Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 347,131
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Sinekliklerin bir tarafına menteşe yaptımki isediğimde diğer tarafındaki mandalı açıp havalandırmayı açıp kapayabileyim yalnız diğer ucuna daha bir kilit takamadım sağa sola çevirince açıp kapayan kilit sistemlerinden alıp takacağım çok kolay ve kullanışlı oldu (bana göre) umarım beğenirsiniz.

07072010378.jpg

07072010379.jpg

07072010380.jpg

07072010381.jpg

07072010382.jpg

Etiketler

Gozunu sevdigim mecburiyetler insani nasilda zenaatkar yapiyor..
Gene harikalar yaratmissin yusuf'cugum......

Zeki abi dediğiniz gibi bugün aynı zamanda Ömer abinin (gözdemed) deposunuda hallettim sadece giriş çıkış borularını takıp kapağını kapatacağım alt muhafazası taşıyıcı demirleride tamam yerine vidalayıp yarın bitireceğim bu haliyle işin kabası bitmiş olacak ufak tefek detaylarda sonra tamamlanır.

Yokluk insanı gerçekten mucit yapıyor ;D ;D ;D

:smiley: Bir mucitlikte benim tenteler için rica ediyorum Yusuf hoca .....

Yusuf usta kolay gele :smiley:,
çalışmışsın bu aralar :D,
sineklik kenarlarındaki boşluktan karınca ve benzer yürüyen böcek girmesin diye kapağın bittiği üst tarafa çıta dön, kapak çıtalara kapansın

kolay işe kaçma :(
çıta dön 10x10mm veya 15x15mm :smiley:

Yusuf Usta hayırlı olsun,kolay gelsin de;herşeyi yapıyorsun bir tek talil yapamıyorsun :mad:Çalış çalış nereye kadar kardeşim.. ;D ;D

Arkadaşlar cumartesi sabah kısmetse 1 haftalık batı karadeniz sayılacak tatile çıkma kararı aldık bir aksilik olmaz ise,sayılır dedim çünkü daha tam bir planlama yapmadık niyetim Akcakoca'ya kadar gidip oradan Düzce ve çevresindeki göl ve şelaleler dereler ağaçlık yeşillik alanlar,oradan dönüşte İzmit'teki akrabaları ziyaretle İstanbul'a dönmek,sabahtan akşama kadar denize girip güneşlenmek niyetinde değiliz mümkün mertebe deniz ve yeşil alanları aynı zamanda gezmeyi planlıyoruz bakalım plan nasıl işleyecek.

yaybek' Alıntı:
Arkadaşlar cumartesi sabah kısmetse 1 haftalık batı karadeniz sayılacak tatile çıkma kararı aldık bir aksilik olmaz ise,sayılır dedim çünkü daha tam bir planlama yapmadık niyetim Akcakoca'ya kadar gidip oradan Düzce ve çevresindeki göl ve şelaleler dereler ağaçlık yeşillik alanlar,oradan dönüşte İzmit'teki akrabaları ziyaretle İstanbul'a dönmek,sabahtan akşama kadar denize girip güneşlenmek niyetinde değiliz mümkün mertebe deniz ve yeşil alanları aynı zamanda gezmeyi planlıyoruz bakalım plan nasıl işleyecek.

hayırlısı olsun, güle güle gidin :smiley:

Abi geçen sene Gökçeada'ya gittik yaklaşık aynı km gibi,uzaklara gidemeyişimin birkaç sebebi var önemli olan uzaklara gitmek deyil keyif almak inşallah sağ salim gider geliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri