ilan ediyorum frenci Yusuf usta ;D

Tebrikler Yusuf ustam....Kocaman biralkış benden.

yaybek' Alıntı:
Arkadaşlar bugün muayeneden geçtim hatta el frenim istenilenin çok üzerinde performans gösterdi ilan ediyorum frenci Yusuf usta ;D

hayırlı olsun, bir sene kafan rahat artık :D :D,
seneye el fren derdin de kökten çözülmüş oldu ;)

Yusuf bey ,
hayırlı olsun,iyi günlerde kullan.

Teşekkürler Levent abi evet seneyede sıkıntı olmaz olsada gitmeden müdehale ederiz nasıl olsa frenci Yusuf usta iş başında.

Teşekkürler Hasan bey sizde güle güle kullanın.

Hadi bakalim gozun aydin yusuf kardesim.. Bu arada mecburiyetten bir konuda daha tecrube sahibi oldun......
guzel havalarda keyifli seyahatler dilerim ...bu ayin sonunda kismetse istanbuldayim gelince ararim seni kardesim
beraber bir cay iceriz.....

Yusuf bey kardeşim,hadi gözün aydın kafan rahatlamıştır.Darısı bizim başımıza
Hayırlı olsun,iyi günlerde kullan

Gökhan kardeş sağolasın.

İlhan bey çok teşekkürler evet bayağı stres yapmış bende acaip rahatladım,o rahatlamanın üstüne arabada bayağı çalıştım önce tavan havalandırmaları için sineklik yaptım sonrasında fren teline engel olan depoyu sökmüştüm muayene sebebine ona daha önce bahsettiğim telin geldiği noktaya delik açıp kalın plastik boru taktım ve etrafını hem hızlı yapıştırıcı ile yapıştırıp sonrada mastikle sağlamladım şimdi fren teli hiç engele takılmadan rahatca hareket ediyor o sorunuda çözmüş oldum.

07072010372.jpg

07072010373.jpg

07072010374.jpg

07072010375.jpg

07072010377.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri