Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 347,489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Sabah kalkmak alışkanlık olmuş bu sabahta erken uyandım saat 06 gibi baktım hava güzel hatun kalk kahvaltıyı deniz kenarında yapalım dedim,ya İstinye civarına gidip hem boğaza olta atacaktık ya k.Çekmeceye Menekşe plajının oraya gidip orada kahvaltı yapacaktık giderkende ayrıca simit poaça aldık söylemesi ayıp ;D,Menekşedeki hava sarmadı aklıma K.Çekmece gölünün üstünde Altınşehir baraj gölü var orası geldi düştük yola Şamlar köyünden girdik gölün kenarına akşamdan kalan olta balıkcıları dolu idi ortamı görünce keşke bizde geceden gelseydik dedim,1kg,lık 2kg,lık sazan balıkları yakalamışlardı 3-5 tane her biri,neyse bizde çabucak sistemi kurduk hesapta çay demleyip sadce kahvaltı yapacaktık öğlene kadar kaldık saat 13.00 gibi tam dönerken göl boyunca mangal kokuları dur nereye dedi dayanamadım yakındaki köyden aldım tavuğu tekrar kuruldum göl kenarına ;) velhasıl sabah 06.00 gibi çıktığımız kahvaltıdan akşam 18.00 gibi döndük,bu arada niyetlendik bakalım aksilik olmasa haftaya cuma gününden gidip gece orada kalmayı ve birazda balık yakalamayı hedefliyoruz.

_MG_1624.jpg

_MG_1629.jpg

_MG_1630.jpg

_MG_1631.jpg

_MG_1632.jpg

Etiketler

Mükemmel bir hesaplanmamış kendiliğinden gelişen bir kaçamak.2012 bekleyemeyeceğim bu resimleri gördükçe ;D

Sayın Barcalona orada konuştuğum vatandaşlar gecenin biraz soğuduğunu fakat buna rağmen ailecek çadırda kaldıklarını söylediler benim karavanı ve sistemi merak ettiler 3 ayrı aile gelip karavanın içini dahi gezdiler bizde böğle bir araç olsa her hafta sonunu burada geçiririz dediler onları da Gezenbilir'e davet ettim adres verdim,gören herkesin içinde mutlaka karavan sevdası var fakat gerek maddi imkansızlıktan gerekse nereden nasıl başlayacağını bilmemek ve hatta karavan yaptırmanın çok pahalı olduğunu bilip içlerine atıyorlar bu sevdayı.

Sayın Yaybek düşüncelerinize katılıyorum.Bu yüzden bu sevdayı daha fazla ertelemenin anlamı yok diye hızlandıracağım bir takım şeyleri.
Bu sıra bir araç almam az daha sabredip malum yıl sonundaki elden çıkacak araçları bekleyeyim diyorum.

Deniz bey zaten sezon bitti şimdi başlasanız en az 2 ay sürer bitirmeniz bence acele etmemeli dedğiniz gibi yıl sonunu beklemeli hatta 2010 başını bu arada temiz bir araç bulup hatta yavaş yavaş malzeme temin etmeli işe ise mart ortasında ancak başlayabilirsiniz soğuklarda arabanın içinde çalışmak zor oluyor,mart ortasında işe başlarsanız Mayıs ayı içerisinde araç biter birde sezon açılacak gazı ile gayret artar yeni sezona yeni aracınızla heyecan içinde girersiniz şimdiden hayırlı olsun.

Doğru söylüyorsunuz,açıkçası ben semi-integraled tarzı olduğu için bu araçları tercih ediyorum ama malum vergiye takılıyoruz.Ne yapmalı ne etmeli hesapları yapıyorum.
Açıkçası araç + iç mekan sorun değil ama vergi olayına nakit ayırma şansım yok.

yazını okudum , resımlerıne baktım,baktım,baktım.... sonucta duydugum duyguyu nasıl anlatayım dıye . dusundum, dusundum, dusundum. bazı duygularımı aktarabılmek ıcın gereklı kelımelerı bır turlu elde ımal edemıyorum.
yusuf sana ve aılene cok yakısmıs kardesım. (daha ıyı anlatabılmeyı bulamadım)
saglık ve mutluluklar dılerım.

Mehmet abi uzun yazılar yazsanız bu kadar güzel anlatılamazdı ilginiz için ben teşekkür ederim hatta gelen mesajın sizden geldiğini gördüğümde eyvah dedim içerledim,utandım keşke o fotoları koymasa idim dedim niyetim nisbet değil bunu biliyorsunuz sadece siz değerli dostlarla paylaşmak,yaptığınız işin ne kadar büyük olduğunu biliyoruz biz sadece içine üç beş dolapla işi bitirdik karavan sahibi olduk siz ise yalnız başınıza (yenge hanımı saymaz isek kendisininde ellerine sağlık) alkovenli yapımını sürdürüyorsunuz ve haklı olarak bitiremediniz tabi,şimdi bizler habire gezip gezip geliyoruz ve burada fotoları ekliyoruz sizde orada bu sene tatile çıkmadan uğraşıyorsunuz ne diyelim geç olsun temiz olsun,Allah hakkıyla bitirip güzel gezilerde kullanmayı nasip etsin size ve tüm dostlara.

onulmaz yaralarıma sıfa dıleyenlere ve de amın dıyenlere de tesekkur ederım.

Yusuf kadeşim,
"İşte bu" denir ya
Zevkle izliyorum seni.
Her özenenin bu keyfi yaşamasını diliyorum.

Yusuf abi (Ykamas) çok teşekkürler naçizane bir günlük kaçamak oldu bizimki kazayla da olsa iş yoğunluğundan son zamanlarda kendimize zaman ayıramıyorduk iyi oldu.
Bu arada asıl sizin gezi uzunca oldu sizden gezi notlarını bekliyoruz.

Yusuf güzel bir haftasonu geçirmişsiniz. Bizim ufaklık da çok ağladı baba ne olur kampa gidelim diye. Annemiz pazar da çalışacak benim de tek başına çocukla gözüm yemedi. Bir yandan hayıflanıyorum sonbaharın en ılıman havaları geride kalıyor. Yağışlar başladı mı benim aracın pili bitti demektir :(

Evet haklısın Cem bunlar son iyi günler sonrası zor olacak hele yağmurlar başlarsa,bakalım haftaya bir şekil daha yaparsak o gazla bahara kadar götürür bizi.

Yusuf kardeş Allah nazarlardan saklasın, karavanın keyfi çıkmaya başlamış :smiley:

buralpdi' Alıntı:
Yusuf kardeş Allah nazarlardan saklasın, karavanın keyfi çıkmaya başlamış :smiley:

Levent abi teşekkürler Allah sizlerede nasip eylesin,eh yavaş yavaş kullanacağız artık malum çalışan olduğumuz için ancak hafta sonları küçük kaçamaklarla halledeceğiz.
Allah tez zamanda sizin karavanıda yapmayı tamamlamayı nasip eylesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri