Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 346,672
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Yusuf kardeşim, banyo penceren güzel olmuş ellerine sağlık,umarım benim pencere de sende bekliyordur.
ömer

Etiketler

Merhaba Yusuf kardeşim.Aileniz ve sae nasılsın?.Bugüm fox tv de almanyada ki karavan fuarı haberi çıktı ; röportaj yapan bizim yusuf un da karavanı var diye ekledi.Bu yaşam kültürü herhalde dahada yayılacak.Bu tip fuar haberleri ve gezi proğramları ile .Yusuf sevgi ve saygılar.Hayırlı ramazanlar.

Teşekkürler Metin abi evet sabah haberlerini biz çekiyoruz o haber çıktığında sunucu benide ekledi sözlerinin arasına.
Size ve ailenize selam ve saygılar kalın sağlıcakla.

Merhaba,
Haberin videosu var mı internette, Ben de görmek istiyorum bunu.
Selamlar,

Durmak yok çalışmaya devam diyor Yusuf yine .

Bugün evde yemekleri hazırladık ve karavana binerek Florya'dan sahile doğru indik niyetimizde iftarı denize yakın uygun bir yerde açmak biraz hava almak ama her taraf kalabalık ve adam gibi durup masamızı indirip yemek yiyecek bir yer bulamadık,amaç denize yakın ve arabamızın yanında amacına uygun bir şekilde konuşlanmaktı bu şekilde Küçükçekmece,Avcılar,Ambarlı,Gümüşpala'ya kadar gittik iftar saatine çok var nasılsa diyerek sahil boyunda nerede ne var keşif gezisi yaptık ama kafamıza göre bir yer bulamadık en sonunda Menekşe plajının olduğu yer bize daha mantıklı geldi ve geri döndük Avcılar'dan K.Çekmec'ye doğru yan yoldan gelirken sağ tarafta büyük geniş bir alan gördük,yol kenarında ceplerde vardı ve vatandaşlar yavaş yavaş ailecek konuşlanıp iftar hazırlığı yapıyorlardı bende durup bir bakayım dedim baktım arabaların çoğu ta deniz kenarına kadar inmiş ve alan tamamıyle yem yeşil oradaki araç sahiplerinden birine sordum nasıl girdiniz diye tarif etti Avcılar'dan K.Çekmece'ye doğru gelirken köprüden önce eski büyük bir bina var hemen yol kenarında oradan sağa sahile doğru dönüldüğünde sarı bir demir kapı var o kapıdan giriliyor,az sonra mekan araçlarla doldu demekki bayağı gelen varmış yüzlerce kere oradan geçmeme rağmen yeni farkettim ve çok beyendim az sayıda ağaç var ama bizim tenteler sayesinde çokda sorun olmaz bundan sonra kısmet olursa her fırsatta sabah kahvaltı ve akşam yemeklerini o mekanda yemeyi düşünüyorum bize hem yakın hem temiz bir mekan ve burası Menekşe plajının sağ tarafında bir yer,fotoğraf çekmedim zaman kaybetmemek adına ama ilk fırsatta tekrar gidip mekan ile alakalı fotoğrafları buraya eklerim.

Afiyet olsun, merkeze yakın İstanbul'da yer bulduysan ne mutlu sana, (burda böyle bir sıkıntımız yokda)

İlhan abi teşekkürler gerçi şimdi ramazan diye herkes evinde ama ramazan haricinde nasıl olacak,çok kalabalık olursa yanaşık düzen ben rahat edemem bakalım zaman gösterecek.

Yusuf hiç bir fırdstı kaöırmıyorsun bravo sana.

Teşekkürler Tanju abi sizin kadar şanslı değiliz ne yazıkki ;),her tarafınız göl,orman,yayla bizde ancak suni parklarda kendimizi avutuyoruz ;D

Adapazarı,İzmit taraflarında şu anki işime denk bir işim olmasını çok isterdim İstanbul'da 5 dakika durmazdım.

Yusuf Kardeşim,sen sağ salim emekli ol;güzel Ülkemizin istediğin yerinde, istediğin kadar kalır,istediğini yaparsın. Dahası bu dileğim işi nedeniyle istediği
gibi gezip tozamayan tüm dostlara.
Selamlar, sevgiler.

Yusuf ADAPAZARINA her zaaman baklerz çok uzak değiliz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,548
Kaydolan Son Üyemiz
scinier

SON KONULAR

Geri