Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 346,677
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Arkadaşlar merhaba şu an Akcakoca'dayım dönüşte daha detaylı fotoğraflar eklerim bu sadece iyi olduğumuzu gösterir foto kalın sağlıcakla.

IMG_5706.jpg

Etiketler

Yusuf, kamperi gölgeye almış, ayağına serin sulara sokmuşsun, oohhh!... :D

Cavid Sezen

Sağlıkla ve neşeli tatiller diliyorum.Doğanın tam ortasında cennet gibi bir yer.ALLAH gönlüne göre versin.SEVGİ ve SAYGILAR.

oooohhhh biz burada pişelim, sen serin serin keyif çat :'( :'( :'(,

şaka bir yana mükemmel bir yerdesin, Allah muhabbetinizi bozmasın, çokca gezin,
arabayı bitirmek için bana acayip gaz oldu ;D ;D ;D

oh ne güzel ayaklar suda serinliyorsunuz.arabayıda unutmamışsınız.
iyi gezmeler,bol muhabbetler.

yaybek' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba şu an Akcakoca'dayım dönüşte daha detaylı fotoğraflar eklerim bu sadece iyi olduğumuzu gösterir foto kalın sağlıcakla.

Güzelmiş!....

Özendik :D

Otogarın tam karşısında ev yemekleri yapan bir yer var. Mantısı inanılmaz güzel. Denemenizi özellikle öneririm.

sayın (yaybek) yusuf aybek selamlar.tatilinizin güzel geçmesini dilerim.izniniz olursa size sormak istediğim konu, hazırlamış olduğunuz karavanınızla ilgili fotografları açamıyorum.sanırım ben açamıyorum.nasıl açaçağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim.saygılarımla kemal orhun.

selamlar sayın (yaybek) yusuf aybek yazımı yazdığımda göndermiş olduğunuz fotografı daha görememiştim.görünce dayanamadım yine yazmak istedim :D.ne diyeyim allah daha güzel yerler göstersin.o nasıl bir keyif nasıl, bir mutluluk daim olsun :D.ben hep kendime bu motokaravanı yapınca park sorunu yaşarmıyım derdim.sizin mutlu fotografınızı görünce tamam dedim.park diye bir sorun yok yeterki doğada ol :D.emeğinizin karşılığını doya doya yaşamanıza inanın çok seviniyorum.tabiki yeni çekimlerinizi de sabırsızlıkla bekliyorum.görüşmek dileğimle. kemal orhun

sertirmak' Alıntı:
Açtığınız konu başlığını başından sonuna kadar zevkle okudum. Gerçekten çok hoş bir süreç olmuş. Yorucu fakat, ortaya çıkan ürünün kalitesi anlamında zevkli. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Zevkli, bol geziler dilerim.

Irmak bey ilginize teşekkür ederim sağolun en güzeli sizlerin olsun kalın sağlıcakla.

gezmen' Alıntı:
Yusuf, kamperi gölgeye almış, ayağına serin sulara sokmuşsun, oohhh!... :D

Cavid Sezen

Cavid hocam inanılmaz bir keyifti sıcaklık o bölgede oldukca fazla idi deniz kenarında deyim yerindeyse beynimiz kaynıyordu kaçtık dedik serin yerler bulalım,köylere doğru çıkarken keşfettik sonraki günde aynı yere gittik hatta üşümeye başladık tavsiye ederim.

metin0035' Alıntı:
Sağlıkla ve neşeli tatiller diliyorum.Doğanın tam ortasında cennet gibi bir yer.ALLAH gönlüne göre versin.SEVGİ ve SAYGILAR.

Sağolasın Metin abi gerçekten çok güzel bir yer o tarafa yolu düşen olursa mutlaka uğrasın isterim.

themanfromatlantis' Alıntı:
Çok teşekkürler.

buralpdi' Alıntı:
oooohhhh biz burada pişelim, sen serin serin keyif çat :'( :'( :'(,

şaka bir yana mükemmel bir yerdesin, Allah muhabbetinizi bozmasın, çokca gezin,
arabayı bitirmek için bana acayip gaz oldu ;D ;D ;D

Levent abi hele senin araç bir bitsin daha güzel yerlere gideceksin biz mecburen yakın yerlerde dolaştık.

engines' Alıntı:
oh ne güzel ayaklar suda serinliyorsunuz.arabayıda unutmamışsınız.
iyi gezmeler,bol muhabbetler.

Sağolasın Engin darısı başınıza en kısa zamanda sende istediğin karavanlı gezileri yaparsın umarım.

aslanahmet' Alıntı:
Güzelmiş!....

Özendik :D

Ahmet abi sağolasın gerçekten güzeldi.

SNOBDOC' Alıntı:
Otogarın tam karşısında ev yemekleri yapan bir yer var. Mantısı inanılmaz güzel. Denemenizi özellikle öneririm.

Sayın Snobdoc uyarınız için teşekkürler fakat net imkanım olmadığı için geç gördüm bir dahaki sefere kalın sağlıcakla.

kemal orhun' Alıntı:
sayın (yaybek) yusuf aybek selamlar.tatilinizin güzel geçmesini dilerim.izniniz olursa size sormak istediğim konu, hazırlamış olduğunuz karavanınızla ilgili fotografları açamıyorum.sanırım ben açamıyorum.nasıl açaçağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim.saygılarımla kemal orhun.

Kemal abi teşekkürler güzel dilekleriniz için,abi sistemden kaynaklanan bir hata kimse açamıyor zamanım olursa modaretörümüz Cem kardeşimize o fotoları tekrar göndereceğim eklensin diye ama bu aralar hep koşturmaca bakalım ilk fırsatta halledeceğiz.

Yusuf kardeşim,çok güzel foto göndermişsin.Kaldığın yer gerçekten muhteşem hele bu sıcak günlerde.Tadını çıkarmaya bak.Gelince görüşürüz.selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,548
Kaydolan Son Üyemiz
scinier

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri