Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 347,066
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Sağolun sayın Rüzgar sahibinden.com da 60cm-100 cm i buldum oda 100 € ama sizin verdiğiniz ölçü çok iyi,bugün Yusuf verdiği tlf. arayıp soracağım.Yusuf kusura bakma yerini işgal ettim.

Etiketler

Sayın "RÜZGAR",

Siz, aşağıda, Reimo'dan alıntıladığım görseldeki 3 numaralı kombinasyonu kastettiniz sanıyorum. 48x46 cm boyutlarında görünüyor o mini kombinasyon. Bu durumda , ya siz bir an daldınız, ya da ben yanlış yerdeyim... Varsa bir yanlışlık, düzeltmeye fırsat yaratmak için yazıyorum; saygılarımla..

Cavid Sezen

[attachment=1]

x.jpg

iyi günler yaybek, benim seneye yapmayı planladığım karavanı, siz ypmaya başladınız. sizi yakın takip edeceğim sanırım çok yararlı olacak. size kolay gelsin.

yusuf bey karavanınızı güle güle kullanın elinizin emeği gözünüzün nuru olmuş ;)
tebrik ederim gayet kaliteli olmuş

Sezgin bey inanın isteyince öyle yada böyle oluyor inşallah arzu ettiğiniz karavana sahip olursunuz bizler burada güzel bir aileyiz yeni katılan arkadaşlar sevindirir bizi hele yardımcı olmak dahada mutlu kılar elimizden geldiğince yanınızdayız kalın sağlıcakla.

RÜZGAR' Alıntı:
Lavabo ve ocağın bir arada olduğu bir kombinasyonu alabilseydiniz çok rahat ederdiniz.En küçüğü ikili ocak ve lavabo bir arada 48X46 cm.Rüzgardan gaz sönünce otomatik olarak gazı keser.Güvenlidir ve tezgahı da fazla kaplamaz ve yemek hazırlamaya epeyce geniş bir yer kalır. Bu söylediklerimi yemek yaparken yıllar boyu hatırlarsınız umarım.
Reimo nun kataloğunda bu bilgiler var.Benim verdiğim örnek 705103 no.lu ürün.Fiyatı € 128.50 civarında. Pahalı bile olsa değer. Çünkü daima el altında göz önünde olan bir aksesuar.

RÜZGAR

Sn.gezmen e uyarısı için teşekkürler.Dalgınlıkla 3. yerine 2.ürünü refere etmişim.Doğrusu 3. üründür.Ben uzun yıllardır kullanıyorum,çok memnunum.

€ 128.50 =(yaklaşık) 280 TL. Dometic ürünü bir kombinasyon, hele de referansı Sayın RÜZGAR ise, bu fiyata pahalı olmasa gerektir..

Cavid Sezen

20 saat 53 dakikadır serüven ve oskar ödüllü bir karavan filmi izledim makina ve insanın başrolü dostlarım oyunculukları verdiğim vaktimi haketti gerisi hikaye biz karavanı yaşam felsefemizde yerine koymuşuz altyapısınıda sanat ve sevgiyle dolu olan sizlerden biri olmaktan mutluyum yalnız değilmişim nedenmi çevremde anlaşılmayan hayalleri olmakla suçlanıyorum dostca kardeşce kendi karavanımızı yapmaya devam sevgilerim şelale hepinize...birgün benimde olacak yada olacak......

Sayın Engürü aramıza hoş geldiniz inanın sizin kurduğunuz cümleler kadar güzel olmadı bizim bu karavan serüvenimiz teşekkürler ilginiz için,biz hep burdayız gelen tüm arkadaşlara kapımız ardına kadar açık yeni dostların katılımı bizi fazlasıyla mutlu eder.kalın sağlıcakla.

Yusuf merhaba,
Ruhsatının kopyasını sayfaya koyduğunu hatırlıyordum, ara ara nihayet buldum.Benimde ruhsat yeni çıktı memur; sınıfı kısmına yanlışlıkla(raporda N1 den M1 sınıfına dönmüştür dediği halde) N1 yazmış. Bayram tatilinden sonra düzelttirmek için tekrar göndereceğim.
Senin ruhsata bakim dedim sınıfı kısmı boş gibi gözüküyor. Doğrumu gördüm acaba.Bende bir sorun çıkarmı acaba diye düşünüyorum.
Kendine iyi bak sağlıcakla kal,

Günay abi merhaba,abi açıkcası benim pek dikkatimi çekmedi şimdi baktım boş duruyor ne değişir onuda bilmiyorum Karavan sonuçta ;) acaba neye yarar olması gerekiyorsa neden yazmadılar acaba unuttularmı yoksa önemli olmadığı içinmi üzerinde durmadılar.

sayın yaybek, bir karavananın yapım hikayesini sayenizde çok iyi anladık, ve çokta kolay olmadığı gözüküyor.

ama ortaya müthiş bir iş çıkarmışsınız, sizi cani gönülden tebrik ediyorum.ve aynı zamanda bir çok kişinin,

hayalindeki olayı gerçekleştirmişsiniz, istenirse olur demekki. kazasız belasız nice seyahatlar dilerim.

Sayın Tibet340 ilginiz için teşekkürler evet yaptığımız iş çok arkadaşa cesaret verdi dediğiniz gibi kolay olmadı tabi o da işi bilmediğimizden inanın isteğince oluyor biz burada değerli dostların yönlendirmesiyle başardık,katkısı olan tüm dostlara tekrar teşekkürler.

ben yusuf kardeşimin kameravanı nı okuyanların 21467 kişi olduğuna şahid oldum say say bitmiyor yoruldum inanın :D :D :D

Kemal abi evet ya çoktandır kronometreye bakmıyordum hatta şuan benim girişimle tam 21500 ben ne yaptım böyle o kadar kişinin zamanını çalmışım gerçi bunun %20 en az kendi girişlerimdir diye düşünüyorum ama yinede çok,iyide insanlara ne kadar faydalı olduk bu arada önemli olan o. :-\

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri