Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 348,763
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ömer abi döndük şükür kısa oldu ama keyifli bir tatil oldu gittiğim güzergahı tavsiye ederim daha doğrusu Akcakoca,Düzce,Adapazarı çevresi kısa geziler için ideal deniz,dağ,yayla,yeşillik hepsi bir arada,

Gezdiğimiz yerlerin fotoğrafı aşağıdaki linkte,sadece yeşil alan ve deniz var.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59412.0

Etiketler

Yusuf Kardeş, İzmir'e yeni döndük,dostların ne durumda olduklarını,bizlerle paylaştıklarını gözden geçirirken senin o buz gibi sudaki ailenle ve de emektarla olan fotoğrafın çok güzel bir görüntü oluşturmuş,görünce bayağı hoşuma gitti. Benzerini Akyaka'da biz de yaptık.
Sağlıklı günler diliyorum. Selamlar, sevgiler.

Evet arkadaşlar uzun bir iş gezisinden sonra eve döndük ve spariş verdiğim banyo camını aldım ve bugün yeriniz açarak taktım gerçi daha iç kısımdan çerçeve yapılacak ama işin dışarıda kalan zor kısmı halloldu bende rahatladım biraz ;)

14082010027.jpg

14082010028.jpg

14082010029.jpg

Sağolasın Yücel,şunu söyleyeyim banyo ve tuvalet olarak kullanılan kabine mutlaka ayrı bir havalandırma şart,ister istemez içeride kapalı kaldığı için biraz koku olabiliyor.
o taktığımız camları İkitelli organize sanayide bir firma istediğiniz ölçüde yapıyor ne olursa olsun farketmiyor düşündüğünüz yere ölçüsünü alıp veriyorsunuz 3-4 günde pencereniz hazır ve çok ekonomik yani en azından camcılardan ekonomik isteyen arkadaşları yönlendiririm şimdiye kadar çokca bu şekilde cam yaptırdık bilginiz olsun.

Yusuf pencere şık olmuş. Güle güle kullan...

Cam dün yerde duruyordu bu gün yerine takıldı, yine hızlısın yusuf, yardım isteseydinya gelirdik...

Çok teşekkürler Haşmet abi az önce sıkıştırmak için koyduğum işkence ve çıtalarıda aldım şimdi daha güzel duruyor.

Atilla abi aslında kaç gündür duruyordu ramazanında etkisi biraz tembellik vardı gerçi bu hafta saat 10.00 gibi işe gidip gece 24.00 gibi dönüyorduk,bu sabah erkenden uyanınca bende yavaş yavaş malzemeleri hazırlamaya başladımsonra ölçüler çizgiler derken dekupajla kesip yerini açıp yapıştırdım üzerimden bir yük kalktı,bir huyum var erken uyanınca o gün hafta sonu tatil dahi olsa uyuyamıyorum yapacak iş olmayınca bende bir gayret deyip başladım,aslında arkadaş olması kolaylık olurdu tek başına bu işler zor oluyor sürekli merdivene çık in hem yoruyor hem zaman kaybı oluyor neyse senin camları beraber takarız ;)

Ne zamandır sormayı düşündüğüm bir soruyu yeri geldi, sorayım:
12 m3 bu araçlarda (Yusuf'un araç örneğin), yan camların büyüklüğü, normal mi, büyük mü yoksa küçük mü? Yusuf, "istenilen boyutta yapıyorlar" deyince, yazmaya karar verdim şu an. İstenilen ölçülerde yaptırma olanağınız olsaydı, ne yapardınız? Örneğin Yusuf, ya da yakında başlayacak olan Atilla Hocam gibi...

Cavid Sezen

Cavid hocam benim cam ölçüleri şu an ideal gerçi ölçüleri bilmiyorum ama kullanım olarak gayet güzel daha küçük olanı yazın sıcaklarda serinletme konusunda zayıf kalabilir,aslında bende daha önce Levent abi ve Ömer abinin taktırdığı Ford transit camından düşünüyordum ama bulamamış mecburen bunları taktırmıştım şimdi ise iyiki bunlar olmuş diyorum o komple cam olanlar ve içinden açılır kanatlı olanların açılır kısmı biraz dar kalıyor ha diğerleri daha estetik duruyor ama kullanım olarak benim camlar daha iyi bana göre,Levent abiler kızacak ama ;) ;D

Bende Yusuf'unki gibi klasik cam takacağım, ama biraz geliştirerek VW LT 35 lerin arka camı gibi birazdaha büyük panoramik olanını tabiki verdiğim örnek cam resmi açılmıyor ama ben sürgülü açılanını bulacağım veya aynı ölçüde açılanını yaptıracağım..

LT 35 cam.jpg

Yusuf banyo camını güle güle kullan, güzel durmuş, şartttı zaten,
cam muhabbeti yapıyorsunuz bakıyorum, camlarda bence ihtiyaca göre seçiliyor, büyüklük ve yapısı kişiye göre değişebilir, zevkler ve renkler misali görüntüsüde değişebilir :smiley:

At havanı Levent abi tamam daha şık duruyor sizinki ama o camların köşeleri boş dikkat et köşeden biraz basınç olursa kırılabilir,biz Ömer abinin camlarına ayrıyyeten aynı renkte mastik takvisesi yaptık sende yap sonra sıkıntı yaşama.

yaybek' Alıntı:
At havanı Levent abi tamam daha şık duruyor sizinki ama o camların köşeleri boş dikkat et köşeden biraz basınç olursa kırılabilir,biz Ömer abinin camlarına ayrıyyeten aynı renkte mastik takvisesi yaptık sende yap sonra sıkıntı yaşama.

araba bitince halledeceğim merak etme, hain planlarım var ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

SON KONULAR

Geri