Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 347,155
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

abi bende bi yumurta kasa accent var 99 model... 3 yıldır bende 10bin bakımımlarının dışında sanayi tarafına geçmem servise de daha hiç uğramadım, ama millet arabayı servise götürüp baktırıyo sorunu tesbit ettirip ona göre dışarda daha ucuza yaptırıyo o yönden dedim servisi.
servisler gerçekten (istisnalar hariç) memnun olan yok işinin ehli olmayan insanlardan bahsediliyor...

Etiketler

yusuf bey fotoğraflar için teşekkürler ediyorum .cemil beyede selamlarımı iletirseniz memnun olurum.
umarım geniş bir zamanda tekrar görüşürüz .işlerinizde kolaylıklar diliyorum.

dagciark28' Alıntı:
Yusuf dediğim yere baktınmı ?. Birde Çok düzgün iş yaptırdığım bir usta var. Son derece dürüst ve düzgün bir usta. Güvenebilirsin. Ticari araçta çok iyidir.

Arkın dediğin yere baktım sistemde arıza varmış sonrasında 8 yere daha gittim kimsede yok,olanlarda sadece test yapıyor arızaya müdahale etmiyor sadece 1 yerde buldum oradada bu hafta içi birgün çağırırz dediler yoğunluktan dolayı,kafaya koydum bugün iş çıkışı gidip sökeceğim kampanaları ve tornada taşlatıp 2 takımda balata alıp yeniden takacağım bu işide kendim çözeceğim başka çare yok.

amiral' Alıntı:
yusuf bey fotoğraflar için teşekkürler ediyorum .cemil beyede selamlarımı iletirseniz memnun olurum.
umarım geniş bir zamanda tekrar görüşürüz .işlerinizde kolaylıklar diliyorum.

İsmail abi ilginiz için ben teşekkür ederim Cemil abiyede selamını iletirim.

Arkadaşlar bugün tekrar kampanaları söktüm ve tornaya verdim usta işi biliyordu zaten eski haline ve balatalara baktı ve tutmaması normaldir dedi bu balatalar kampanaya tam basmıyor dedi sonra gidip boch marka balata aldım 40 lira takımı 20 lirada torna ve eve gelip takozlar üzerindeki arabanın arka frenlerini topladım güzelde bir ayar yaptım ve daha önce acaba geçermi diye gittiğim özel fren testi istasyonuna kontrol iin gittim daha önce yaptırıp parasını ödediğm için kontrol için bir daha para almıyorlar ve test sonunda çok başarılı olduğunu sıkıntısız muayeneden geçebileceğini söylediler ustalara güvenmedim kendim yaptım dedim şaşırdılar ;D yarın bir ince ayar daha yapıp muayeneye gideceğim umarım problemsiz geçeriz bu sefer.

yusuf abi inşaallah sıkıntı olmaz bu sefer.
bu arada karavan yapımından sonra mekaniktede aranacaksın. ;D
hal böyle devam ederse bir karavan servis açılır ve iş yapar .

Yusuf kardeş engüzelini yapmışsın elinden geliyorsa herşeyi kendin yapacaksın hem cebin hemde kafan rahat olsun inşallah vizeden sorunsuz geçersin .

Çok teşekkürler Cengiz bey evet yapabileceğimiz işleri en azından kendimiz yapabilirsek biraz faydası olur bütceye ne yapalım devir hesap devri ;)

Yusuf bir kartvizit bastırsan herhalde yaptığın işleri belirtmek için oldukça büyük boyutta bir kart kullanman gerekirdi.
Hani reklamda çocuk diyor ya; "benim annem hem doktor, hem öğretmen...."
:D :D :D

Yapma Yusuf, kendini hor görme! ben çoook cahil adam gördüm, hiç biri sana benzemiyordu...
;) ;) :D

Teşekkürler Haşmet bey övgü dolu sözleriniz için naçizane birşeyler yapmaya çalışıyorum kimini severek kimini meraktan kiminide mecburiyetten ;)

S.A yusuf kardesim;
Hadi gozun aydin,Herzamanki gibi azmin elinden hic bir sey kurtulmuyor.. Uzun zaman oldu Yusufcugum gorusemedik,Ben biraz uzak kaldim yarin tuv'e gireceksen aksama yazarsin artik neticenin ne oldugunu ..Ayni kontrolu
birde on disklere yaparsan iyi olur yusuf,cunku isinmadan mutevellit onlarda deforme olabiliyorlar .BU tabii senin ve cocuklarinin can guvenligi icin,eger disklerde bir egrilik veya deformasyon olursa on frenlerde iyi tutmaz kalirsin sadece arka firenlereonun icin bi kontrolden gecir .Nacizane tavsiyem .kalin saglicakla kardesim.

Yusuf korkmaya başladım senden, yakında biri gelip yaa haberin varmı Yusuf robot imal etmiş kampta bütün işi o yapıyor, inan şaşırmayacağım :D :D
nazar değecek sana ;D ;D ;D

toraman25' Alıntı:
S.A yusuf kardesim;
Hadi gozun aydin,Herzamanki gibi azmin elinden hic bir sey kurtulmuyor.. Uzun zaman oldu Yusufcugum gorusemedik,Ben biraz uzak kaldim yarin tuv'e gireceksen aksama yazarsin artik neticenin ne oldugunu ..Ayni kontrolu
birde on disklere yaparsan iyi olur yusuf,cunku isinmadan mutevellit onlarda deforme olabiliyorlar .BU tabii senin ve cocuklarinin can guvenligi icin,eger disklerde bir egrilik veya deformasyon olursa on frenlerde iyi tutmaz kalirsin sadece arka firenlereonun icin bi kontrolden gecir .Nacizane tavsiyem .kalin saglicakla kardesim.

Zeki bey çok teşekkürler sağolun varolun,evet çoktandır foruma yazamıyorsunuz özledik sizleri nasılsınız umarım herşey yolundadır,ön diskler zaten geçen sene sıfır aldık ve bu sene muayenede istenilen düzeyde olduğundan şimdilik sorun yok ama önerinizi dikkate alıp bakarım bir ara hazır elimiz değmişken hallederiz onuda ;D kalın sağlıcakla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri