Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 350,310
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Yusuf aybek kardeşim namı-diğer kameravanı ile siyah seyyah-34 ü ziyarete gelmiş

[attachment=1]

KAMERAVAN VE SÄ°YAH SEYYAH.jpg

Etiketler

yusuf kardeşimin şirinleri bahçemizde misafirimiz

[attachment=1]
[attachment=2]

AHMET.jpg

MISIRLAAR PÜSKÜLLÜ.jpg

Yusuf kardeşimizin objektifinden fırında mısır közleme

[attachment=1]

karavan muhabbetinin arasında birazda magazin haberleri :D :D

yusuf aybek ten f?r?n?m?zda m?s?r közleme.jpg

Yusuf aybek,in objektifinden bahçemizden gün batımı

[attachment=1]

_MG_0863~1.jpg

Yusuf kardeşimizin objektifinden bahçemizden kareler

[attachment=1]

Bu arada yusuf kardeşimizin büyük bir çanta ile ekipmanlarını yanında taşıdığına vede usta bir fotoğrafçı olduğuna şahit olduk kısaca 10 parmakta 100 marifet tebrikler ve başarılar s.n Yusuf Aybek

_MG_0845.jpg

Geçenlerde Bostancı'da perde taktırıyordum araca. Takan arkadaş benim bir tanıdığım kendi başına bir karavan yaptı ducota üzerinde dedi. Ballandıra ballandıra anlattı. Kim Yusuf mu diye sordum hemen ben de. Abi, sen nerden tanıyorsun diye o da şaşırdı. Yusuf Bey'in balığa gittiği Cengiz isimli arkadaşı imiş. Bostancı civarında arabaya aksesuar, cam filmi, perde vs taktıracaksanız uğrayabilirsiniz. (Tabii Yusuf Bey'in selamı ile )

bartek' Alıntı:
Geçenlerde Bostancı'da perde taktırıyordum araca. Takan arkadaş benim bir tanıdığım kendi başına bir karavan yaptı ducota üzerinde dedi. Ballandıra ballandıra anlattı. Kim Yusuf mu diye sordum hemen ben de. Abi, sen nerden tanıyorsun diye o da şaşırdı. Yusuf Bey'in balığa gittiği Cengiz isimli arkadaşı imiş. Bostancı civarında arabaya aksesuar, cam filmi, perde vs taktıracaksanız uğrayabilirsiniz. (Tabii Yusuf Bey'in selamı ile )

Bostancının neresinde? Tarif edebilirmisiniz?

İsviçre hastanesi önünden bostancı sanayi sitesinin arkasına giden yolda. Ertaş Sokak olarak geçiyor. Aşağıya inerken solda büyükçe satış mağazası, sağda montaj yeri var. Dükkan ismi aklımda yok ama en büyük onların ki.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bu tarifle çok rahat bulurum. Zaten bende küçükyalıda oturuyorum. Oraları biraz bilir.

Yusuf Merhaba,
Epeydir aranıza katılamamıştım.
Benim karavanı yaptırmaya başladığımız günlerde ablamın hatsızlığı artmış, onun tedavileri, yazlığa götürüp getirmeleri arkasından hastaneye yatması, sen de biliyorsun ablamı 4 Eylülde Ankarada kaybettik. Allah rahmet eylesin. Cenazeyi Osmaniyeye defnettik, fırsat buldukça geldiğim İstanbulda alal acele mesleki işlerimi yetiştirme çabaları arsında zaman zaman kısa süreli de olsa sizlerin yazılarını takip etmeye çalıştım, fakat yazmaya fırsat bulamamıştım. Rahmetlinin 7 si 40 ı derken geçen hafta eve döndük. Birikmiş işlerimi bitirir bitirmez ilk olarak epeydir uzak kaldığım siz değerli dostlarıma yazıyorum.
Gerçi yaz döneminde yazılarınızdan anladığım kadarıyla çok fazla bir değişiklik de olmamış. Tabiki günübirlik karavan gezileri ile emeğinin ürünlerini hasat ediyorsun. Ne mutlu sana ve senin gibilere. Darısı da bizim gibilere. Aminnnnn...

Ahmet abi aramıza tekrar hoş geldiniz,evet çok değişiklik olmadı geçen zaman içinde benim arabanın tavan döşemesini arkası elyaflı krem renkte vinlex ile kapladım kenarlarını zımba ile çaktım koltuklardaki gibi ve etrafına zımba tellerini örtmek için fitil uyguladım çok şık ve havadar oldu havalandırma etrafınada yine kendi mobilyasından özel çerçeveyaptım benim çok hoşuma gitti,görürseniz sanırım sizde beğenirsiniz sadece ağır iş olarak ısıtma sistemim kaldı arabanın şu maliye ve vergi işini halledebilirsem ısıtma içinde gayret edeceğim.

tavan (1).jpg

tavan (2).jpg

tavan (3).jpg

tavan (4).jpg

tavan (5).jpg

İyi gezilerde kullanman dileğiyle Yusuf. Sanıyorum, ısıtıcı dışında temel diyebileceğimiz bir eksiklik kalmıyor değil mi? Ben yanıt vereyim, var; mazot... :D

Tavanda kullandığın malzemeyi biraz daha tanıtırsan iyi olur. Nedir, özellikleri, nereden alınır, maliyeti, tercih nedeni .... gibi konular, diğer arkadaşların değerlendirebilmesi açısından bence önemli.

Kolay gelsin.
Cavid Sezen

Cavid abi evet haklısın mazot eksik bu aralar dün arabamla birazda kalabalık olarak İzmit'e gidip geldik eş dost ziyareti bende geleyim diyenleri geri çevirmedim araç büyük nasıl olsa ;) 7 kişi büyük 6 tanede çocuk 240 km.yol yaptım 70 lira mazot yaktı bence çok iyi.

Gelelim vinlex ürüne toptancıdan aldım Bahçelievler İstanbul'da Dösan diye bir firma,arkası elyaf bitişik halde ve çok sağlam dokusuda fotoda görüldüğü gibi,metresi 8.5 lira 140 en standart uzunluk istediğiniz kadar kesip veriyorlar.çok güzel bir ürün eskiyince söker yenisini uygularım düşünen arkadaşlar için yardımcı olurum isteyen olursa alır kargo ilede gönderirim.

Yusuf tavan gerçekten güzel olmuş, sabit (sökülüp yıkanamayan) yerlerde vinleks tamizlik açısından kumaşa göre daha kullanışlı malzeme.
Güle güle kullan.

ahmet abi teşekkürler gerçekten güzel oldu o fotolar son hali değil orada ufak tefek hatalar var onları hallettim görünen zımba tellerini çektim havalandırma çıkışlarına güzel bir çerçeve yaptım tamamlanmış son halini geniş bir zamanda ekleyeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,857
Kayıtlı Üye Sayımız
166,656
Kaydolan Son Üyemiz
aliaksoy

Çevrimiçi üyeler

Geri